3.rész

1.9K 60 4
                                    

Az alkohol szétáramlott a testembe, felforrt a vérem és egyre többet akarva az "idegen" mézédes ajkaitól csókoltam tovább. Dudorodó farkát a hasamnak nyomta buja táncba kezdett, őrjítő volt ez az egész  a bugyim már teljesen átnedvesedett a hatalmas és egyre csak növő férfiasságától. Végig szántottam borostás arcát majd beletúrtam oldalt rövidre vágott hajába és közelebb rántottam magamhoz. Még sosem volt részem ilyen vad és ilyen erotikus játékban biztos vagyok benne, hogy ezt csak fokozni és fokozni lehetne. Istenem a nyelve annyira csodálatos, annyira jól csókol már csak ettől eltudnék élvezni. A következő pillanatban testünk egy rövid idő erejéig szétvált ahogy ajkaink sem falták egymást a tüdőnk kapkodva mart az oxigén után mellkasunk egyszerre süllyedt és emelkedett, tekintetünk egymásba kapcsolódott és némán kommunikáltunk vágyainkról közben egy pillanatra sem engedtük el a mások testét. Finoman végig szántott alsó ajkaimon, arcomon aztán beletúrt a hajamba édesen megcsókolt, keze lassan megindult a két lába közé és finoman simogatni kezdett. A csókot megszakítva a kezére fogtam és elvettem nőiségemről. Zavartan körbepillantottam a körülöttünk lévő embereken.

-Ne..ne itt.-hátrébb tántorodtam az öleléséből. Azt hiszem ennek itt és most vége lesz. Berezeltem.

-Ne haragudj, ez csak ránk tartozik, tiszteletlen voltam.-egy bűntudattal teli mosolyt eresztett felém és a dzsekijét a derekamra kötve csókolt meg újra majd minden figyelmeztetés nélkül az ölébe kapott engem szorosan tartva és megindult a kijárat felé. Képtelen vagyok leállni ez a pasi egyszerűen vonzz magához mint egy mágnes.

Fogalmam sincs, hogyan keveredtünk el a lakásomra anélkül, hogy letéptük volna egymás ruháit és valamelyik sötét elhagyatott utcába magáévá tett volna. Azt ajtót némi babrálás után sikeresen kitudtam nyitni, de nem volt könnyű dolgom, mert az idegen ujjai már vad táncot jártak a csiklóm körül. A vágytól túlfűtve letéptem az idegen ingét és egy ördögi vigyor kíséretében szépen lassan lefelé haladva végig csókoltam a jól kidolgozott felsőtestét. Kezem a hatalmasra dudorodott nadrágra tettem és finoman masszírozni, simogatni kezdtem. Bátortalanul szemeztem a nadrágon keresztül is hatalmasnak tűnő farkával és remegő kezekkel nyúltam az öve után. Az idegen az állam alá nyúlt, megemelte az arcom és lehajolt egy óvatos csók erejéig majd felállított és a hatalmas ágy felé kezdett tolni.

-Gyönyörű vagy, nem kell olyat tenned amit nem akarsz. Pusztán attól a szexi mosolyodtól is képes lennék elélvezni.-végig csókolt a nyakamon majd egy türelmetlen mozdulattal letépte rólam a ruhát és meztelenül egymásba gabalyodva elterültünk a párnák sokaságába.

........

A nap fénye beragyogta a hálószoba sötétjét, nagyot nyújtózkodva egy álomittas mosollyal az arcomon fordultam a másik oldalamra ahol az ágy már üres és gyűrődött volt. 

A szörnyeteg kedveseWhere stories live. Discover now