🖤TIZENÖTÖDIKRÉSZ🖤

19.1K 287 73
                                    


Csiklandó apró kis puszikra ébredtem.
Richard karjai erősen öleltek és ajkai a fülcimpámat érintették.
Elvesztem a karjai közt,valami ismeretlen érzés kerített hatalmába,meg tudnám szokni,hogy minden nap így ébredjek.

-Jóreggelt...<3

Válaszul fölém kerekedett és megcsókolt,befészkelte magát combjaim közé és csókjai beborították az államat,nyakamat egyre lejjebb haladva melleim felé.Ujjaim tincsei közé vezettem,selymes volt és az én samponomtól illatozott.
Feltűrte vékon kis felsőmet és a hasamat kezdte puszilgatni.

-Olyan..*puszi*...puha...*puszi*...a bőröd.

Édes volt ahogy minden egyes puszi után felnézett.

-És...*puszi*...mindig...*puszi*...olyan...*puszi*...jó....*puszi*...az illatod.

Nyoma sem volt annak az férfinak akinek az emberek ismerték.És ha velem ilyen nekem az bőven elég.
Hirtelen elkapott és megfordított majd rácsapott a fenekemre és rámfeküdt.

-Naaa,nehéz vagy.

-Szokj hozzá.

Hajamat kiseperte a nyakamból és apró kis csikis puszikkal hintette.
Kapálóztam volna de nemtudtam mert moccanni sem bírtam a súlyától.
Végig csókolgatta a vállaimat és haladt lefelé a gerincem mentén.
Fenekemre markolt és keze haladt lefelé mígnem megéreztem őt.A vékonyka kis anyag mintha nem is lett volna éreztem ahogy ujjaival végig simít rajtam és elönt a forróság egy jóleső sóhaj szaladt ki a számon s bár nem láttam éreztem,hogy mosolyog.
Fülemhez hajolt és búgó hangon oda súgta...

-Ez tetszik igaz?

Válaszolni sem tudtam,fejemben ezernyi gondolat cikázott és csak arra tudtam gondolni...akarom őt itt és most.Nem hagyta abba a simogatást és én úgy éreztem majd fel robbanok.Én is érezni akartam őt,meg akartam érinteni vagy legalább is felmérni a terepet mivel is van dolgom.Halottam ahogy férfias kuncogásba kezd majd keze lassan leáll és magafelé fordít.
A vágytól elködösült tekintetével találtam szemben magam,közelebb hajolt az arcomhoz és apró csókot nyomott a számra de én nem értettem miért hagyta abba,ne hadja abba,nem akarom,hogy abba hadja.
Szája egyre szélesebbre húzódott és mosolya elvarázsolt mint mindig.Szótlan számat apró halk sóhalyok hagyták el.Újra érezni akartam ujjait ahogy végig simítanak nőiességemen.
Csak néztem a szemeit és elvesztem bennük nem tudtam elképzelni,hogy milesz a következő lépés de annál inkább vártam.Ujjait ajkamhoz érintette és végig húzta azon.

-Érzed?...ennyire nedves vagy.-majd a szájához emelte és végig nyalt rajtuk.
Ezen a ponton veszítettem el a fejem.Hátra löktem de ő magával rantott amit cseppet sem bántam.
Lovagló ülésben huppantam az ölébe és egyből megtámadtam az ajkait.
Fenekemet markolta én pedig egyik kezemmel nyakát karoltam s közben szenvedélyes csókokat váltotunk, másik kezemet pedig felfedezőútra küdtem ágyéka felé.A rövidnadrág ami így is kissé szűk volt rá most mégjobban feszült.
Végig simítottam rajta amitől felmordult és egyre követelőzőbbek voltak a csókjai amik átvándoroltak a nyakamra és nyomot hagyva maguk után égető csókot adtak.

Istenem,hogy mi milyen jól működünk együtt Richard nem bénázott látszott rajta,hogy tudja mit csinál.Majd én következtem,érzéki csókokkal jártam végig a nyakát majd a mellkasát és egyre csak haladtam lefelé,ujjait megéreztem a hajszálaim közt s közben nagyot sóhajtott.

Richard szemszöge :

Lágy tincsei közé vezettem ujjaim.Ajkainak lenyomata szinte perszelt.El sem hittem,fel sem fogtam,hogy hol vagyok és mit csinálunk.Éppen egy gyönyörteli játék veszi kezdetét a nővel akiért inmáron két hónapja odavagyok.
A látvány leírhatatlan volt,telt ajkainak kívánattal teli csókjai nem hagytak nyugodni.Egyre lejebb haladt majd még lejebb s akkor.....

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now