İYİ OLAN KAZANSIN

7.4K 75 68
                                    

Şubat, 20.


Selam fıstıklar :')

Yaklaşık altı saat önce sizi merak ediyorum, bana okuduklarınızdan bahsedin demiştim. Ve hepiniz olmasanızda belirli bir kısmınız güzel mesajlarınızı bıraktınız.

Aslında gerçekten şaşırdım çünkü polisiye-suç dediğim için çoğunuzun Kırmızı Anahtar'ı okuyacağını düşünmemiştim. Gerçekten çok şaşırdım ve acayip mutlu oldum. O kitap benim en kıymetlilerimden biri ve sizin ilginizi görmesi aşırı güzel bir duyguydu. Sizi seviyorum. :')

Bana cevapsız kalmayan, düşüncelerini paylaşan fıstıklarıma teşekkür ediyorum <3

Bana cevapsız kalmayan, düşüncelerini paylaşan fıstıklarıma teşekkür ediyorum <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ARTIK GEÇELİM ŞU GÜZELİM KİTABA!

İyi Olan Kazansın, benim acayip sevdiğim kitaplardan birisi. Hikayesinin klişe olmaması ve aşırı garip, çokça da bizden olması beni kitaba bağlayan şeylerdi. Ha tabi, Suat'ın mükemmel seven bir adam olması... Ah, beni bağlayan en büyük şeydi jdodneodnfkjdk

Romanın konusundan bahsetmem gerekirse;
Asya Yaren diye bir kızımız var. Bu tatlı genç kadınımız Gümüşhane'de (canım memleketim :d) atamasından dolayı tek başına, ailesinden uzakta yaşıyor. Hatırladığım kadarıyla kütüphaneciydi. Böyle deyince değişik oldu sanki. Yani o mesleğin adı ne bilmiyorum tam olarak.

Asya'nın bazen öyle halleri var ki, diyorum kızım bu ne saflık?! Ama yine de onda çok tatlı duruyor ve sahneler aşırı hoşuma gidiyor. Özellikle Suat'la yaşanan romantik sahnelerde. Ehe :d

Asya... Cidden değişik bir karakter. Saf desen tamam saf ama aptal değil. Zeki, aşırı alçak gönüllü veee alttan alıyor. Hep alttan alıyor. (Beni deli etti bu özelliği.)

Suat'a gelince, aslında Suat'ı başta garipsemiştim. Anı çok fazla yaşayan birisi, bir an da Asya'dan hoşlandı ve anında onunla hayâllar kurmaya başladı. Yani başta garipti ama sonradan onu anladım, özlem çektiği duyguları anladım. Ve aşırı hoşuma gitti yaşadıkları ilişki.

Konuyu anlatacağım diye karakterleri anlatmışım sori :d

Konu şöyle,
Asya ve Suat bir kelime oyununda tanışıyorlar. Tabi fotoğraflar yok, birbirlerini görmüyorlar. Asya kelime oyununda aşırı iyi ve Suat'ta gaza gelip oyunda Asya'ya yazıyor. Kız olduğunu bile bilmiyor ilk yazdığı zamanlar. Sonra konuşmaya başlıyorlar, başta garip ve çekimser konuşmalar zamanla birlikte birbirlerine güvendikçe, tanıdıkça çok güzel yerlere geliyor. Yazışmaları aşırı eğlenceliydi benim için.

Asya, Suat'a başındaki bir beladan bahsediyor bir zaman sonra. Suat telaşlanıyor ve Asya'nın yanına taa Gümüşhane'ye gidiyor.

Ben baya kitabı anlatmaya başladım hxocnspfnckdjf Neyse uzatmadan hemen kısa keseyim :3

Suat Gümüşhane'ye gelince bunlar birbirlerini görüyorlar ve Suat'ın kafasında tilkiler dönüyor dönüyor, asla durmuyor: Ben bu kadınla evlenmeliyim...

Ve başlasın Çakal Suat'ın oyunları!

Cidden Suat'ın evlilik konusunda Asya'yı ikna etmek için giriştiği oyunları okusanız şaşırır, Suat'ın pratik ve sinsi zekasına hayran kalır ve aynı zamanda Asya'nın yirmi altı yaşında olmasına rağmen o saflığı için dehşete düşersiniz!

Bir zaman sonra Asya'nın saflık derecesini sorgulamayı bırakıyorsunuz dhdodndpdnkd Yani çok ilginç bir durum, hayret etmiştim, hatta öpüşme pratiğinden sonra (Suat'ın çakallıklarından sadece bir tanesi :)) ipler bende kopmuştu şsmxlamaldnslamd Ama yani Suat da tam bir çakal ya. Nasıl anlatabilirim ki o ince zekasını hiç bilmiyorum. Buldu saf kızı...

Romantik, komik bir ilişki. Güçlü aile bağları, güzel dostluklar ve olmazsa olmaz tatlı bir komedi! Ee içinde tutku da olmaz mı? Asya ve Suat'ın hikayesine hoş geldiniz! Hemen yukarı kaydırarak ulaşabilirsicnfpfjfpjfdpmfkf tamam boş yapmadan devam.......... Hım. (Komik değildi Gümüşhaneli.)

Hikaye tamamlandı bu arada

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hikaye tamamlandı bu arada. Hemen okuyup bitirebilirsiniz dostlar. Kitabın anlatımı olsun, yazımı olsun aşırı güzel ve basit de değil. Sadece size çok fazla diyalog diyalog gelebilir ama yazım şekli olarak o biçimi kullanmış yazar, sever misiniz sevmez misiniz bilemem. Beni rahatsız etmedi açıkçası, güzeldi. Bunun dışında... Onların hikayesi gerçekten aşırı eğlenceli ve tatlı, kesinlikle okuyun derim bu romantik komediyi. mineselen 'in, zihni hayat dolu yazarımızın hesabına girerek kitabı okuyabilirsiniz. 


kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now