KAPAK MODELİ |yarıtexting

8.8K 90 51
                                    

Aralık, 19.


Selaamm fıstıklaaar!

Eee, n'aptınız ne ettiniz ben yokken? Ya size bir şey soracağım, şuana kadar benim önerdiğim kitaplardan neleri okudunuz, beğendiniz? Bana arada bir böyle geri dönüşler yaparsanız baya mutlu olurum çünkü hani ne bileyim, birine yardımcı olmak güzel hissettiyor. <3

Şimdi gelelim kitabımızaaa. Evvvvet, yeni bir kitapla daha başbaşayız. Kitabımız, Kapak Modeli, başlarda texting ağırlıklı olarak giden ama daha sonra normal bir romana evrilen bir kitap. Yani, spoi vermeden olamayacak sanırım, Kübra Amerika'ya gidene kadar, görüntülü konuşmalar hariç tabi, mesajlaşma üzerine kurulu bir iletişim var ama anonim olayları yok.

Anlayacağınız üzere, uzak mesafe ilişkisi gibi.

Ve bilin bakalım, bizim Wattpad yazarımız Kübra'nın konuştuğu adam kim?

Bunu tahmin etmeniz biraz zor, o yüzden ben söyleyeyim dostlarım.

O yakışıklı, bir o kadar sempatik ve tatlı, çoğunlukla esprili ve cesaretli adamımız... Dın dın dın -gerilim müziği- Jimmy K. Simpson! O bir ünlü! O bir Hollywood starı!

Ve Amerika'da yaşıyor... başka nerede yaşayacak zaten, değil mi? :dd

İşler iyice tuhaflaştı... Bir Wattpad yazarı nasıl, bir Hollywood ünlüsüyle iletişim kurabilir ki?

Tabii, onu bulan Jimmy değilse...

Kitap Türü: Romantik Komedi / Mizah / Genç Kız Edebiyatı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kitap Türü: Romantik Komedi / Mizah / Genç Kız Edebiyatı

Oldukça güzel, eğlenceli ve size hoş duygular hissettiren bir kitap. Eğer bilindik kurgulardan ve klişelerden sıkıldıysanız tam da size göre!

__SAS__ yazarın hesabından rahatlıkla ulaşabilirsiniz fıstıklar!

SİZE NOT:
Kitapta bölüm aralıkları iki haftada bir oluyor. Yani olabilirse, bazen daha fazla uzuyor aralık ama zaten yaklaşık 77 bölüm var. Aslında bölümler çok uzun yazılmıyor. Bir bölüm en fazla 2000 kelime oluyor sanırım.


kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now