8.rész

1.3K 36 2
                                    

-Nézd, Sam.-olyan hangon ejtette ki a nevét mintha egy gyilkosról beszélne. Olyan mosoly ül ki apám arcára amitől még bennem is megfagy a vér. Tudom, hogy mi fog most következni már sokszor megfigyeltem apámat ilyenkor olyan mint egy eszelős. Munkája során sokszor kellett már elővennie ezt az énjét csak, hogy ez most kurvára nem egy munka. -Bizonyára tudod, hogy a lányom fiatalabb nálad. Látom nem vagy buta, de jól láthatóan a pénzre is rászorulsz. 

-Apa! Most hagyd abba!-kiáltottam fel az asztalra csapva tenyeremet. Nem hagyom, hogy Samet is porig alázza mint mindenki mást maga körül. Még a családját is. Számára nincsenek kivételek ha talál valakibe valamit ami nem azonos az elképzeléseivel neki vége már el is vágta magát apámnál. A családba én vagyok az egyetlen aki örökölte egy kicsit ezt a mogorva stílusát csak, hogy én sosem tenném azt amit Ő. 

-Nem nincs semmi baj kedvesem.-lehelt csókot számra Sam amivel csak tovább fokozta a helyzetet. Azt hiszem nagyon is tudja, hogyan kell az ilyen ember orra alá dörgölni a dolgokat. Viszont most olyan lavinát indított el amihez én nagyon is kevés vagyok. 

-Idefigyel Sam.-sziszegte apám mint valami mérges kígyó-Csak egyszer mondom el. Nem vagyunk egy réteg, nem illesz ide. Mond mennyi pénzt kérsz és tűnj el a lányom életéből.-kezdett bele undorító játékába. Nem először csinálta már ezt. Sam tekintete teljes sötétségbe borult izmai megfeszültek az kezei pedig ökölbe szorultak. 

-Nem kell a kurva pénze.-morogta Sam veszélyes hangon. Pont úgy fest mint egy ragadozó, mint egy szörny aki készül lecsapni, de nem fog, mert Ő nem rossz. Én nagyon is átlátok rajta és egy sötét múltú srácot látok aki küzd a démonjaival. A jóval és a rosszal egyaránt.  Apám felpattant a székről és megindult az udvar felé Samnek intve, hogy kövesse. 

-Kérlek ne!-könyörögtem Sam egyik izmos karját megragadva, de megállíthatatlan volt. Mielőtt még kiment volna felém fordult két kezébe fogta az arcomat majd egy rövid csókot nyomott a számra

-Bármit is látsz ne gyere ki!-parancsolt rám és már ott sem volt.

Mikor apám keze lendült Sam arca felé fájdalmasan felkiáltottam és hangos zokogásba kezdtem. A kezem már nyúlt a kilincsre, de ekkor anyám megjelent a háttérből és a sírástól rázkódó testtel átölelt.  

-Nagyobb veszélybe sodornád ha most ki mennél.-suttogta elhaló hangon anya. Apámnak két módszere van a pénz és a verés. Sam pedig nem választotta az elsőt ezért kapta a másodikat csak hogy Ő akár százszor is erősebb lenne apámnál mégsem tesz semmit csak áll és várja a következő ütést. Mikor elered az orrából a vér a földre rogyok és már üvöltve zokogok. Apám még morog valamit majd Samet magára hagyva elindult felénk. Karomnál fogva felhúzott  a földről majd a fülembe súgott rémisztő hangon.

-Ha jót akarsz neki nem keresed többé, nem állsz szóba vele és nem folytatod vele ezt az idióta kapcsolatot. Megértetted?-meredt rám mire csak némán sírva bólogatni tudtam. Régen oda voltam apámért felnéztem rá, mert tisztelték aztán ahogy felnőttem egyre több dolgot tudtam meg róla apám sötét dolgokba van benne nem csak egy befolyásos ügyvéd. Olyan emberekkel szövetkezett akikkel nem kellett volna. Az alvilág játékosa lett.

A szörnyeteg kedveseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu