11.rész

1.2K 45 6
                                    

Pukkadjon meg. Ekkora egy taplót..én bezzeg már három napja bőgök utána Ő pedig már egy vöröst dönget hát én kurvára kivagyok. Az a csaj nem csak nálam, de még nála is idősebb lehetett olyan 40 és 50 között, de egyáltalán nem a korához illően öltözködött. Pont úgy festett mint aki a húszas éveiben ragadt. Komolyan Sam erre buksz? Még jó, hogy tavaly lemondtam a vörös hajfestékről. Most már hivatalosan is utálom azt a színt.

-Az összes férfi egy gyökér.-morogtam a mellettem sétáló srácnak.

Ty egy utcával arrébb lakik és mivel mindketten ittunk így azt beszéltük meg még az elején, hogy majd haza kísér a kocsiért pedig elmegy holnap reggel. Mindig eljött velem ha későn értünk haza, de a támadásom óta sokkal jobban figyel rám. 

-Persze sértegesd csak összeset még azt is akivel épp az imént tetted féltékennyé a pasidat.-tette Ty kezét a szívére egy fájdalmas szisszenést színlelve mintha a szívéig hatoltak volna szavaim.

-Jólvan nem az összes, te mind közül fejlődőképes vagy.-cukkoltam tovább.-De Sam véletlenül sem a pasim, de most komolyan az a nő akár még az anyja is lehetne.-dünnyögtem egy kavicsot rugdalva.

-És ha az volt? Esélyt sem adtál neki Aby a magyarázkodásra

-Szerintem nem is akart magyarázkodni.-feleltem mogorván miközben megálltam a kapum előtt

-Oh, dehogynem csak te úgy viselkedtél mintha a pasid lennék, már készült utánad menni mikor te összefűzted az ujjainkat. Ha a pasi féltékenységébe kinyírna halálom a te bűnöd lesz-csípett bele az oldalamba pajkosan.-De komolyan Aby ne mindig a rosszat lásd meg a másikba, lehet, hogy Ő jó srác

.......

Nem tudok aludni folyamatosan csak Ty szavai járnak a fejembe. Talán tényleg igaza lehet. Lehet Sam tényleg több annál mint csak egy szexi ragadozó. Talán már kinőtte azt a hülye játékot, hogy minden este más lányt csábítson az ágyába, de nehéz ésszerűen gondolkozni. Engem is elcsábított és akkor este is épp egy szőke társaságába iszogatott ma pedig egy vörös...mostantól tényleg mindkét színt utálom. Az egész olyan elcseszett szexeltem álmaim pasijával apám megverte majd eltiltott tőle most pedig utálom, hogy arra kell gondolnom mással van és nem velem. Mérgembe lerúgtam magamról a paplant ami eddig egy meleg burkot adott most pedig a csípős hideg még éberebbé tesz. Remek még mindig nyitva az ablak. Nagyot sóhajtva feltápászkodtam az ágyból és az erkély felé vettem az irányt arra azonban nem számítottam, hogy lesz egy vendégem aki épp azelőtt mászott volna fel még mielőtt betudtam volna csuki az ablakot. Sikítva a kezem ügyébe fogtam az első tárgyat ami szerencsétlenségemre csak egy nyamvadt párna volt és elkezdtem vele püfölni a betörőt. Az idegen megragadta a karomat nem törődve ütéseimmel és finoman az ágyra lökött. Mindkét csuklómat lefogta és fölém kerekedett.  

A szörnyeteg kedveseWhere stories live. Discover now