GÜZEL RUH

17.8K 143 20
                                    

Ağustos, 19.

Bu sefer daha tatlı, daha naif bir hikâyeyle geldim.

Hani bilirsiniz, ben güzel miyim diye sorulunca; güzellik falan önemli değil, ruhun güzel olsun lafını. İlla bir yerlerde duymuşsunuzdur. Belki size denmiştir, belki de siz birine demişsinizdir...

Bu kitap, içinize ılık ılık bir huzur dolduruyor. Emin olun, kendinizden çokça şey bulacaksınız burada. Girdiğiniz dış görünüş bunalımları, ani moral çöküşleri ve dahası... Hepsini karakterimiz Berra yaşıyor ve akıcı yazımıyla şahane yazarımız mcflyb bize anlatıyor.

Bizden bir kurgu, güzel anlatımlı bir kitap.

Okumak için daha neyi bekliyorsunuz ki?

Ufaktan bir özet geçeceksem: Bir yaz tatilinde gençlerin yaşadığı olaylar, duygu değişimleri, yeni başlayan aşk hikayeleri ve dahası...

Spoi vermek istemem ama herkes göründüğü gibi olmuyor. O sert kabuğun içinden naif bir ruh çıkabiliyor. O yüzden genelde başrol kızımızın dediklerine körü körüne inanmaktansa siz kendinizce yorum yapın, diğer karakterlerin hareketlerini ölçün, tartın. Zaten her şey yavaş yavaş oturacaktır, emin olabilirsiniz.

Bu hikayeyi neden öneriyorum peki?

Çünkü bazen içinizi ısıtacak şeyler, gençlerin aşk hikayelerini okumak isteyebilirsiniz. Bu kitapta, bir yaz anısı olarak size huzur verecek.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kuleyi bekleyan ejderha, ha?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kuleyi bekleyan ejderha, ha?

Dediğim gibi, yazarın yerine göre komik yerine göre duygulu bir anlatımı var.

Kitabın Türü: Genç-Kurgu/Genç Kız Edebiyatı/Romantizm/Mizah

Eğer size hitap ediyorsa kesinlikle açın okuyun dostlar.

Not: Kitap hâlâ devam etmekte ve bölüm aralığı bazı zamanlar uzadığı için bölümleri biriktirdikten sonra (şuan sanırım yaklaşık 20 bölüm yayınlandı) okuyabilirsiniz.

kaenari.

Wattpad'in EskimeyenleriWhere stories live. Discover now