Επεισόδιο 17

72 8 0
                                    

"Δεσποινίς Γεωργίου! Τι κάνετε είστε καλά; " μου λέει βγαίνοντας από το μίνι μάρκετ.

"Καλά κύριε Τζόν! Δεν νομίζω να άργησα;" τον ρωτάω αδιάκριτα

"Όχι δεσποινίς, μην αγχώνεστε, απλά πετάχτηκα από το γυμναστήριο για να πάρω ένα νερό, όμως ελάτε μαζί μου τώρα. Είστε η πρώτη που ήρθατε στο μάθημα. Περιμένω άλλα πέντε άτομα. Γιατί όπως είπαμε είναι ομαδική η αερόβια γυμναστική. Ελπίζω αυτό το πρόγραμμα να σας βγάλει ασπροπρόσωπη!" μου λέει καθώς μπαίνουμε στο γυμναστήριο.

"Μακάρι!" του απαντώ και κάθομαι αμέσως σε μια καρέκλα.

"Γιατί κάθεστε δεσποινίς;  Έχετε κάτι; Τώρα θα ξεκινήσουμε! Θα βάλω λίγη μουσική για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί την γυμναστική!" μου λέει και σηκώνομαι.

"Δεν έχω κάτι απλά όλη μέρα είμαι στο πόδι, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι είμαι στο Πανεπιστήμιο και μην νομίζετε δεν είναι και το πιο εύκολο. Πάντα φεύγω με κούραση από εκεί. Έχω να αντιμετωπίσω τους φοιτητές μου κάθε μέρα. " του απαντώ και έρχεται να καθίσει δίπλα μου.

"Καταλαβαίνω δεσποινίς, και εγώ εδώ όλη μέρα βρίσκομαι για να γυμναζω τους πελάτες μου. Και έχω και personal training στα σπίτια. Όλη μέρα με μια αθλητική τσάντα τριγυρίζω. Αλλά η δουλειά μου είναι αυτή και μου αρέσει! " συμπληρώνει και αμέσως έρχονται και τα άλλα παιδιά για το μάθημα.

"Καλησπέρα σας!Τι γίνεται παιδιά; Όλοι μαζί ήρθατε; Είστε έτοιμοι και έτοιμες για σήμερα;" τους ρωτάει και σηκώνεται από την καρέκλα

"Έτοιμοι είμαστε" απαντά μια κοπέλα καθώς αφήνει την τσάντα της στο ράφι με τις άλλες τσάντες.

"Και για πες Τζονίτο, ποια είναι δίπλα σου αυτή η κοπέλα; Η κοπέλα σου είναι;" τον ρωτάει ένας άντρας από την ομάδα μας.

"Σε παρακαλώ!  Τζον με λένε, όχι Τζονίτο. Και όχι δεν είναι κοπέλα μου η δεσποινίς Γεωργίου. Είναι καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γνωριζόμαστε λίγο καιρό! Και αποφάσισε να έρθει στο γυμναστήριο να γυμναστεί μαζί μας!" του απαντά ντροπιασμένος και το χρώμα του προσώπου του έχει γίνει κατακόκκινο.

Τι γίνεται εδώ; Ντράπηκε για μένα ο Τζόν;  Κάτι μάλλον δεν κολλάει εδώ.

"Λοιπόν παιδιά ας μην χάνουμε άλλο χρόνο! Ας σταθούμε σε μια οριζόντια γραμμή! Πρέπει να ξεκινήσουμε την αερόβια γυμναστική μας σήμερα. Θα κάνουμε στάσιμο τζοκινγκ με την συνοδεία μουσικής! Με αυτόν τον τρόπο θα κάψουμε θερμίδες και θα ενισχύσουμε τις αντοχές μας!" μας λέει ο Τζον και βάζει μουσική στο κασετόφωνο. Καλέ υπάρχουν ακόμα τα κασετόφωνα;  Που το βρήκε ο Τζον αυτό;

Ο Κατακτητής της Ψυχολόγου #SBCO20Where stories live. Discover now