6.rész

1.5K 39 0
                                    

Reggel arra riadtam fel, hogy valaki egyszerre kopok és csenget . A mellettem fekvő, pontosabban alattam fekvő férfira pillantottam aki ebben a pillanatban nyitotta ki csodálatos szemeit. Bárcsak nézegethetném még, de valaki borzalmasan türelmetlenül, dörömből az ajtómon. Nagyot sóhajtva a telefonomért nyúltam, hogy megnézzem az időt miközben Sam egy pajkos mosollyal az arcán maga alá fordított és a mellemet masszírozva az ajkaimra tapadt. Mielőtt még ellenkezhettem  volna Sam egyik kezével a fejem felett óvatosan összekulcsolta kezeimet még másik kezével a belső combomon egészen felfelé végig simítva félretolta a bugyimat majd csiklómra rátalálva finoman simogatni kezdte azt. 

-Mhmm-nyögte szájába lábamat pedig csípőjébe akasztva húztam magamhoz közelebb. Mikor már majdnem elélveztem egy újabb kopogás és azt követően a telefonom csörgése akadályozta meg a gyönyör bekövetkezését. Fájdalmasan felsóhajtottam majd egyik kezemet kiszabadítva felkaptam a telefonomat az idő közben földre csúszó telefonomat a földről és megnéztem ki a franc keres kora reggel.

6 nem fogadott hívás anyától

3 nem fogadott hívás apától

5 üzenet az unokatesómtól

2 nem fogadott hívás a bátyámtól

A francba! Sam alól kitápászkodtam majd az este földre hajított ruháit magamra kaptam Samét pedig az ágyra dobtam. 

-Anyámék itt vannak

-Baszki.-suttogta maga elé meredve majd villám gyorsasággal magára kapta a tegnapi farmerjét és fekete pólóját. 

 Az ajtóhoz siettem majd kinyitva azt a családomat megpillantva felvettem a már betanult arcomat. Azt hiszem nem engem hanem a mögöttem álló férfit bámulta mindenki elkerekedett szemekkel. Sam megköszörülte a torkát majd belecsípett a hátsómba arra ösztönözve, hogy most már ideje lenne megszólalnom és kimentsem magunkat ebből az egészből káoszból.Azt hiszem még csak nem is sejti, hogy mibe csöppent bele, de még én sem.  Először anyukám lépett be és nyújtott kezet a mögöttem álló férfinak aki viszonozta a gesztust egy féloldalas mosollyal. Anyám arcára egy halvány mosoly ült ki mikor visszapillantott rám egy tipikus nem rossz pasi nézéssel. A következő arc apám mogorva tekintete volt aki anyával ellentétbe sokkal kimértebben és erősebben rázta meg Sam kezét.  Sam mindenki bemutatkozását végigállta hősiesen és hazudnék ha azt mondanám, hogy csak ő állt. Mikor a fenekem az ágyékához ért a barlanglakó egyből  megrándult nadrágjában.


-Alig egy éve költöztél el és máris bepasiztál? Ráadásul egész jó.-Somolygott rám unokatestvérem.-Nem szégyelled magad, hogy nem is szóltál nekem? Amilyen gyorsan csak lehet számolj be mindenről.- ragadta meg kezemet és majd a nappaliba berángatott a többiekhez ahol aztán és is mindenkit köszöntöttem egy öleléssel.


-Azért nekünk is szólhattál volna! Megáll az eszem. Ezt mégis, hogy gondoltad? Mi lesz így a tanulással- csattant fel apám. Ó igen már vártam ezt a pillanatot. 

Anyára meredtem aki szintén vádlón meredt rám amiért nem szóltam a "pasimról" akit csak két napja ismerek, de ez már csak részlet kérdése. Mikor újra anyára néztem az arca hirtelen eltorzult és az arcomhoz emelete kezet. Jaj a francba, a zúzódások! Óvatosan megsimogatta mindkét horzsolást az arcomon majd a homlokomon is. Közben apa és a testvérem is követték anyám tekintetét is amint meglátták a véraláfutásokat megindult Sam felé.

-Hé! Ezt nem Ő tette! Tegnap..megtámadtak..-Elcsuklott a hangom a szemem égni kezdett majd egyre homályosabban kezdtem el látni. A francba sírni fogok! Egy erős meleg kéz simult a hasamra, majd hátamat egészen izmos mellkasáig húzta. Oh istenem az a felsőtest. Legszívesebben leülnék a kanapéra egy doboz csokifagyival a kezembe, Samet magam elé állítanám és egész nap csak bámulnám.
Finoman belecsókolt a hajamba és folytatta helyettem a történetet. 


-Tegnap este, Abygel tovább maradt bent dolgozni, nekem pedig volt egy kis dolgom, azt beszéltük meg ha végezni fog a boltban akkor majd hív, hogy érte tudjak menni. Mondtam neki, hogy egyedül ne induljon haza, mert este egy nőnek veszélyes lehet. De túl makacs volt. Vártam vártam, de nem hívott. Elkezdtem aggódni ezért elindultam elé .-Az izmai megfeszültek és szorosabban kulcsolta körém kezeit.-Hallottam ahogy segítségért kiált. Megakarták támadni.-a végére már Ő is meggyötört hangon csak suttogott. 


-De szerencsére Sam ott volt és ..megmentett.-vettem át a szót és felé fordulva finoman megsimogatta az arcát

A szörnyeteg kedveseWhere stories live. Discover now