MÜKEMMEL ERKEK

5.4K 60 81
                                    

Ağustos, 20.


Heeey, önerilerimi özlediniz mi??? Ben çok özlemiştim ⛄

Öneri yapmak istiyordum sürekli ama güzel kitaplar bulsam bile hep beğenmediğim bazı şeyler oluyordu ve paylaşasım gelmiyordu.

Ama bu sefeeeer size tam anlamıyla isminden de belli olduğu gibi MÜKEMMEL bir kitapla geldim fıstıklarrr!!!!

Bu kitap Cesur ve Burcu'nun hikayesi...

Nasıl anlatacağımı inanın bilmiyorum ama birbirleri için yaratıldıkları o kadar belli ki... Sanki ikisi de bu hayata birbirlerini bulmak için gelmişler. Öyle güzel bir aşk, öyle güzel bir bağlılık, şevkat, tutku...

İkisi arasındaki o muhteşem uyumu, sevgiyi, tutkuyu anlatacak kelimelerim gerçekten yok. Bulamıyorum, ne anlatsam yetersiz kalır diyorum. Öyle güzel seviyorlar ki birbirlerini, bu kadar kusursuz da olunmaz ki diyorum.

Gerçekten de bir kitap ismiyle bu kadar mı uyumlu olur ya...

Ah Cesur, karşıma niye daha önce çıkmadın ki dev adamım... 😭 Ciddi olarak söylüyorum, Cesur gerçekten de mükemmel bir adam. Hani okusanız bu adamı, tutulup kalırsınız. Sayacak bir yanlışı bile yok adamın ya. Tek bir hatası bile yok. Adı üstünde, o mükemmel!

Ve bakın bunu ben söylüyorum, karakterin içtiği sudan bile huylanan ben (abarttım tmm) bu adamın tek bir kusurunu bile bulamıyorum.

Kitabın yorumlarında bile görebilirsiniz beni djdğenfpnfkd Cesur'a nasıl delirmişim... Ve içten bir şekilde söylüyorum keşke hayatımı paylaşacağım insan Cesur gibi birisi olsa, çok fazla mükemmelsin be Cesur'um... Wattpad de şaşırılacak adamsın.

Burcu'ya geliyorum... Burcu çok özel bir kadın, 24 yaşına kadar çevre baskısıyla büyümüş birisi. Ailesinde çok çekmiş, onu çok seven bir anneye sahip olmasına rağmen... Hep birilerinin boyundurluğu altında yaşamış, ailesi tarafından desteklenmemiş. Kitap boyunca annesine de çok üzüldüm...

Daha fazla bir şey anlatıp spoi vermek istemiyorum kediciğin hayatı hakkında :) Cesur beyimiz öyle diyor...

Daha fazla bir şey anlatıp spoi vermek istemiyorum kediciğin hayatı hakkında :) Cesur beyimiz öyle diyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Kitap Türü: Romantik, Hafif Dram, Yetişkin İçerik, Mizah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 
Kitap Türü: Romantik, Hafif Dram, Yetişkin İçerik, Mizah.

Yazar yetişkin içeriği baya yazıyor arkadaşlar chdoenpdnfldld Yaklaşık otuzlu bölümlere doğru geldiğinizde göreceksiniz :dd

Onların o tutku dolu -BAYAAAA tutku dolu- romantik hikayesini okumak istiyorsanız yazarın hesabından ulaşabilirisiniz. 0mrsnobody00 yazarcım gerçekten mükemmel bir kitap yazmışsın, iyi ki karşıma çıkmış iyi ki okumuşum, elletine sağlık 💖

Bu arada ben cidden Cesur'a düştüm... Baya düştüm, pata küte düştüm... Böyle bir adam asla olamaz sanırım ya... Ama olsun ya... CESUR NOLUR OL YA 😢

Sizi seviyorum ve uzun bi aradan sonra tam anlamıyla içime sinen bir kitabı paylaşmak beni çok mutlu etti :') Kendinize lütfen dikkat edin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sizi seviyorum ve uzun bi aradan sonra tam anlamıyla içime sinen bir kitabı paylaşmak beni çok mutlu etti :') Kendinize lütfen dikkat edin.


kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now