10.rész

1.2K 38 10
                                    

-Na várjunk csak ti szexeltetek?-hitetlenkedett barátom-Ezt nem hiszem el és nekem csak most szólsz?-kérdezte felháborodottan majd a kezében tartott piát lehúzta és kért egy újabb kört. Mondtam neki én ma nem iszok, de ahhoz képest ez már a második köröm lesz. A sírba visz. 

-Többször is-kuncogtam fel kihívóan majd én is lehúztam az újabb kört. Hiányzott egy kicsit már ez a felszabadulás. Most úgy érzem mióta itt voltan anyámék a múlt démonjai újra megtaláltak és aligha akarnának elmenni, de Ty szavak nélkül is képes a lelkemet ápolni. Hiába ilyen egy igaz barát. 

-És mekkora neki?-elkerekedett arcom láttán hangosan felnevetett 

-Hülye!-kiáltottam fel nevetve és már a könnyeimet törölgettem-Nem vagy százas Ty.-nevetek tovább vele együtt-

-De egy szeretsz drágám.-mutat az ujjával az arcára ahová nevetve nyomok egy puszit. Nos igen nem szokatlan nálunk ez, de ez semmi több csak egy puszi, barátok rokonok szoktak ilyesmit csinálni bár leginkább csak köszönésnél. Talán ezért sokan úgy gondolják, hogy Ty és én együtt vagyunk, de ez nem így van. Még a barátság elején letisztáztuk és szigorúan be is tartjuk ezt. talán azért is megy ez ilyen könnyen, mert egyáltalán nem vagyunk egymás esetei, jó ezt talán kissé gonoszul hangzik, de nem úgy kell érteni egyszerűen csak Ty nos ő Ty. Magas, de egyáltalán nem olyan izmos mint szeme barna haja rövidre van vágva szeme pedig elképesztően szép zöld. De cseppet sem ér fel Sam szürke szeméhez. egyszerűen akárhányszor belenéztem a szemébe mindig elvarázsolódtam. A felhők fölött jártam mikor szeretkezés közben egymás szemébe nézve mentünk el. Megnyíltunk egymásnak megmutattuk szavak nélkül az érzéseinket és annyira gyűlölöm, hogy ezt mind elveszítettem. Ezek után biztosan megutált vagy talán már tovább állt, de egybe biztos vagyok Sam nem az a pasi akit csak így ellehet ijeszteni van benne valami félelmetes amiért a szörny címke illik rá, de ez engem kicsit sem riaszt el inkább egyre kíváncsibbá tesz. 

-A pasid itt van.-krákogta alig érhetően. Nem csoda, hogy szinte semmit sem értettem belőle

-Mi van?-nevettem fel és közelebb hajoltam hozzá

-A pasid itt van.-mondta egy fokkal hangosabban majd a fejével biccentett egyet a hátam mögé.

Te jó ég! A szívem elkezdett zakatolni a testem minden porcikáját átjárta a bizsergés ahogy a hátam mögé nézve megláttam Őt. Világos farmer volt rajta fekete bakanccsal és a már jól megszokott fekete bőrdzsekivel  nem csoda, hogy minden női szempár rászegeződött. Baromi jól nézett ki. De nem egyedül érkezett a háta mögül előbukkant egy vörös hajú csaj. Sam kezébe úgy kapaszkodott bele mintha az élete múlott rajta bár nem csodálom ekkora magassarkúba nekem is szükségem lenne támaszra. 

-Ühüm a pasim.-dünnyögtem Tyre nézve majd a kabátomat magamra kapva felálltam az asztaltól. Ty karját megragadtam és ujjainkat összefűzve elsétáltam Sam és a hülye picsa asztala előtt. -Seggfej.-mormogtam az orrom alatt és Ty karját egészen addig nem engedtem el még ki nem értünk ebből az istenverte bárból. 

A szörnyeteg kedveseTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon