Επεισόδιο 11

74 5 0
                                    

Κάθομαι για λίγο στον καναπέ μου και σκέφτομαι όλα αυτά που έγιναν μόλις τώρα. Ποια νομίζει ότι πάει να κοροϊδέψει ο Αντρέας; Εμένα; Μετά από όλα αυτά θέλει να γυρίσει πίσω στην αγκαλιά μου και κυρίως στο σπίτι μου; Ας κάνει τώρα ο,τι θέλει! Αυτός την ζωή του και εγώ την δική μου! Πάει τελείωσε!

Σηκώνομαι γρήγορα και πίνω ένα κρύο τσάι και κατευθύνομαι προς το δωμάτιο μου. Φοράω τις πιτζάμες μου και πέφτω στο κρεβάτι μου. Πω! Πω! Τα πόδια μου δεν τα νιώθω! Έχω και πολλές δουλειές αύριο. Για να δούμε.... Θα εγκρίνει ο καθηγητής να συμμετάσχω στην παρουσίαση των σεμιναρίων; Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση μιας και έχω έτοιμους τους τελικούς φακέλους για να του δώσω όλα τα σεμινάρια με τις διορθώσεις  που έχω φτιάξει. Αν και έριξε χθές μια ματιά τον είδα ότι ενθουσιάστηκε ιδιαιτέρως. Όμως το άλλο που  σκέφτομαι είναι ότι  αύριο ξεκινάω γυμναστήριο. Αν και θέλω να πάω γυμναστήριο και είμαι ενθουσιασμένη, από την άλλη ντρέπομαι λίγο με όλα αυτά που έγιναν στην καφετέρια με τον Αντρέα και έγινα ρεζίλι στον Τζόν. Δεν θέλω να έχει άσχημη εντύπωση για μένα. Θέλω να θεωρεί ότι είμαι μια αξιοπρεπής καθηγήτρια Ψυχολογίας.

...........

Βγαίνω από το σπίτι μου και μπαίνω ξανά για να δω ,για πολλοστή φορά αν έχω κλείσει τα φώτα, το μάτι της κουζίνας, το θερμοσίφωνο και τις κουρτίνες του σπιτιού. Όλα είναι εντάξει και κλειδώνω καλά την πόρτα. Τι να κάνω; Δεν είμαι τόσο σίγουρη για κάθε φορά. Βγαίνω από το στενό δρομάκι και  πηγαίνω γρήγορα γρήγορα στον δρόμο για το Πανεπιστήμιο. Για να περάσω πρέπει μάλλον να περιμένω για πολλή ώρα.

"Δεσποινίς Ζωή! Δεσποινίς Ζωή!" ακούω μάλλον την φωνή του Τζόν! Είμαι εκατό τοις εκατό ότι είναι αυτός.

"Μισό λεπτό! Σας έπεσε από την τσάντα αυτό το μικρό τετράδιο!" μου λέει ο Τζον και μου δίνει το τετράδιο.

"Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Τζόν!" του λέω παίρνοντας το τετράδιο από τα χέρια του.

"Δεσποινίς, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με τα πράγματα σας. Και να κλείνετε την τσάντα σας. Ξέρετε κυκλοφορούν πολλοί εδώ που θέλουν να σας κλέψουν. Δεν τα μάθατε; Μια κοπέλα ήταν στο μετρό και της πήραν την τσάντα πίσω από την πλάτη της χωρίς να το καταλάβει.. Πολύ λυπηρό γιατί
τυγχάνει η κοπέλα αυτή να είναι μια πελάτισσα από το γυμναστήριο!" μου εξηγεί καθώς περνάνε πολύ προσεκτικά αφότου ένα αυτοκίνητο σταματά και  μας κάνει νόημα  ο οδηγός να περάσουμε.

Ο Κατακτητής της Ψυχολόγου #SBCO20Where stories live. Discover now