12.rész

1.1K 36 9
                                    

Mikor egészen közel hajolt az arcomhoz megcsapta az orromat egy ismerős illat. Mentol és sör. 

-Sam.-förmedtem rá 

-Nocsak csak nem megismertél?-mormogta az orra alatt kezeimet továbbra is a fejem felett tartva. 

-Már ne is haragudj, de mikor egy sötét alak az éjszaka közepén rád tör nem fogsz tőle bemutatkozást kérni. engedj el.-ficánkoltam alatta.

-Előbb válaszolj.-feszült nekem testével.-Lefeküdtél ezzel a csávóval?

Most Tyre gondol? A gondolattól hangosan nevetni kezdtem ami neki egy kicsit sem tetszett. Ágyékát a lábam közé nyomta és sziszegve újra feltette a kérdést.

-Szexeltél vele Aby igen vagy nem?

-És te azzal a másikkal?-emeltem fel a hangomat és próbáltam kitérni teste érintése alól. Ha ilyen közel van semmi másra nem tudok koncentrálni ami dudorodva súrolja a puncimat minden ficánkolásomnál. 

Most Ő kezdett el kijelentésemen nevetni. Elengedte a kezeimet és lerángatva magáról a cipőjét, nadrágját majd pólóját bemászott az ágy egyik oldalára még mindig nevetve. 

-Mit művelsz?-kérdeztem teljesen kiakadva. Az éjszaka közepén rám tör azt kérdezi szexeltem-e majd mikor feltettem neki ugyan ezt a kérdést majdnem pucérra levetkőzik és nevetve befekszik az ágyamba mintha ez egy teljesen természetes folyamat lenne. Biztosan nem leszek ennek a hülyének a kis játéka. 

-Azt amit te is fogsz. Aludni.-felelte teljesen komolyan. Ugye ez az egész csak egy rossz vicc vagy csak egy hülye álom. Soha többé nem iszom alkoholt. De amikor Sam nem tűnik el én pedig percek múltán sem ébredek fel akkor kezd elhagyni minden reményem affelől, hogy ez csak álom lenne. 

-Ugye te most csak viccelsz velem?-vágtam grimaszokat

-Nem szóval jobban tennéd ha azt a csinos kis popsidat mellém tolnád.- mondta ellentmondás nem tűrő tekintettel. -Ha idejössz elmondom ki volt az a nő

Nem kellett kétszer mondani úgy vágódtam be mellé mint egy eszelős.

-Az anyám volt.-nagyot sóhajtva mondta majd kezét derekamra téve a mellkasára húzott

-Az anyád?-értetlenkedtem.-De hát olyan..

-Fiatalos.-vágott a mondatom közepébe. Én csak bólintottam és közelebb kúsztam hozzá.  Ha az anyja volt akkor biztosan nem szexelnek. Mekkora ész vagy Aby.-17 volt mikor megszült, nagyon sok gyógyszert szedett, mert apám mindig verte és ebbe beleörült. Az apám pedig piált állandóan részegen jött haza. emlékszem anyám minden este bezárkózva aludt el a fürdőbe. Bíróságra került az ügy, hogy kihez kerüljek. Apámhoz vagy anyámhoz. Apád az én apám ügyvédje volt azt hazudták anyám csak kitalálta, hogy apám vert minket és mivel apád már akkor híres ügyvéd volt apámnak nyert ügye volt..

A szörnyeteg kedveseWhere stories live. Discover now