7.rész

1.3K 43 3
                                    

Miután az unokatestvéremék elmentek akkor már jócskán elmúlt este hat óra is. De a neheze még csak most jön. Nem a nagybátyám vagy a nagynéni szúró pillantása volt a veszély sem pedig az unokatestvérem kicsit sem prűd kérdései.

A vacsora feszült csendben telik. Apám még csak az ételhez sem nyúlt csak morgolódik az orra alatt. Kicsit úgy érzem magam mintha újra otthon lennék. Sosem volt még olyan, hogy ha a család egy helyen volt abból ne lett volna veszekedés ezért mindig próbáltuk elkerülni azokat a pillanatokat, melyeket együtt kellett töltenünk. Sam finoman az asztal alatt a combomra csúsztatta kezét és apró mintákat kezdett el rajzolni rá. A testemet végig járta a borzongás és a vágy. Apró mosollyal a számon lassan végig simítottam combján egészen a farkáig. Sam lesöpörte a kezemet férfiasságáról majd egy halk kuncogás kíséretébe egy cuppanós puszit nyomot az arcomra. Ha szemmel lehetne gyilkolni akkor valószínű Sam már nem lenne az élek közül apámnak köszönhetően.

-Hány éves is vagy Sam?!-kérdezte apám mogorván.

A gyomrom egyből összeugrik amint apám megszólalt. Tudom mire megy majd ki ez az egész. Mikor még otthon laktam a gimi utolsó évébe egy srác udvarolni próbált nekem aztán egyik napról a másikra már szóba sem állt velem. Aztán egyik reggel végre nagy nehezen kinyögte, hogy az apám emlékezte hol a helye csak, mert nem voltak elég gazdagok. Apám ilyen azt hiszem már azt is eltervezte, hogy kit akaszt a nyakamra ahogy a joggal is tette. Utáltam sosem szerettem volna ügyvéd lenni, de Ő mindig ezt nyomatta, mert az álmok szerinte csak ostoba időtöltés amiket az ember csak epekedve kerget, de úgy sem éri el őket. Azt hiszem egy olyan pasit képzel el mellém aki egy befásult pöcs akinek van pénze és minimum jogásznak vagy orvosnak készül, de a legjobb az lenne ha az elnök fia lenne. Sosem értettem, hogy miért akar mindent ilyen erőszakosan rányomni az emberre. Amióta csak az eszemet tudom azóta nevel úgy, hogy egy nap majd átveszem az ügyvédi pozícióját. De sosem kérdezte, hogy mit szeretnék, hogy lennének e más terveim, de azt hiszem nem is érdekelte vagy csak szimplán nem gondolta, hogy esetleg szeretnék-e mást. A bátyám orvos lett és rá az egész család mindig büszke volt Ő is feldobta a labdát számomra amit aztán sosem tudok lecsapni. Sam az asztal alatt ismét rátalált a kezemre és hüvelykujjával simogatni kezdte a tenyeremet. Kicsit azért tartok a válaszától nem azért, mert problémám lenne a kicsit idősebb pasikkal sőt vonzónak tartom, de a szüleim biztosan utálni fogják a számot amit hallani fognak. Sam bármit is mondana semmi sem lenne jó eleve rossz esélyekkel indul, mert Sam nem úgy néz ki aki a szüleim hosszú listájának megfelelne. Kivan gyúrva izmai csak úgy dagadnak a pólójába a testét mindenhol tetoválások borítják különböző minták és szimbólumok írások mindenféle nyelven az egyik pont úgy nézett ki mint egy eskü a bal szeménél egy vágás található ami elég csúnyán forrt össze egyszóval úgy fest mint egy veszélyes alak apám szerint akinek tetoválásai vannak a testén az pont úgy fest mint egy szörnyeteg. Talán úgy is tekint rá párszor már biztos eldünnyögte magába, de ha Sam szörnyeteg lenne Ő lenne a világ legszexibb szörnye én pedig a kedvese.

-27, uram.-felelte Sam ridegen. Anyám szemei elkerekedtek és teljesen hátra hökőlt a székében. Pont úgy fest mint aki egy rémet látott volna maga előtt mintha Sam azt mondta volna Ő egy gyilkos. Hét évvel idősebb nálam még pont belefér és azt hiszem ez még nem a világ vége, de apám gúnyos arcán pont ez látszik, mintha most megtudná fogni, mert Sam adott még egy okot amiért szerintük nincs itt helye.







A szörnyeteg kedveseWhere stories live. Discover now