🖤TIZENHETEDIKRÉSZ🖤

14.2K 265 93
                                    

Mit csinálsz te őrült?-kérgezte hatalmas mosollyal a száján.

-Lehűtöm magunkat.

-Bele ne próbálj dobni a vízbe.-karjai erősen szorítottak.

De már késő volt a meneküléshez,belementem a vízbe és ő felsikított.

-Ez hideg.-úgy csimpaszkodott nyakamba mint egy kis majom.-és mély.

-Le ér a lábad,nyugi.

Megpróbálta letenni de ekkor elbukott s én utána nyúltam.
Karjaival nyakamat ölelte és lábait derekam köré fonta.

-Ahhh olyan vagy.-nyafogott.

-Na jó,az enyém le ér a tiéd nem.

-Hideg,hideg,hideeeeeg.

-Majd megszokod gyönyörűm.

Nem telt bele sok időbe,hogy így legyen,hosszú percekig egymást ölelve duruzsoltunk,jobban mondva az előbbi forró pillanatunkal próbálltam zavarba hozni őt s bár azt valotta nem szokott elpirulni néha azért zavarba hoztam amit mosolyával próbált leplezni.

-Besétáltál abban a szűk felvágott ruhában egy gengszterekkel teli clubna s azt hitted majd minden megy mint a mesékben?

-Pontosan!Megígértem Rosenak,hogy tartom a két lépés távolságot.

-Akkor még nemtudtad,hogy meglátsz majd és első látásra belém szeretsz igaz?

-Mr William maga egy beképzelt,öntelt majom!

-Aznap este még én sem hittem,hogy majd megpillantom jövendőbeli gyermekeim édes anyját.

Ekkor rám nézett azokkal a gyömyörű borostyán szemeivel és egy aprócska mosoly jelent meg szája szélén.Közelebb evickélt és vállamra hajtotta fejét mert ő közben már olyan bátor nagylány lett,hogy elengedte a nyakamat és ujaival a vizet birizgálta.

-Ezt akarod?

-Mit?

-Tényleg ezt akarod tőlem?

-Persze,hogy ezt akarom,mondtam már,hogy te más vagy számomra mint az eddigi nők.-szorosan magamhoz öleltem s ő felemelte fejét vállamról majd szebeimbe nézett és nagy levegőt vett,kifújta s elmosolyodott.
Imádtam a sminktelen arcát nézni,az a pár apró kis szeplője ilyenkor jól látszott és a jobb szeme alatti két-három anyajegy is.

-Próbálltam addig húzni ezt az egészet és nem bele ugrani amíg nem vagyok bisztos benne,hogy nem csak pár hétig,hónapig akarsz majd játszani velem.

Két kezembe fogtam arcát és homlokomat az övének döntöttem.

-Ha meglátod azt a nőt akin megakad a szemed de úgy,hogy le sem tudod venni róla,akkor jött el az az idő,hogy többet nem tudsz majd más nőre nézni csak arra az egyre,akkor majd megnyitod a szíved és be engeded,hogy elfoglalja és ha elég ügyes vagy be is zárod oda,hogy többet ne tudjon menekülni,ez az idő elég lesz rá,hogy befurakodj az ő szívébe és többé el se akarjon engedni...
Ezt apám mondta sok évvel ezelőtt,még gyerek voltam de jól megjegyeztem magamnak.
Tudod ő is olyan volt mint én,hajtotta az élvezeteket és szórakozott kifulladásig viszont mikor meglátta anyámat már tudta,hogy ő lesz az és azóta is,lassan harminc éve hűséges és a mai napig szerelmes belé.
Én tudom mire gondolt,egy életen át bizonyítanom kell majd neked,hogy tényleg te vagy az egyetlen és te ezerszer kiakadsz majd ha olyat látsz mint multkor a klubban vagy hasonlót de tudom,hogy ha kitartasz mellettem és eltudod majd fogadni,hogy ki vagyok és mit csinálok akkor én megtudom majd mutatni,hogy csak is érted érdemes élnem és azért,hogy téged boldoggá tegyelek.
Azt akarom,hogy ha hazamegyek ne kelljen felvennem egy álarcot hanem mondhassam el,hogy milyen napom volt és te ne rettegj a hallottaktól és ne húsforgató ízével fogd meg a fegyverem.

REED-Meghalnék a csókodért! |+18 |Where stories live. Discover now