🖤Egy aprócska szösszenet🖤

8.3K 119 36
                                    


🖤DRÁGA OLVASÓIM!!!🖤

Szerettem volna bejelenteni,hogy egy rövid időre el kell mennem.
Nem akartalak magyarázat nélkül hagyni titeket.A tegnapi nap folyamán a munkahelyemen felütötte fejét Korona vírus,nagyon nagy mennyiségben.
Egészségügyben dolgozom pontosabban egy intézetben.
Mikor megtudtam tegnap a helyszínen tartózkodtam és egészen a munka időm végéig abban a tudatban voltam,hogy két hétre elszigetelve a külvilágtól a családomtól,barátaimtól a Wattpadtól,szeretett könyvemtől és nélkületek kell majd élnem.Végül haza engedtek de megtudtuk még az este,hogy nem szabadott volna.

Jelenleg két új részem van megírva csak még egy kis csiszolásra várnak,mivel most van nagyobb gondom is ezért nem állok neki csiszolgatni,áttnézni,javítani,kirakni.

Az élet nem áll meg az intézeten belül kinek lakói mellesleg csodálatos emberkék s bár vannak rosszabb napjaik mint mikor julius végén a gipszem miatt nemtudtam írni...
(az munka baleset volt egy betegem miatt)...szügségük van olyan dolgozókra akik önként vállalják,hogy beköltöznek hetekre vagy tovább is ha kell.ÉN EZT VÁLLALTAM!
Bármikor behívhatnak s nekem azonnal mennem kell.
Internet nélkül nem marad más mint,hogy esténként offline írjam a részeket.Nagyon remélem,hogy a tíz-tizennégy napból nem lesz több és ami a legfontosabb,hogy nem kapom el a vírust.Tegnapi nap folyamán negatív lett a tesztem eredménye,ami járvány óta a második tesztem volt már.
Én egy olyan részlegen dolgozom majd ahol a negatív lakóink vannak elhelyezve.Teljes felszerelésben a biztonság kedvéért ami maszkból áll és egy védőruhából amiben úgy nézek ki mint egy űrhajós(tegnap már abban kellett lennünk)Rendőrök által van lezárva a terület és ők vigyáznak majd ránk,hogy se ki se be ne jusson senki.
Szeretnélek megkérni titeket,hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra,sajnos túl könnyen vesszük ezt az egészet.
Járunk,kelünk,emberekkel találkozunk és nem tudhatjuk,hogy ki fertőzött és ki nem.Maszkot,kesztyűt húzzatok és mossátok azokat a kezeket,fertőtlenítsetek.
TELEFONOKAT IS!!!AZ A LEGFONTOSABB!!!

Ha valami csodafolytán internethez tudnék jutni akkor jó lenne ha tartanánk a kapcsolatot kommentek formájában.Sajnos a munkahelyemen az a szó,hogy mobilnet semmit sem jelent ugyanis néha még telefonálni sem lehet,kint van mindennek a hára mögött messze a térerőn túl.

Most búcsúzom...lehet két hétre,lehet tovább de egy biztos írok majd esténként és amint szabadulok új részekkel halálom meg a türelmeteket.

🖤Millió csók🖤

STORM...

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now