AY'A SIĞINAN MEFTUN

22.8K 285 116
                                    

Ağustos, 19.

Daha on yedisinde Leyla ve onun güzel Leo'nu...

Bu hikâye çok özel dostlar.

Çok özel...

Yemin edebilirim, her bölümünde ağadığım tek kitaptır Ay'a Sığınan Meftun.

Dramı öyle bir hissediyorsunuz ki... Şapır şapır akıyor yaşlar gözlerinizden, olması gerekenin bu olduğunu gözleriniz biliyormuş gibi. Bunun yanında yüreğinizi titreten bir aşk hikayesi var. Bir sevda var. İçinizi sıcacık yapan, umudu hissettiren...

Bir kitap okuyorsunuz, boynunuzda dünyanın en güzel çiçeğinden bir sarmaşık filizleniyor. Tüm boynunuzu sarıyor. Öyle güzel kokuyor ki, sizi yavaş yavaş öldürdüğünü fark etmiyorsunuz... Ama yine öyle güzeller ki, ölümün son anına kadar istediğiniz tek şey oluyor.

Leyla ve Leo

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Leyla ve Leo.

En güzelini hakeden iki kuyu.

Kitabın Türü: Dram/Romantizm

Sizi ağlatıyor ağlatmasına ama öyle bir hikaye okuyorsunuz ki, iyi ki okumuşum ve iyi ki hissetmişim diyorsunuz.

Kesinlikle okunması gereken bir kitap.

smellofthesky yazarın profilinden bulabilirsiniz. Zihni ve elleri, çok büyük şeyler başarıyor.

ALT KISMI LÜTFEN OKUYUN.
BİLİNÇLENİN. 

Bu kitabı aslında bütün kadınların okumasını isterim. Özellikle, bir erkek için kendi hemcinslerine öfke kusan, kendini ucuzlaştıran kadınların. Özellikle, okumak ve bir meslek sahibi olmak istemeyen kadınların.

Çünkü eğer okusalardı...

Çocuk gelinleri görürlerdi, şiddeti görürlerdi... Belki akıllanır ve ders çıkarırlardı... Kim bilir?

Aramızda daha küçük, bilinci yerine oturmamış kişiler var. Wattpad'deki saçma sapan 'badboy' adı altında kadınların gururunu hiçe sayan, kadınlara şiddet uygulanan kitapları okumaya devam edip, bu durumu umursamayan insanlar var.

Arkadaşlar, şiddetin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Eğer bilseydiniz, şiddeti görmezden gelmezdiniz. Eğer şanslı ve akıllıysanız, bazen akıl da yetmiyor çünkü, şiddeti hiç görmemiş olabilirsiniz. Hiç yaşamamışsınızdır belki. Bir tokat bile yüzünüzde patlamamıştır.

Eğer yüzünüzde patlasaydı, onun verdiği ağır duyguları hissederdiniz.

O ağır duygular, sandığınızdan daha da ağır. Kaldıramazsınız. Kaldırmak o kadar zor ki, şiddetin her türlüsünü kaldıran kadınlar, dünyada bildiğim en güçlü kadınlardır çünkü. İntiharı yok sayan, şiddet yaşasa bile hâlâ bir umut ileride güzel bir yaşama tutunacağı hayalini kuran kadınlar...

Onlar öyle güzel ve öyle güçlüler ki.

Yani arkadaşlar, şiddetin getirdiği tek şey can acısı değil.

Sizden ricam, lüten bu tarz kitapları okuyup erkek karakteri sevmeye çalışmayın. Çünkü kendimden biliyorum, herkes ilk önce başkarakteri sever. Ama görüyorsunuz, başkarakter bir insan değilse çıkın o kitaptan. Okumayın. Hatta spam bile atın. Böyle zehir saçan şeyler bizi gerçeklerden alı koyuyor. Beyninizi buluyor.

#EmineBulut olayını unuttunuz mu?

Unutmayın.

Çünkü hal böyle gittikçe, kendi hemcinslerimiz bile kadına şiddet uygulayan, tecavüz eden erkekleri okuyucularına sevdirmek istedikçe... Korkarım ki bitmeyecek.

kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang