🖤TIZENEGYEDIKRÉSZ🖤

15.8K 292 34
                                    

            🖤Drága olvasóim!🖤

Elértük a 2K megtekintést aminek nagyon örülök,köszönöm.Nem is húznám az időtöket.Itt van egy kereken ötezer szavas "dupla" rész amin dolgoztam eleget tekintve,hogy kedvenc alkalmazásunk többször is kitolt velem és háromszor veszett el az írásom,ezek után nem sok kedvem maradt újra írni de megtettem mert fordulóponthoz értünk és a megtekintést látván vannak akik várják az új részeket...






Ez a hét is egy szempillantás alatt tovaszállt a pénteki estét leszámítva nem dolgoztam a hétvégén.Bár keveset találkoztunk mert vagy nem volt bent a klubban vagy számomra idegen emberekkel ült egy asztalnál és kőkemény diskurálások mentek vegyítve egy kis italozással.Persze minden nap írt,fogalmam sincs honnan volt meg neki a számom de egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy keményen toljuk a Viber üziket.
A reggeli jóreggelt üzenetek a hét másik felére már olyannyira megszokott volt,hogy meg is sértődtem volna ha elmarad.A héten egyszer töltöttünk kettesben egy kis időt de akkor is csak pár percre mert rohant is tovább egy másik helyszínre " üzletelni".
Készülődtem az estére,már full sminkben és harcidíszben voltam,Eric az utolsó simításokat végezte s mikor kinyitottam a szemem a tükörben egy huncut mosoly fogadott s egy gyönyörű zöld szempár.
A két ügyeskezű barátom kuncogva lépett ki az ajtón,hogy kettesben hagyjon minket,pár perce épp azt ecsetelték,hogy mekkora kedvenc számukra a párosunk és milyen romantikus,hogy a főnök és az énekesnő egymásba szeretnek.Mikor közöltem,hogy szó sincs róla,hogy egymásba szerettünk és a kapcsolatunk még csak ismerkedő stádiumban van s nem sietünk el semmit akkor rögtön rávágták,hogy ez csak idő kérdése és törődjek bele,hogy Richard Williams kinézett magának mert még sosem látták ilyennek s így viselkedni senkivel és ők biztosak benne,hogy egy éven belül akkora gyémánt gyűrű lesz a kezemen mint Richard exének Ashleynek a feje ami bizony nem kicsi.
És arról áradoztak,hogy Missis Williams milyen szép kismama lesz és akkor is minimum tizenkét centis tűsarkakon fog járni és a kis Richard után is magassarkúban fog *vagyis fogok mert rólam beszéltek* szaladni.
Csak nevetgéltem velük és rajtuk hisz előre nemlehet tudni semmit viszont tény és való pár nap és huszonhat éves leszek itt lenne az ideje olyan férfi mellett megállapodni akiért szivesen oda adom apám nevét és akinek oda adok mindent magamból bele értve a génjeim szaporítását is.
Na de a lényeg ott volt a tükötben s egyenesen rám nézett,be kell látnom hiányzott,napok óta nem láttam.
Egy gyönyörű ízléses bazsarózsa csokorral állt mögöttem,lassan magafelé fordította a pörgős széket és gyengéden megfogta a kezemet majd felálított,egy szót sem szóltunk csak egymás szemébe nézve mosolyogtunk egymásra.
Feljebb emelte a csokrot,hogy belé szagolhassak majd ő is így tett.
Üdvözöltük egymást és váltottunk pár szót,elmondta,hogy hiányzom neki és folyton csak rám gondol viszont rengeteg a dolga mert a hónapnak azon időszaka van amikor mindenkin be kell hajtania a felé való tartozásait.
Igen...az én édes kis lelkem védőpénzekkel és uzsorákkal foglalkozik ennyi már átjött és reménykedtem..szívből reméltem,hogy a történet itt meg is áll.
Nem az a szakma amit elképzeltem a jövendőbelimnek na de most ez van az élet nem kivánság műsor.
Egy homlok puszival búcsúzott mikor Franky bekopogott és közölte velem,hogy nagyon sajnálja de most elkell tőlem rabolnia a hercegemet.
Persze szavaira mindketten letoltuk a srácot én kikértem magamnak,hogy azt hidje hercegnő vagyok aki a hercegre vágyik,Richard pedig azért mert kikérte magának,hogy hercegnek nevezze hiszen ő királynak született.
Miutánán elbúcsúztunk Franky még megérdeklődte,hogy nincs -e harag én pedig biztosítottam róla,hogy kedvelem azt a lüke fejét szóval nem kell beszarnia.

A hétvégét Richard a birtokon töltötte olyan volt mintha csak vele lettem volna hisz egész nap üzeneteket küldtünk egymásnak és képekkel bombázott.
Majd vasárnap késő este írt,hogy szivesen találkozna velem de már aludtam és csak reggel vettem észre mikor is a hívására ébredtem mert az én kis lelkem aggódott miattam,hogy mi történhetett velem de a válaszom egyszerű volt,aludtam.Viszont ma nemvolt bent a klubban de üzent,hogy a franciákkal tárnyal abban az ügyben amit említett a multkor és késő esti vacsorára mentek ami azt jelenti,hogy csak hajnalban állnak meg a klubban és én addigra már rég othon leszek így elkerüljük egymást ami nem is baj hisz arra kért ne mutatkozzak az üzlet partnerei előtt.

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now