🖤NEGYEDIKRÉSZ🖤

13.8K 298 92
                                    

Egy üveg pezsgő mellett folytattuk beszélgetésünket,szó szót követett és az egy pohár pezsgőből kettőlett..az édes nedű átka,hogy itatja magát viszont a buborékok fejbe csapnak.
Általános dolgokról kezdtünk beszélgetni a Clubbról a Londoni éjszakáról szó szót követett és az idő csak úgy repült.Egymás után rendelte magának a wiskyket amit pezsgővel fékezet,már nyúlt az üvegért,hogy ujra töltse a poharainkat mikor kezemet a poharam tetejére tettem evvel jelezve,hogy elég lesz.

-köszönöm,elég lesz.

-ugyan,csak mégegy pohárral.

-még haza is kell találnom.

-ebben talán segíthetek...
Nézett rám perzselő pillantással száját féloldalas mosolyra húzva.

-menni fog egyedül is nem kell fáradnia.

-nem lenne fáradtság.

A férfi szemeiből kivehető volt,hogy ő bizony még élvezné a csinos énekesnő társaságát egész hajnalon átt,akár reggelig.

-hívok egy taxit.

-nem kell taxit hívni haza viszem.

-talán legközelebb,köszönöm.

Magyaráztam,nagyon nem akartam,hogy ez a beszélgetés folytatódjon,nem ismerem ezt a férfit és nemtudtam milyen is valójában..nem e használná ki a helyzetem ha hazavinne...egyáltalán haza e vinne?vagy más tervei lennének velem..vagy csak egy kedves gesztus volt tőle?....nem tudhatom mi is a valódi célja.
Rose szavai ott motoszkáltam a fejemben,hiába volt eszméletlenül jóképű...hiába tapadt látszólag méregdrága ingje formás izmos bicepszére és melkasára hiába véltem úgy,hogy neki van a vilagon a legszebb,legszexibb mosolya....és a bőre...olyan selymes,olyan lágy az érintése mikor megfogta a kezem és megcsókolta......

Az isten verje meg Reed,hol jár az eszed? -szólalt meg egy hang legbelül.
Nem!Nem!..és NEM!
Ez a férfi egy alvilági Club tulajdonosa.Nem nyűgözhet le a mosolya..nem ábrándozhatsz a selymes bőréről,lágy érintéséről,igéző tekintetéről...
Ahogy mondogattam magamnak fejben a szavakat haladt rajta végig a tekintetem...

-mi jár a fejében?

-és az önében?

-ravasz..kérdésre kérdésel válaszolni...

Mosolyodott el ujra s nekem szívem kihagyott egy ütemet,válaszul énis megeresztettem egy mosolyt.

- tényleg tudni akarja mi jár a fejemben?

Mondta a férfi s folytatta miközben kezével elkezdte cirógatni a bőrömet a térdem felett,apró köröket írva le mutató ujával .

- azon gondolkodom,hogy valyon egy ilyen mélyen felvágott ruha alatt visel e alsóneműt?
....és ha visel is milyet? selyem vagy csipke?...bár a bemutatkozása után mikor a színpad felé lépkedett tisztán kivehető volt miközben a formás fenekét bámultam ahogy kecsesen ringatózott,hogy ez alatt a ruha alatt bizony egy aprócska tanga sincs....

Mondta teljes nyugodsággal viszont én köpni,nyelni nemtudtam s csak bámultam elkerekedett szemekkel az ő zöldjeibe,lepillantottam kezére ami nem mozdult a combomról kezére tettem a kezem és áthelyezten az övére.

-Ha megkérhetem fékezze magát...lehet,hogy a többi alkalmazott hölgyel ezt megteheti de velem nem!

Hajoltam közelebb és suttogtam, nem akartam feltűnést kelteni s csak reméltem,hogy halja a clubbban hangosan dübörgő zenétől.
Készültem felálni az asztaltól de kezem után kapott csuklomra ráfonta tenyerét,érintése lágyvolt de éreztem erejét.

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now