XV

118 3 0
                                    

Jag lutade mig över Alice och kysste henne hungrigt. Hennes läppar var så mjuka och herregud vad gott hon doftade... Hennes mjuka lockiga hår trasslade in sig i mina fingrar där vi låg på golvet. Hon ville gå hela vägen den här gången och det ville jag med. Jag ville det så otroligt mycket. 

"Vi måste vara tysta... hela min familj är där ute" mumlade jag när vi tog en paus för att hämta andan, fortfarande med mitt ansikte tätt intill Alices. 

"Du får helt enkelt inte vara för bra" svarade Alice. Herrejävlar, fattade hon hur sjukt sexig hon verkligen var? 

Jag kysste hennes nyckelben och kunde inte låta bli att leka med tungan över dem, bara för att retas lite. När jag tittade upp på Alice så bet hon sig i läppen lätt. 

"Får jag ta av dig tröjan?" frågade jag henne. Det sista jag ville var att gå för fort fram och inte ge henne chansen att ändra sig. Det här var inte första gången jag hade sex, men det var hennes och jag var mån om att hon skulle känna sig så bra som möjligt hela tiden.

"Absolut, jag säger till om jag blir obekväm... Annars är det bara att fortsätta" suckade hon.

"Ska bli, madam" svarade jag med ett flin. Jag kunde liksom inte låta bli.

Jag tog av henne den blå t-shirten hon lånat av mig i förmiddags och lät läpparna vandra från naveln upp till hennes bh. Där kysste jag lätt hennes bröst utanpå den tunna spetsen innan jag återvände till Alice läppar. 

"Det måste ju vara jämställt, så det är faktiskt inte mer än rätt att du också tar av dig tröjan" sa Alice. 

Jag kunde inte mer än hålla med, så jag drog av mig min egna, ljusgrå t-shirt jag haft på mig. Vi båda stannade upp och Alice inspekterade mig med blicken. Hon höjde en hand och lät den följa min mage, upp över min bröstkorg och sen vila där. Efter det tryckte hon sig emot mig och kysste mig hårt igen. Hennes tunga brottades med min, utan att någon av oss vann.

Jag knäppte upp knappen på hennes jeansshorts och drog långsamt ner dragkedjan utan att tappa ögonkontakten med Alice. Hon log uppmuntrande mot mig och jag lyckades dra av henne shortsen helt och hållet. Under hade hon ett par vita bomullstrosor som på något sätt fick mig att tänka att det var det absolut sexigaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag tog tag i dem med två fingrar och lät de oändligt, oändligt långsamt glida av och hamna i högen med resten av våra kläder på golvet bredvid oss. Jag andades häftigt nu, och Alice bröstkorg höjdes och sänktes i snabb takt den med. Ända sedan jag tittat in i de där bruna ögonen den där dagen under trädet har jag velat göra detta och nu var det äntligen dags. Fy fan vad vacker hon var...

Jag böjde mig långsamt ner och kysste lätt insidan av hennes lår, längre och längre upp tills jag var precis vid hennes blygd. Sen drog jag henne till mig och slickade henne. Jag kunde höra hur Alice försökte hålla undan hennes stön men det lyckades inte helt och istället harklade hon sig. Det fick mig att skratta.

"Hallå, det där med att du inte skulle vara för bra? Du lyckas inte" sa Alice anklagande. Jag skrattade till igen.

"Det här är jag när jag inte försöker vara för bra. What can I say? Jag är en sexgud och du har bara fått ett smakprov" svarade jag skämtsamt.

Alice reste sig upp på armbågarna och tittade roat på mig.

"Jag tror att du är den enda som fått ett smakprov än så länge. Har du lust att byta roller? Inte för att jag vet hur man gör men..." Det hoppade till i bröstet och en elektrisk stöt gick ner mot naveln. Menade hon allvar?

"Är du säker på att du vill?" frågade jag.

"Jag har faktiskt kollat en del på porr. Nu vill jag testa deg själv" svarade Alice och och reste sig upp på riktigt. Jag gjorde det samma och satte mig på sängen. Samtidigt knäppte jag upp mina egna jeansshorts och drog ner de en aning. Jag drog ner kalsongerna en liten bit så att hon kunde inspektera mig. Alice höjde på ögonbrynen och drog på mungiporna.

"Walk me through it then" sa hon och satte sig på knä framför mig.

"Tja... Inga tänder tack... och vrid inte sådär konstigt som de gör i pornhub, det känns verkligen inte bättre"

"Ska göra mitt bästa" svarade hon innan hon lutade sig framåt och... 

Jag kastade huvudet bakåt och kramade lakanet i mina händer för att inte släppa ut ett helt och hållet omänskligt ljud. Det var som om någon gjorde tusen nålar genom hela min kropp och allt var koncentrerat i min penis.

"Helvete Alice, du kan inte på allvar säga att du inte gjort det där förut" mumlade jag. Hon pausade och tittade upp på mig med ett stolt uttryck i ansiktet.

"Vad ska man säga? Om du är en gud så är jag en gudinna" svarade hon.

"Du är verkligen en jävla gudinna" suckade jag när hon böjde sig fram igen.

När det kändes som om jag knappt stod ut längre stoppade jag Alice och tog hennes hand. Jag hjälpte henne upp från golvet så att hon kunde lägga sig på rygg i sängen. Jag lutade mig över henne och kysste henne hungrigt.

"Vänta..." avbröt hon mig. Jag slutade direkt med det jag höll på med.

"Ja?" 

"Har du kondomer?"

"Självklart" svarade jag och öppnade min nattduksbordslåda. Jag tog ut en kondom, öppnade paketet och satte på den.

"Du vet vad man säger..." började jag innan jag avbröt mig själv. "Jag kommer inte ihåg vad man säger men det betyder iallafall att man alltid ska använda kondom" sa jag med ett lätt skratt. Alice skrattade också och kysste mig.

"Snälla fortsätt där vi slutade"

"Är du säker?" frågade jag ännu en gång för att försäkra mig om att hon verkligen inte kände sig pressad på något sätt.

"Ja, jag är säker" svarade hon.

Ännu en gång lutade jag mig över henne, tog ett djupt andetag och försiktigt stötte in i henne. Alice och jag drog efter andan samtidigt, något som fick oss båda att börja skratta igen. Men vi slutade inte, utan fortsatte att älska tills vi båda somnade, intrasslade i varandra och de svettiga lakanen.

Den varmaste sommarenWhere stories live. Discover now