ellerin yoksa nasıl bulayım yolumu

480 55 193
                                    

Addict&SAMI - Leave Me Alone(exoroyaltys bu bölüm doğum günü kızıma)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Addict&SAMI - Leave Me Alone
(exoroyaltys bu bölüm doğum günü kızıma)

"YEMİN EDERİM BİR DAHA SİZDEN GİZLİ BİR İŞ ÇEVİRMEYECEĞİM AH–"

Kyungsoo kulağımdan sıkıca tutmuş, bırakmamak için yemin etmişti. 15 dakika boyunca sevimli kulağım, Kyungsoo'nun parmakları arasında can çekişiyordu. Kızarmış olduklarından adım kadar emindim çünkü kulağım feci yanıyordu.

Sabahtan beri kulağımı bırakması için yalvarıyordum ama ne kulağımı serbest bırakmıştı ne de yüzünde mimik oynamıştı. Tanrı aşkına, elleri de mi yorulmamıştı?

Gözlerimin acıdan dolduğunu hissettiğim saniyelerde karşımızda durmuş, gerilim filmi izliyorlarmış gibi bana boş bakan, Sehun, Jongin, Lay ve Minseok'a bakıyordum. Gözlerimle yalvaran bakışlarımı çekmeden dudağımı büktüm.

Yemin ederim oturup ağlayacağım ya.

"TANRI BELAMI VERSİN Kİ BİR DAHA SİZDEN BİR ŞEY SAKLAMAYACAĞIM, KULAĞIM ACIYOR—"

"Bağırma, puşt. Hocaları ve öğrencileri başımıza mı toplamak istiyorsun?" Kyungsoo bağırdığım için enseme sağlam bir beş kardeş yapıştırmıştı. Ensemin yandığını hissettiğim dakika dudaklarımı ısırdım. Acıdan bağırırsam ağzıma saçardı.

"Bu kadar yeterli Soo, bence artık dersini almıştır, Bay çok bilmiş Byun." Minseok ellerini göğüsünde birleştirmiş, kıçını lavabo musluğuna yaslamış, çatık kaşlarıyla bana bakıyordu. "Hem bize daha anlatması gereken bir sürü şey var, öyle değil mi? Henüz ölmesine izin veremeyiz." diye devam etti.

"Anlatacak bir şey yok, Taemin'i seviyorum." Kulağımın acısından dolayı tıslayarak konuştum.

Sehun söylediğim şeyden dolayı hunharca kahkaha attığı zaman ölümcül bakışlarımı ona fırlattım. Eğer ben burada hesaba çekiliyorduysam hepsi Sehun'un suçuydu.

Ders çıkışı beni şikâyet etmiş, üstelik eve kaçmamam için Chanyeol'ü yanıma getireceğini söyleyerek tehdit etmişti.

Sonuç ise; Kyungsoo'nun parmakları arasında can çekişiyordum, üstüne dört hödüğün 'beter ol baekhyun' bakışlarına maruz kalıyordum.

"Haklısın." dedi Kyungsoo aniden kulağımı bırakarak. Kulağımı seri bir şekilde elimle okşayarak kendime gelmeye çalıştım. Canım kulağım, nasıl da zonkluyor.

Terden ıslanmış saç köklerimi elimle tarayarak geriye doğru ittirdim ve hiçbir acı çekmemişim gibi burnumu dikip Kyungsoo'ya baktım.

Kyungsoo bakışımdan rahatsız olduğu saniyede üstüme doğru direseğini savurarak bir hamle yaptığında hızlı bir şekilde Lay'in arkasına saklandım. Lay omzumu pat patladı. İçlerinde en pamuk kalpli Lay'di.

Güçlü Çocuklar Ağlamaz √chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin