5.rész

1.5K 22 0
                                    



- Abygel .-suttogtam lehajtott fejjel zavaromban. Istenem még a neve is kurva szexi. Sam ízlelgettem magamban mint valami fanatikus. -Sam van..-nyeltem egy nagyot majd folytattam-Van kedved bejönni?-kérdeztem remegő hangon, mert rettegtem a válaszától. Sam az állam alá nyúlt és egy szomorú mosolyt villantott felém.

-Nagyon jó lenne Abygel, de azt hiszem jobb ha nem megyek be.-suttogta elhaló hangon majd szépen lassan hátrálni kezdett testemet elengedve. A keze által adott melegség elmúlt és én újra egyedül maradtam. Szemeimbe halvány csillogásként megjelentek a könnyek és a biztonságot adó keze után kaptam.

-Miért?-kérdezte szinte sírva-Miért csinálod ezt? Egyszer helyre akarod hozni majd menekülsz? Azt hiszem elég volt nekem mára a drámából és a szenvedésből..

Meredtem rá dühösen majd végül elengedve a kezén benyitottam az ajtón. Mielőtt még becsukhattam volna azt Sam bedugta a cipő orrát majd bejött az ajtón és maga után becsukta azt. 

-Most már nincs vissza út. Sajnálom igen gyáva voltam. Elbasztam! De Aby tud, hogy én most már nem vagyok hajlandó mellőled tágítani. Igen helyre akarom hozni, de megrémiszt ez.. ez .. ez a valami amit irántad érzek. Nem tudom irányítani én csak mindent akarok ami te vagy. Annyira elcseszettül hangzik tudom hisz még csak pár perce tudtam meg a neved..de mindent akarok ami te vagy. Érted?-két kézzel megragadta még mindig vörös arcom és finoman a falnak nyomta a hátamat Ő pedig addig közeledett még testét nem préselte egészen az enyémnek. 

-Azt hiszem én is ezt érzem.-szavakat keresve dadogtam neki, de azt hiszem a mondatomat még így is sikerült megértenie. Ajkain szétterült egy mosoly majd mohón az ajkamnak esett. Egy kicsit talán túl mohón is azt hiszem mikor megtámadt az idegen valamelyik ütésekor felrepedhetett a szám ami most sajgón jelezte, hogy ott van. Felszisszentem hirtelen ért enyhe fájdalmamban mire Sam elhúzódott és bocsánat kérő tekintettel meredt rám.

-Istenem ne haragudj egy igazi barom voltam. Az a szemét..-tekintete sötétebb lett, állkapcsa megfeszült a kezei pedig ökölbe szorultak. -Agyon kellett volna ütnöm, undorító fér..

-Sam néz rám.-szólítottam meg szelíden és álla alá nyúlva magamra irányítottam figyelmét. Arca megenyhült, de amint véraláfutásaimra tévedt a tekintete újra elsötétült a tekintete. 

-Semmi baj nincs látod itt vagyok.-kezeit derekamra tettem majd egy apró csók után a nappaliba vezettem.

.......

-Ne már Aby! Hadd menjek be melléd zuhanyozni.-kérlelt azon a csábos kissé felháborodott hangján. 

-Nem.-feleltem nevetve.-Hé ne gyere be!-kiáltottam rá meztelen testemet eltakarva

Sam mit sem törődve mondatommal úgy közeledett felém mint egy ragadozó. A zuhany előtt megállt majd ruháiból kibújva belépett mellém a zuhany alá. Istenem az az izmos test és a farka. Ha csak rá gondolok már tiszta nedves leszek alul. 

-Ugye tudod, hogy láttalak már meztelenül.-nyúlt vigyorogva testemet takargató kezem után. Nagyot nyeltem mikor kezei a lábamon egyre feljebb és feljebb kúsztak.-És imádtam a látványod.-suttogta fülembe majd egy aztán két ujját nedves puncimba mártotta. Miután perceken belül elért a gyönyör Sam kihúzta az ujjait és a szemembe nézve egy irtó perverz mosollyal a szája sarkán lenyalta ujjairól e nedvemet. -Finom.-bugta a fülembe majd testemet szappannal fürdetni kezdte.


A szörnyeteg kedveseحيث تعيش القصص. اكتشف الآن