48- TAHLİL SONUÇLARI

10.3K 471 105
                                    

MEDYA: Hazal'ın gelinliği

👰

Hepimizin hayatında, sevmeye doyamayacağımız birisi vardır...

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Sabah gözlerimi odamda açtım. Ama ben en son bizimkilerle aşağıda film izliyordum. Sonra da Eren'in omzunda uyuyakaldığımı hatırlıyorum. Kesin Eren beni odama kadar taşımıştır.

Odamda ki banyoya girip elimi yüzümü yıkadıktan sonra telefonumu da alıp odadan çıktığımda, aynı an da karşı odanın kapısı da açıldı. Ardından Eren bana gülümseyip;

"Günaydın güzelim." dedi. Ben de aynı şekilde karşılık verdikten sonra birlikte aşağı indik.

1 HAFTA SONRA

Hepimiz hastane koridorunda sıranın bana gelmesini bekliyoruz. Evet, hepimiz. Herkes gelmek istediğini söyleyince ben de bir şey diyemedim. Birazdan tahlil sonuçlarını alacaktık. Abimin iliğinin bana uyup uymadığı belli olacaktı. Ve uymasını da istiyorlar.

Gerçi doktor %99 uyar demiş abime ama, bekleyip göreceğiz.

Sıra bana geldiğinde odaya sürü gibi girmeyelim diye sadece abim, ben ve Eren'le birlikte girdik. Diğerleri kapının önünde bekleyeceklerdi bizi.  Eren beni bir saniye olsun yalnız bırakmıyordu. Bırakmak istemiyordu.  Gerçekten ben ne sevap işledim de, Eren gibi biriyle tanıştım bilmiyorum. Eşi benzeri yok onun...

Abim hemşireden tahlil sonuçlarını istedi fakat hemşirenin bizimle ilgilenmeye niyeti yok gibiydi. Çünkü o şu an Eren'i süzmekle meşguldü ve ben gittikçe sinirleniyordum. O kimki benim nişanlıma bakar lan!

Başımı Eren'e çevirdiğimde onun umrunda bile değildi. Çünkü şu an bana bakıyordu o da. Aferin benim sevgilime.

"Nişanlımı süzmen bittiyse - ki eğer daha da süzmeye devam edersen bundan sonra başka hiç bir erkeği inceleyecek bir gözün bile kalmayacak, artık şu sonuçları versen de biz de gitsek." dedim malum kelimeyi bastırarak sinirli bir şekilde.

Benim bunları söylememle birlikte hemşirenin bakışları nihayet bana dönebildi. Fakat duyduklarına baya bozuldu ve sonuçları verdi elime.  Aman, bozulursa bozulsun banane. Biz de odadan çıkıp doktorumun odasına doğru gitmeye başladık. Yürürken Eren elimde ki elini belime dolayıp kulağıma doğru;

"Benim nişanlım beni mi kıskanmış?" dedi muzip bir ifadeyle. Ona ters ters bakıp önüme döndüm fakat Eren'in de hafif güldüğünü duydum. Sonra birden gülümseyerek, "senin de hiç umrunda olmadı. Aferin sana." dedim.

"Benim gözüm senden başkasını görmez kiii."

Onun söylediği beni çok mutlu etmişti. Hastanede olduğumuzu umursamadan hızlıca Eren'in yanağına doğru uzanıp, öptüm ve geri çekildim.

Sanki ilk defa öpmüşüm gibi aptal aptal sırıtmaya başladı. Elini, liseli aşıklar gibi öptüğüm yere götürse tam olacaktı. Ama bunu tabiki de yapmadı. Doktorun odasını tıklayıp ardından da girdi abim. Biz de onun arkasından girdik. Ama bu sefer hepimiz girdik sürü gibi. Çünkü onlarda sonucun ne olduğunu çok merak ediyorlardı.

EZİĞİN İNTİKAMI 2 (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now