HEMSAYE

6.1K 78 154
                                    

Agah Cengiz ve Mahperi.
·
Geppetto ve onun Pinokyo'su.

🍁🍁🍁

Öncelikle nasıl başlayacağım neler diyeceğim, hissettiklerim o kadar yoğun ki kafamda cümleler kuramıyorum...

Ben bu hikayeyi çok sevdim.

Ben o kadar çok sevdim ki bu hikayeyi... Mahperi'yi... Agah'ı...

Onların yeri bende artık çok başka bi boyutta :")

Mahperi... Onunla başlayayım. Bu biricik güzeller güzeli kızımız, peri gibi genç kadınımız, öyle bir sevdaya tutulmuş ki eline saz verseniz ozanlar gibi dili dökülür, elleri acır.

Yaşından başından büyük bir sevdaya tutulmuş. Sevdanın adı Agah Cengiz'miş... Çok sevmiş kalbinde, elleri odun kokan bu adamı. Çok büyütmüş yüreğinde bi bakışını, bi sözünü...

Hatta demiş ki, örümden 1 saat kaldığını öğrensem sen 1 saat daha fazla yaşa diye sana veririm sevgilim.

*aklımda kaldığınca yazdım.

Öyle sevmiş yani. Mahperi'nin aşk dolu satırlarını okurken kaç defa hayret ettim, kaç defa vay be dedim. Bi insan nasıl bu kadar sevebilir ya dedim. Çünkü eminim siz de okusanız hayrete düşersiniz. O çocuk kalbiyle, o masum saf kalbiyle öyle güzel sevmiş ki Agah'ı...

Öyle utanmaz ve arlanmaz olmuş ki aşkından, dili hiç susmamış. Hep haykırmış :') Ah be Mahperi'm... Senin gibi seven kaldı mı...

Bunu hayranlıkla söylüyorum ama ilk bölümlerde yani bi 15 bölüm falan sürekli Mahperi'nin kendinden geçercesine olan aşkını okurken bazen şey diyordum, bu kız bu kadar severken Agah'ın aşkı bana geçecek mi... Ya da şey diyordum bazen, Agah bu sevgiyi *çünkü gerçekten deli gibi bi sevgi bu* nasıl haketti diyordum, hakediyor mu?

Fakat sonra Agah... Canım Agah...

Öyle çok haketmiş ki dedim, bu sevgiye öyle çok ihtiyacı varmış ki...

Size spoi vermek istemiyorum çünkü Agah başlarda kızı hep reddeden, Mahperi'ye en yakın arkadaşının kardeşi gözüyle bakan, arkadaşına ihanet edeceğine düşünen birisiydi. Hep geri durdu. Hep sustu. O sadece Mahperi'yi dinledi.

Kimsenin bu duruma kızmaya hakkı yoktu sonuçta seni sevmeyen bi insanı zorla kendine aşık etmeye zorlayamazsın, onu hiçbir şeye mecbur bırakamazsın. Ama içten içe, kalp bu işte, yine de kızdım Agah'a... Bir an önce Mahperi'ye aşık olsun, haykırsın sevgisini dedim. Susmasın.

Fakat onu zamanında öyle susturmuşlar ki...

Bi'tanem benim. Çok seviyorum Agah'ı.

Eğer okursanız yaklaşık 15-20 bölüm civarı geçerseniz siz de anlarsınız bu sevgimin nedenini. Agah'ın neden sustuğunu, hep bi savunma mekanizmasıyla gezdiğini, içindekileri dökmediğini.

Böyle olgunlaşmaya mecbur bırakılan bir adam o.

Yine de dimdik, boyun eğmez, çınar gibi bir adam o. Mahperi Hanım da gölgesinde serinliyor artık... :')

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now