Επεισόδιο 19

63 4 0
                                    

Γυρίζουμε από τα ψώνια στο σπίτι μου. Είμαι πολύ κουρασμένη γιατί πήγαμε και σε άλλα μαγαζιά για ψώνια. Αλλά πήγαμε και για ένα καφέ πριν σε ένα παραθαλάσσιο καφέ και περάσαμε υπέροχα.  Η  Ελένη πήρε τόσο πολλά ρούχα και είναι αρκετά για να ντύσει εμένα και άλλες δύο κοπέλες. Τα χέρια της είναι φορτωμένα με τσάντες ενώ εγώ κάτω μόνο μια τσάντα με το υπέροχο βαθύ μπλε φόρεμα μου. Από την πρώτη στιγμή που μου το έδωσε η Ελένη ξετρελάθηκα. Και ταιριάζει υπέροχα στο σώμα μου. Με κάνει άκρως ελκυστική και μοντέρνα. Τέτοιο φόρεμα δεν έχω ξανά φορέσει.

"Λοιπόν Ζωή άσε τα λόγια και γρήγορα να ετοιμαστείς για το ραντεβού! Γιατί ήρθα εγώ στο σπίτι σου;" ρωτάει και με σπρώχνει.

"Ελένη σταμάτα! Έξι είναι η ώρα! Θα ετοιμαστώ την τελευταία μια ώρα! Πώς κάνεις έτσι; " δυσανασχετώ και πηγαίνω στο σαλόνι.

"Ζωή είσαι τρελή; Θα πρέπει να φτιάξουμε αυτό το μαλλί, να γίνει λαμπερό, φωτεινό, να σε βάψω, να γίνεις θεά!" με κατσαδιάζει και με τραβάει προς το μέρος της.

"Σιγά καλέ, ποια είμαι; Το νεξτ τοπ μοντελ της Ελλάδας; Θα φορέσω το υπέροχο φόρεμα μου, θα βαφτώ λίγο, θα φτιάξω λίγο το μαλλί και τέλος! Πώς κάνεις έτσι; Στην τελική ραντεβού με έναν ξενέρωτο, όπως λες, θα βγω απόψε! " παραπονιέμαι και ανοίγω την τηλεόραση.

"Τι σε έπιασε τώρα; Μην γκρινιάζεις! Μήπως άλλαξες γνώμη και δεν θέλεις να βγεις για φαγητό με τον γυαλάκια; Μήπως σου πέρασε ο ενθουσιασμός; Αν έγινε έτσι... Άργησες! Γιατί αγόρασες το φόρεμα για να εντυπωσιάσεις απόψε! Και αν δεν το φορέσεις σήμερα, πότε θα το βάλεις; Θες να μείνει παραπονεμένο στην ντουλάπα σου για μια ζωή; " με βομβαρδίζει με όλες αυτές τις ερωτήσεις και το μυαλό μου που είναι μπερδεμένο, αρχίζει να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο.

"Ελένη, πέρα από την πλάκα, θεωρείς πώς ο Τζον είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγω μαζί του;" ρωτώ με δισταγμό.

"Αν δεν είναι ο Τζον ο κατάλληλος άνδρας, τότε ποιός είναι; Αυτό το αξιαγάπητο, όμορφο, λαμπερό, γλυκομίλητο  αγόρι...." λέει και πίνει από το φραπέ που έχει αγοράσει πριν από το καφέ που πήγαμε.

"Ελένη, τι λες; Μέχρι πριν γυαλάκια και ξενέρωτο δεν το έλεγες; Με δουλεύεις;" θυμώνω γιατί είπαμε η Ελένη είναι φίλη μου αλλά λέει ότι να'ναι τώρα. Μα τι λέει; Με δουλεύει;

"Όχι βέβαια, αλλά έτσι όπως σας είχα δει μαζί με τον Τζον, είπα στο εαυτό μου ότι αυτά τα παιδιά γεννήθηκαν για να είναι μαζί! Σας φαντάζομαι σε κανά δύο χρόνια να είστε μαζί στην φάρμα σας, να έχετε κανά δυο παιδάκια, να καλλιεργείτε τα αγροτικά σας προϊόντα και να μου στέλνετε και κανένα αυγό! Για αυτό σου λέω να το πάρεις απόφαση και να βγείτε απόψε!" με συμβουλεύει αλλά από άλλη νομίζω ότι με κοροϊδεύει. Παίζει με τον πόνο μου.

Ο Κατακτητής της Ψυχολόγου #SBCO20Where stories live. Discover now