🖤TIZEDIKRÉSZ🖤

14.4K 273 46
                                    

            

            Reederica szemszöge :

Tényleg ezt akarom..?

Az érdeklődésünk,nézeteink szinte egyeznek egymással,ugyanúgy látjuk a világot,beszélgetéseink mindig tartalmasak,izgalmasak.

De még mindig otvan az a nő és a pletykák.Talán kicsit utánna kellene járnom mégis ki ő mielőtt még túl késő lenne.
Vagy máris késő?

Érintések,halk suttogások...talán már elkéstem,ezeket az apróságokat már nem csinálhatjuk vissza.Talán nemis akarom...

Hazafelé tartottunk mikor a semmiből...

-Figyelj ide szépségem,a következő hetem sűrű lesz,nem hiszem,hogy a klubban leszek,pénteken indulok a birtokra csak vasárnap este érkezem haza,jövőhéten pedig le kell ülnöm pár ügyféllel tárgyalni.-kezét áthelyezte az enyémre és rám pillantot,olyanok voltunk mint egy pár akik megbeszélik a hétköznapjaikat a következő napokra vonatkozó terveiket.

-Jó lenne ha nem jönnél oda hozzám,legjobb lenne ha észre sem vennének,amint végzel menj haza!...kérlek.
Szívem szerint nemis engednélek a klubb közelébe,de tudom ezt nem tilthatom meg neked,majd én kereslek ha végeztem.

-Ömm...oké,de mégis miért?Kiknek nem szabad látniuk?És mikor?-ujjai az enyéimmel játszottak.

-Elmagyarázom...nem akarom,hogy azt hidd meg akarom szabni mit tegyél és mit nem,de jobb ha nem látják,hogy.-szünetet tartott.-fontos vagy nekem.....ezek az emberek nem éppen a barátaim de most rám vannak szorulva ezért napokig a városban lesznek,hogy meg tudjanak győzni egy üzlettel kapcsolatban amiben ők sokat veszítenek,de még igyis jóljárnak mert adóságaik vannak...hatalmas adósságaik...de minket ez most nem érdekel mert én nyerek rajta,viszont nem akarom,hogy fogást találjanak rajtam...érted?

-Akarom én ezt érteni?-sóhajtottam egy nagyot,leált az autóval a lakás tömb előtt és felém fordult.

-Azt a részét jegyezd meg,hogy nem akarom,hogy lássák hozzám tartozol mert esetleg megzsarolhatnak veled.Nem akarlak véletlenül sem bajba sodorni.És egyre inkább úgyérzem mostanában te vagy az egyetlen gyenge pontom.Hidd el én lennék a legboldogabb ha kikiabálhatnám az egész világnak,hogy az enyém vagy.És ki is fogom de ezek a franciák utálnak engem és én akarom őket megszorongatni,jobb ha egyenlőre nem tudják,hogy hozzám tartozol.
A jövőhét utáni hétről beszélünk,pár napig a városban lesznek.

Elmosolyodtam,jólestek a szavai és egyre inkább biztos voltam abban,hogy az én újdonsült udvarlóm az akinek az emberek mondják..vagyis valami féle alvilági figura alvilági kapcsolatokkal,alvilági üzletekkel.De milyen édes már,hogy így adja a tudtomra felém irányuló érzéseit.

-Ha ez valami féle vallomás akart lenni akkor tud,hogy még senki nem vallott nekem így az érzéseiről...talán azért sem értettem soha,hogy valójában milyen érzéseket tápláltak irántam,de ezt most értem.
Ezek alapján valószínűleg fontos vagyok neked.
Csak ilyen elbaszott lelki világú érzelmi analfabéták vagyunk,hogy máshogy nem tudjuk egymás tudtára adni,hogy mégis hányadán állunk egymással...megnyugtat,hogy nem vagyok egyedül és énis kedvellek.-mondtam ki szégyenlősen ezt az utolsó szavat mint egy kislány az óvoda udvarán a kis barátjának.

Ugyanis én Reederica Malone mindig is furcsa módon mutattam ki az érzelmeimet mások iránt.
Vagy inkabb nehezen,az élet bármely területén megáltam a helyemez viszont az érzelmek nehezen törtek felszínre bennem,nehezemre esett kimondani a szavakat.

-Ha már vallomásokat teszünk tudnod kell,hogy sosem tápláltam még gyengéd érzelmeket más iránt úgy igazán..talán még kispöcs koromban a gimiben,így nemis nagyon tudom,hogy kellene kimutatnom.
Eddig természetesnek tartottam,hogy a nők odavannak értem és önként vetik oda magukat,megőtítette őket a pénz és a csillogás.
Nemis tudom lehet-e ezeket exnek nevezni,hisz igazából lehet nemis kellettem volna nekik a hatalom és a pénz nélkül....
Volt ez a Brenda na az vitte a pénzt rendesen...bárhová vittem teletolta az instáját fotókkal,csak a külsőségekre ment...neki nemszámított,hogy körülöttem mindenki lenézi és tudja,hogy egy haszonvadász kurva.
Az volt...egyszer ötszáz fontért képes volt Frankynek táncolni félmesztelenül,nem zavartatta magát.

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now