gidenler değil moruk, elde sigara döndü

1.3K 136 419
                                    

ufuk beydemir-ay tenli kadın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ufuk beydemir-ay tenli kadın

Bu bölümü chanbaekaisoohunhan biriciğime hediye ediyorum 🦋

"Ne bekliyordun, kadını iteceğini falan mı?"

"Luhan, sus artık. Odaya geldiğimizden beri bunu söyleyip duruyorsun."

Chanyeol'ün ve ismini ağzıma almak istemediğim o yapmacık kadının öpüşmelerini daha fazla izleyemeden ortamı terk etmiştim. Evet kıskanmıştım, hemde deliler gibi. Çünkü Chanyeol çok güzel öpüşüyordu ve ben onun dudaklarına takılı kalan aptal aşığın tekiydim. Dudaklarının sıcaklığını, tadını, dokusunu, öpüşündeki tutkusunu bizzat yaşayan da bendim. Kim bilir, belki benden önce defalarca öpüşmüştü. Geçmişi beni ilgilendirmiyordu, benden sonra başkasını öpmek zoruma gitmişti.

"Abi aşıksın işte. O da sana aşık, neyin tribindesiniz siz?"

"Luhan Tanrı şahidim seni boğarım." Yatağımın üstünde bağdaş kurup oturuyordum ve Luhan her zamanki gibi peşimden geldiği yetmiyormuş gibi, bana akıl hocalığı taslıyordu.

Omuzlarını silkerek "seviştiniz bile" mırıltısını ne kadar da duymamazlıktan da gelmeye çalışsam da duymuştum bir kere. Boğazımda ki kuru öksürük meydana çıktı böylelikle. Ağzımı açıp öyle güzel sövecektim fakat kapının sert açılmasıyla yerimizden sıçrayarak kapıya döndük.

Gelen Chanyeol'dü.

Odaya girmesiyle ardından kapıyı kapattı. Bana ve Luhan'a bakmadan kendi yatağının üzerinde ki kırmızı valizinden tişört ve rahat görünen bir şort çıkardı. Bu olanlar o kadar hızlı olmuştu ki ne ara banyoya girdi idrak edemedim.

"Kocan sinirli, odama dön— ya gerizekalı neden vuruyorsun be!"

"O benim kocam değil Luhan!" Sesimin kısık çıkmasına özen göstererek dişlerimin arasından Luhan'a tısladım. "Elimi kana bulamadan odana git."

Luhan yataktan kalkmadan önce 'kocan işte' diyip koşar adımlarla kaçtı. Arkasından ayağımdaki terliği fırlatmama rağmen isabet etmemişti ama sabah onu gebertecektim.

Ben küçükken Jongdae bana her zaman 'yüreksiz pezevenk' diye seslenirdi. Sebebini hiçbir zaman anlamamıştım. Jongdae küçüklüğünden beri küfürbaz haydonun tekiydi. Ailesi ile benim aliem tanışıyordu. Ama hayır, ailesi hiçbir zaman küfür etmezdi. Jongdae'nin küfürbaz olmasından fazlasıyla rahatsızlık duyarlardı, hatta annesi her zaman Jongdae'nin kulaklarını çekerdi. Ama bu Jongdae'yi ilgilendirmiyordu. Annem ise bu duruma her zaman burun kıvırıyordu. Arkadan beni her zaman tembihlerdi, 'Jongdae ile arkadaşlığını kes miki farem' diye. Hiçbir zaman Jongdae ile arkadaşlığımı kesmedim. Büyük sunbaelerimizin çok ünlü bir sözü vardır, 'üzüm üzüme baka baka kararır diye' bu sözü hangi sunbaenim bulmuşsa, nokta atışı yapmış. Sonuç olarak bende küfürbazın teki olup çıkmıştım. Annem, küfür ettiğim için evin içinde cırlayıp duruyordu. Babam ise artık büyüdüğümü, ve küfür etmemi normal karşılamıştı.

Güçlü Çocuklar Ağlamaz √chanbaekWhere stories live. Discover now