X

125 7 2
                                    

Jag lutade mig mot bänken i korridoren och väntade på att Alice skulle bli klar i duschen. Jag hade bäddat en luftmadrass till henne i mitt rum, men tänkte i hemlighet att jag skulle låta henne ta sängen och så skulle jag sova på madrassen... Dörren öppnades och Alice klev ut i hallen med ett moln av ånga bakom sig. Hennes hår låg slickat mot huvudet och axlarna, hennes kinder var röda av värmen och hennes hud gnistrade av de kondenserade vattendropparna i luften. Jag lät blicken glida neråt och såg, helt utan mening- jag lovar- hur hennes bröstvårtor avtecknade sig tydligt från det tighta linnet hon lånat. Mina ögon for upp snabbt igen. Fan. Hon var så galet vacker.

"Jag har bäddat en säng till dig i mitt rum" sa jag hastigt för att försöka dölja min tidigare blunder. Alice verkade inte gå på det, men ignorerade det ändå. Jag var tacksam.
"Tack, vad snällt... jag lovar att jag inte vill vara till något besvär, jag kommer vara ute ur huset imorgon bitti" sa hon.
"Nej, bry dig inte om det! Jag tänker inte låta dig åka hem när den där jävla psykopaten är där ju!" Försäkrade jag. Inte en chans att jag skulle utsätta henne för en sån fara.
"Tack. Igen" svarade hon, innan hon vände på sig och började gå mot mitt rum. Wow... de benen... den rumpan... Jag ruskade på mig och gick efter, vi gick in i mitt rum och hon dumpade sina grejer vid väggen intill dörren innan hon tittade sig granskande omkring.

"Det är jättemysigt ju" sa hon och slängde en blick på mig över axeln.
"Tack". Jag hade målat om mitt rum föregående år och väggarna var nu, istället för gula och mintgröna, mörkt röda. Jag hade en tjock grå matta på golvet och mina möbler var vita. På väggen över sängen hängde en The Clash-affish och mina persienner var för en gångs skull uppdragna. Man kunde se den lilla skogsdungen utanför fönstret. På skrivbordet, nedanför fönstret, stod min skoldator öppen med spotify uppslagen.

Alice gick fram till skrivbordet och läste låtarna på min låtlista.
"Gillar du Bowie?" Hon log mot mig igen. Jag ryckte på axlarna och försökte se nongalant ut.
"Han är okej. Jag gillar verkligen typ 70-talsrock, som The Clash och Led Zeppelin"
"Är inte Bowie en typisk rockartist från 70-talet?" Alice höjde ena ögonbrynet.
"Jo visst! Men gillar mer det inte så glammiga typ" svarade jag.
"Okej det är väl ett godtagbar svar. Blev rädd för att du skulle vara ett fake-fan" sa hon med ett retsamt leende. Sen gick hon fram och satte sig på kanten av min säng. Det var märkligt hur bra hon passade in där, som om mitt rum- min säng- var gjord för henne.

Jag tog ett steg närmare. Ingen av oss sa något, bara tittade på varandra. Jag tog ett steg till.
"Du får sova i min säng, tänkte jag... jag kan sova på madrassen" min röst var lätt anfådd, nästan hes, som om jag inte fått syre på länge. Märkligt, när mitt hjärta klappade så fort.
"Jag kan inte förvisa dig från din säng ju" svarade Alice och drog lätt på munnen.
"Vi kan alltid dela" sa jag innan jag kunde hejda mig själv. Till min enorma förvåning svarade Alice med ett enkelt "okej".

"Okej". Bara sådär. Det exploderade inom mig. Kunde hon inte se det i mitt ansikte? Jag satte mig på sängen, med korsade ben, vänd emot henne. Hon vred sig så att vi satt ansikte mot ansikte. Och så böjde hon sig långsamt framåt. Å herre jesus. Hon ville kyssa mig. Jag ville kyssa henne. Jag minskade avståndet mot våra läppar tills jag kunde känna hennes varma andetag mot mitt ansikte. Hon luktade så otroligt gott...

Alice läppar mötte mina och det gick elektriska stötar genom mitt ansikte, ner i nacken och längs ryggraden. De fortsatte ut genom fingrarna och styrde mina händer mot hennes nakna lår. Hon var så varm och mjuk... Hennes läppar var så mjuka...

Alice drog sig tillbaka först för att hämta andan. Hennes kinder var underbart röda och hennes ögon glittrade. Jag log stort.
"Jag tror nog att jag velat göra sådär sen jag kraschade in i trädet den där gången" sa jag.
"Då var du så snurrig att det hade eäknats som att jag utnyttjade dig sexuellt" svarade Alice och log. Sen bet hon sig i läppen, la sina händer på mina axlar och satte sig i mitt knä. Jag kunde känna hennes fingrar kickla mig i nacken när hon kysste mig igen och jag la mina armar runt hennes midja.
Hon kysste mig hårdare, hungrigare, och jag kunde inte hindra mina fingrar från att glida ber och greppa hennes rumpa. Jag tryckte min kropp mot hennes och...
Fuck.
"Yo, är det där din..?" Alice tittade roat på mig.
"Förlåt.. förlåt! Det här går alldeles för snabbt" sa jag och drog mig undan. Fyfan vad pinsamt.
"Jag är faktiskt lite smickrad... men jag tror nog inte att jag vill gå längre än såhär ikväll" sa hon och log sitt underbara, underbara leende igen.
"Nej självklart. Jag kommer inte göra något du inte vill... låt mig bara, eh, ta hand om det här real quick" sa jag och reste mig från sängen för att gå till badrummet.
"Do your thing" svarade hon bara och la sig ner i sängen med ett skratt.

Jag gick till badrummet, lyckligare än jag varit på väldigt, väldigt länge.

Hörni! Kommentera! Jag behöver vägledning! Gillar ni hur berättelsen ter sig? Vill ni ha mer dialog med människor runt omkring? VAD SKA JAG GÖRA?????

Den varmaste sommarenWhere stories live. Discover now