VURDU VE AŞK

14.2K 181 99
                                    

Ağustos, 19.

Sizeeee, romantik komedi tadında güzel mi güzel bir kitapla geldim dostlar!

Karşınızda... Vurdu Ve Aşk! (Perdeler açılır.)

Tam bir romantizm kitabı. En sevdiğim!

Kitabı okurken bir cümbüşün içinde gibi hissedeceksiniz. O kadar renkli bir kitap ki... Her telden var. Her duyguyu şüphesiz hissediyorsunuz. İdil'in içindeki kareokeler, şarkılı söyleyişler o kadar güzel bir anlatıma kavuşturmuş ki kitabı, okurken içiniz sıcacık oluyor.

Kitabı okurken tek yakındığım şey Sinan'ın genellikle ketum birisi olmasıydı. Başrolümüz fazla duygularını belli etmeyi sevmez arkadaşlar... Ama yine de helal olsun, o karakterine rağmen İdil'e karşı davranışları, tutumu pembe bulutların üstünde uçuruyor sizi. Çoğu yerleri sırıtarak okuyorsunuz.

Kitabın sevdiğim diğer özelliği ise, sizi sadece başrollere itmiyor. Diğer karakterlerden sevdiğim çok şey var mesela. Belgin-Cihangir ilişkisi olsun, haylaz Ata olsun, Şahso-Belgin-İdil dostluğu olsun... Aslında kitabı bana bu kadar sevdiren bunlardı.

Dedim ya, cümbüştü! Her şeyden var! Sevmemek imkansız.

Dedim ya, cümbüştü! Her şeyden var! Sevmemek imkansız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"What did you say LAN?!"                                - Sinan Tümer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"What did you say LAN?!"
                                - Sinan Tümer

Unutulmaz replikler listemde yerini almıştır şu cümle :dd Kendileri fanatik bir Beşiktaşlıdır.

O sıralarda yaşanan kitabın 'Giriş' kısmındaki efsane olaydan sonra Türkiye'ye ağabeyi ve yengesinin yanına gelir. Tabi iş bulamadığı için o sıralar yeğenine bakıcılık yapan İdil'le tanışır ve olaylar öyle devam etmeye başlar.

Kitapsa sizi renkli cümbüşüyle büyüler!

Kitabın Türü: Romantizm/Mizah

Ama aksiyon sahneleri de var şimdi...

Neredeyse 8 milyon okunmaya sahip bir kitap, okumayan varsa gitsin okusun dostlar.

beeyzz yazarın profilinden bulabilirsiniz. Ben şuan yazarın diğer kitabı olan Taç Kimde'yi takip ediyorum. Yazar cidden çok farklı olan, ilgi çekici kurgular bulan birisi. Taç Kimde'nin henüz çok bölümü yok ama Beyza yazdığı için onun da güzel olacağına kesinlikle eminim.


kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now