Επεισόδιο 13

68 6 0
                                    

"Καλημέρα γυμναστά! Μήπως ήρθες από εδώ για να μου πεις ότι σήμερα δεν θα κάνουμε γυμναστική;" τον ρωτάει η Ελένη κοροϊδευτικά.

"Τι λέτε κυρία μου... Συγγνώμη δεσποινίς ήθελα να πω! Σήμερα κανονικά θα κάνουμε μάθημα στις δώδεκα στο σπίτι σας! Κανονίστε να μην έρθετε με γεμάτο στομάχι, γιατί δεν θα μπορείτε να κουνηθείτε!" της λέει γελώντας.

"Σε παρακαλώ! Αυτά τα λες στην Ελένη Παλαιολόγου όχι σε οποιαδήποτε Ελένη! Εγώ να ξέρεις ακολουθώ και την διατροφή που μου δίνεις. Απλά εδώ τώρα πίνω τον καφέ μου με την φίλη μου γιατί είμαι και από ξενύχτι!" του απαντά και πίνει από τον καφέ της.

"Καλά, καλά! Σας κατανοώ απόλυτα! Εσείς δε, δεσποινίς Ζωή τιιιι κάνετε; Πώς είστε; Πώς και δεν βρίσκεστε τέτοια ώρα στο Πανεπιστήμιο;" με ρωτάει τραυλίζοντας αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να νοιάζεται που είμαι.

"Δεν έχω μάθημα σήμερα και είπα να βγω με την κολλητή μου για καφέ! Εσείς πώς και δεν είστε στο γυμναστήριο τέτοια ώρα;" τον ρωτάω και η Ελένη είναι έτοιμη να γελάσει . Μα που βρίσκει το αστείο;

"Ήρθα δεσποινίς γιατί έχω διάλειμμα και πρέπει να πάρω τον καφέ μου και κάτι για να φάω! " μου λέει με ντροπή. Ντρέπεται πολύ.

"Έλα κάθισε μαζί μας να μιλήσουμε! Να μας πεις τα νέα σου, τα ενδιαφέροντα σου, να μας πεις τι θα κάνει από εδώ η Ψυχολόγος μας στο γυμναστήριο μαζί σου.... Και άλλα πολλά!" του λέει η Ελένη κοροϊδευτικά.

"Ελένη μην λες βλακείες στον άνθρωπο!" της λέω θυμωμένη γιατί με έκανε ρεζίλι τώρα.

"Για πες Τζον, πώς τον πίνεις τον καφέ σου; Μέτριο ή γλυκό ή σκέτο;" τον ρωτάει επίτηδες

"Εγώ δεσποινίς, πίνω ντεκαφεϊνε! Δεν πίνω κανονικό καφέ!" της απαντά

"Αλήθεια κύριε Τζόν; Κι εγώ ντεκαφεϊνε προτιμώ! Επιτέλους βρέθηκε άνθρωπος που δεν πίνει καφέ!" λέω ξαφνιασμένη και η Ελένη με κοιτάει με κακία.

"Ενδιαφέρον μου ακούγεται! " μου απαντά και κοιτάζει την Ελένη.

"Εμένα τώρα τι με κοιτάς; Να κοιτάς την φίλη μου που είναι το ίδιο ξενερωτη με εσένα!" του λέει θυμωμένη.

"Σας παρακαλώ δεσποινίς! Τι είναι αυτά που λέτε; " ρωτάει την Ελένη θιγμένος και σηκώνεται από την καρέκλα.

"Την αλήθεια λέω! Για αυτό στρίβε τώρα!" του φωνάζει.

"Όταν λες 'στρίβε' τι εννοείς;" την ρωτάει γελώντας.

Ο Κατακτητής της Ψυχολόγου #SBCO20Where stories live. Discover now