~ Na ne már!? ~

10.6K 307 3
                                    

              🔴Hanna szemszögéből🔴

,,Nem értettek minket. Talán nem is baj."
————————————————————————————————————————-
Mire mi befejeztük a nevetést, addigra már anyu a kezét nyújtotta. Nem tudom, hogy mióta lehetett ott a keze, de vagy már 3-szor engedte le, mondván, hogy elzsibbadt neki.
Felkeltünk a földről, és leültünk a kanapéra.
-Nos gyerekek, ameddig ti bohóckodtatok, addig mi kitaláltuk, hogy hogyan legyen tovább, és arra jutottunk, hogy még ezen a héten ideköltöznek Botonddék.
-És hol lesz a szobájuk? -kérdeztem kicsit értetlenül.
-Kicsim, te mióta laksz itt? Van két vendégszobánk. -nevettek fel egyszerre a szülők.
-Jahh.. tényleg. -nevettem fel én is.
-Viszont most már sajnos mennünk kell. -mondta "apu".
-Rendben. Kikísérlek titeket.
-Én itt maradnék ha nem baj. -szóltam utánuk kicsit álmosan.
-Nem baj édesem. De köszönj el a bátyádtól. -Azzal a lendülettel Márk hátrafordult, és a már jól ismert, vigyorral nézett rám. Jajj.
-Szia. -köszöntem el tőle tömören, majd már indultam volna fel a szobám felé.
-Na ne ilyen gyorsan! -nevetett fel. Megforgattam a szemeim, majd elindultam felfelé. De utánam jött. Elkapta a csuklómat. Már megint a csuklóm. Maga elé húzott, majd ismét a két keze közé tette az állam. Egy bizsergető érzés járta át az egész testem. Közel hajolt hozzám. Nagyon közel. Az ajkaink már majdnem egymáséhoz értek. Már nagyon vágytam a csókjára. De ekkor..
-A suliban találkozunk. -mondta, egy kis pimasz mosollyal a szája szélén, majd elment. Én csak néztem a távolodó alakot, és közben azon gondolkodtam, hogy vajon ez meg mi volt. Mérges voltam, és csalódott. Csalódott azért, hogy ha már ennyire közel került hozzám, akkor abba az egy csókba nem halt volna bele. Mérges pedig azért, hogy hogyan válthat ki belőlem valaki, ilyen érzést. Ahjjj.

X X X

Nagy gondolkodásomból, anyu rezzentett ki.
-Miért állsz itt a lépcső közepén édesem?
-Ja, semmi semmi. Már megyek is. -erőltettem egy mosolyt az arcomra, ami igazából, egy vicsorgásnak nézhetett ki, majd egyenesen a szobámba mentem. Leültem az ágyam közepére, majd ráírtam Evelinre.
H: Ezt nem fogod elhinni.. Találd ki, hogy ki a mostoha bátyám....
E: Hát, én nagyon nem vagyok jó a tippelésben, úgy hogy inkább mondd!
H: Segítek. M-el kezdődik, Á-val folytatódik, R betű követi, majd K-val végződik..
E: Na neeeee.. ez komoly?? Pont akit a legjobban utálsz?
H: Aha! És ez még nem minden! A többit majd elmondom holnap a suliban. Na de most mennem kell. Jó éjszakát.💤
E: Rendben. Jó éjszakát💤
Lecsuktam a laptopom tetejét, majd megindultam a fürdő felé. Tele engedtem a kádat vízzel, majd kiválasztottam, egy lila, csillámos fürdőbombát, majd beletettem a vízbe. Szép lila fürdővizem lett. Levetkőztem, majd beültem a vízbe. Kb olyan fél órát lehettem benne, amikor anyu bekopogott, hogy siessek, mert ő is szeretne lefürödni. Csodás. Keservesen kikászálódtam a kádból, majd magamra csavartam egy törölközőt. Kimentem a fürdőből, majd bementem a szobámba. Elővettem egy sima fekete pólót, és egy rövid sortot. Ez volt a pizsamám. Lemostam a sminkem, majd ránéztem az összes létező közösségi oldalra. Aztán letettem a telefonom az éjjeli szekrényemre, beállítottam az ébresztőt, majd lehunytam a szemem, és abban a pillanatban el is aludtam.

~Mostoha testvér~ BEFEJEZETTTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang