🖤TIZENNEGYEDIKRÉSZ🖤

18.4K 318 101
                                    

Mostanság többen is megjegyezték,hogy valami különleges ragyogás vesz körül,erre én csak annyit szoktam válaszolni,hogy
nem mintha eddig nem ragyogtam volna a szürke,esős hétköznapokban de az egészséges egóm köszöni jólvan.

Rose szerint most valami más vesz körül,úgy gondolja Richárd mellett igazán nőnek érzem magam ami kihat rám és ez így is van.
Vannak olyanok akiket megrészegít a szerelem és szétszórtá válnak tőle de én nem vagyok szerelmes és ettől a nem szerelemtől mégis majd ki csattanok még az jobban mennek a dolgaim mint valaha,eddig sem volt okom panaszra de most aztán pláne.

A szalonban pörög az élet,nagy összegeket szakítok Elisabethnek a külföldi vásárlóink által és ő ezt meg is hálálja bőkezűen.
Jól eltudom adni magam és a vásárló hölgyek isszák a szavaimat.
Mindig is szerettem a munkámat és most egyenesen ível egyre feljebb és feljebb a karierem.
Az elégedett hölgyek elmesélik a barátnőiknek azok pedig az ő barátnőiknek,hogy London elsőszámú elit salonjában luxus élmény és kiszolgálás fogadja őket nemis beszélve a ritka,stílusos,elegáns és szexi ruhadarabokról.

Ma is a szalonban voltam és egy olasz hölgy vásárolt akit tehetős férje kísért el.Gyakran járnak ide így az évek alatt jóban lettünk. A férfi a vajszínű bársony kanapén ülve szürcsölte a pezsgőjét és minden egyes alkalommal mikor a felesége egy újabb csodában lépett a színe elé ezernyi bókkal halmozza el és magasztalta asszonykája szépségét,jó volt rájuk nézni.Lerítt róluk a szerelem.

-Nem vagyok túl indiszkrét ha megkérdezem mióta is vagytok együtt?

-Amit csak szeretnél drága,imádunk beszélni a szerelmünkről.-pillantott a feleségére és egy puszit küldött felé.

- Már tizenöt éve,Mauricio húsz volt én még csak tizenöt a fél életemet vele éltem le.-mesélte az olasz hölgy csillogó szemekkel.

-És az elkövetkezendő százat is velem fogod bella...

Jó volt nézni ahogy turbékolnak mint a gerlék és ez eszembe jutatta az én hím galambomat aki ma még nem is jelentkezett pedig az emlulúlt napokban reggelente megáll egy puszira vagy együtt ebédelünk,esténként ha épp dolgozom a clubban is együtt töltünk némi időt.
De sajnos amíg nem megyek szabadságra nem tudok egész napokat vele lenni,miattam van most ez de nagy a hajtás jövőhéten szabadságra megyek és addig ezer meg egy dolgom van,hogy mindent úgy rendezzek el,hogy a szalon megse érezze a három hét távolétemet.
Elisabeth könyörög,hogy ne kelljen a privát vagyis a gazdag elit asszonyok vásárlásait intéznie akik vagyonokat hagynak a szalonban hónaptól hónapra mert akkor inkább bezár arra a három hétre.
Így most ezen a héten fogadom az ilyen vendégeket akik külön engem kérnek erre a feladatra.Nekem már rég nem ez a dolgom a Valerian Bloomnál de ezeket a hölgyeket én viszem mert ők havi szinten hatalmas összegeket hagynak itt és ragaszkodnak hozzám,nem is bíznám egy kezdő stylistra plussz jól jön a nyelv tudásom hisz rengeteg vendég jön Olaszországból,Spanyolból és Franciából.

Richárd türelmetlenül várja,hogy szabadságra menjek és elmehessünk a birtokra,majd Dominicára utazom a családhoz és ezért is nyaggat,hogy jöhessen velem de túl korainak tartom,hogy bemutassam őt viszont itt sem akarom hagyni ha már szabadságra megyek,vele is akarok lenni hisz most miattam kell szegénykémnek nélkülöznie na de ezt még meglátjuk.

Anyám is nyaggat.Felhívta a barátnőjének a fodrászának a sógornőjének a keresztanyjának a kiskutyájának a szomszédja,szóval értitek valami random ember látott engem és Richardot valamelyik nap ebédszünetben a parkban össze ölelkezve sétálni miközben egy fagyit pusztítottunk vagyis igazából ő fagyizott én meg nyafogtam,hogy nem kérek felesleges cukrot de azért nem bírtam ki és bele-bele nyaltam a puncsos fagyijába amit ő előszeretettel az arcomba nyomott és végül még az orrom hegye is olyan volt,de minden rosszban van valami jó mert le is nyalogatta nyomtalanul és a kis jelenetünk után édes puncsos csókokat váltottunk egy félre eső padon ahol elég diszkrétek tudtunk maradni.
Szóval anyám megtudta,hogy van valaki az életemben és többet akar tudni.

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now