Επεισόδιο 18

62 6 0
                                    

Είναι πρωί Σαββάτου και βρίσκομαι για καφέ στο σπίτι της Ελένης. Καθόμαστε στο σαλόνι της και βλέπουμε την εκπομπή 'Ελα χαμογέλα' στο κανάλι Όπεν τιβί. Πώς να της τα πω όλα όσα μου είπε ο Τζον  χθες στο γυμναστήριο; Από την μια θέλω να βγω μαζί του και από την άλλη όταν το ξανασκέφτομαι, νιώθω πολύ μπερδεμένη.

"Και που λες Ζωή, ο Στάθης τελευταία έχει γίνει πολύ καταπιεστικός. Νομίζω ότι έχει υποψιαστεί κάτι αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη, και ο Αντώνης δεν απαντά στα μηνύματα που του στέλνω! Είναι δυνατόν; Τι γίνεται; " με ρωτάει απελπισμένη.

"Χωρίζεις τον Αντώνη και συνεχίζεις σωστά την ζωή σου με τον Στάθη! Έλα τώρα πόσο καιρό είσαστε μαζί!" της απαντώ απότομα.

"Είσαι πολύ ξενέρωτη τελικά! Και επίσης ζηλεύεις! Γιατί δεν μου λες ότι πρέπει να χωρίσω τον Στάθη; Αν ας πούμε για παράδειγμα, λέω εγώ τώρα, τα είχες με τον Τζον τον γυαλάκια και ήταν καταπιεστικός μαζί σου, τι θα έκανες δεσποινίς Γεωργίου; Είσαι και ψυχολόγος τρομάρα σου!" μου λέει συμβουλευτικά.

"Ελένη! Σε παρακαλώ! Αν γενικότερα ο σύντροφός μου ήταν καταπιεστικός θα του έλεγα με όλο μου το θάρρος, ότι η σχέση μας δεν πάει άλλο και ότι μάλλον πρέπει να χωρίσουμε! Αν όντως αισθάνεσαι πραγματικά έτσι για τον Στάθη πες του το αλλά όχι να αφήσεις τον Στάθη γιατί σου κάνει τα γλυκά μάτια ο Αντώνης στην καφετέρια που δουλεύεις και εσύ τον έχεις μόνο για να σε πηγαίνει βόλτες με το μηχανάκι του και να βγαίνετε για κλαμπ! Συγγνώμη αλλά από μένα είναι όχι!" την συμβουλεύω και με κοιτάζει σαν χαμένη.

Δεν παίρνω απάντηση και νιώθω ότι έχω απόλυτο δίκιο.

"Καλά, λες να το ξανασκεφτώ; Θα δω, δεν νομίζω ότι είμαι σίγουρη ότι θέλω να αφήσω έτσι εύκολα τον Στάθη! Νιώθω κάπως!" μου λέει κάπως μπερδεμένη και αυτή.

Μπερδεμένη αυτή, μπερδεμένη κι εγώ. Καλά τα πάμε.

"Έτσι μπράβο, αλλά να μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξανά ασχοληθείς με τον Αντώνη!" της λέω με αυστηρό ύφος.

"Καλά, καλά στο υπόσχομαι! Αλλά για πες, τι έγινε χθές; Πώς πήγε η πρώτη μέρα στο γυμναστήριο; Έλα λέγε! " μου λέει με αγωνία.

"Ναι! Ήταν καλά αλλά κουράστηκα πολύ να ξέρεις, κάθε αρχή και δύσκολη που λένε! " της απαντώ αλλά δεν νομίζω να την κάλυψα στην απάντηση που ζητούσε.

"Κουράστηκες ε; Αναμενόμενο! Δεν είσαι και είκοσι χρονών! Τι περίμενες; Να είσαι στην τέλεια φυσική κατάσταση;" με ρωτάει κοροϊδευτικά και πίνει από τον καφέ της.

Ο Κατακτητής της Ψυχολόγου #SBCO20Where stories live. Discover now