6.BÖLÜM: KADERIME AGLIYORDUM

893 46 4
                                    

Arkami yavaşca döndüm. Olacakları düşünmek şimdiden çok korkutuyordu. Karşımda bize doğru gelen yamaç'â baktım. yanımıza yaklaştı ve kafasını bana çevirdi  bir süre göz göze kaldık  sonra tekrar kadir'e bakıp konuşmaya başladı.

"Kadir bey müsait olursanız yarın sizinle mühim bir konu hakkında konuşmak istiyorum" dedi derin bir nefes aldım ve dışarıya verdim."dur bir dakika  ne konusacaktıki? yarın ya beni  söylerse o zaman ben napacaktım  belkide beni kurtarmak için öyle söylemişti  kafamdaki sorulardan kadir'in sesiyle sıyrıldım. "Tabi ki konuşalım hatta yarın akşam yemeğe davet edeyim sizi , burcu hanim ile gelirseniz beni çok mutlu edersiniz" dedi,burcu kimdi? eşiydi kesin,bu kadar yakışıklı birinin sahipsiz kalması zaten olanaksızdı,

o zaman bana asla yardım etmezdiki, nasıl edecekti zaten, icimin acıdığını hissettim o an, inşallah beni anlardi da, bari o hapis odadan kurtulmama yardım ederdi.

Yamaç'ın sesiyle kulagimi onlara verdim "tabiki geliriz burcu' da sizi tekrar görmekten mutluluk duyar". dedi "iyi akşamlar size yarın görüşürüz o zaman"  dediğinde kadir başını salladı ardından yamaç yanımızdan  ayrıldı. benle göz teması fazla kurmuyordu. yanımıza gelirken bir kere bakmıştı sonra sanki ben burada yokmuşum gibi konuşmuştu.

Ben ne düşünüyordum böyle,evli olan bir adam neden bana baksın ki? ve her ne kadar kabul etmesemde bende evliydim.

Kadir'in konuşmadan arabaya gitmesiyle bende yürüdüm. Eve gitmeye korkuyordum, çünkü bana yine işkence yapacaktı,bunu biliyordum. Arabaya bindim ve kapımı kapattım.kadir'in sert bakışlarını üzerimde hissediyordum.

💜

Bu koca villa' ya gelene kadar ikimizde hiç konuşmadık. sadece nefeslerimiz konusmustu.arabadan inip tam ilerleyecegim sırada kadir'in sert şekilde kolumdan tutmasiyla irkildim.

Beni çekiştirerek eve sokmaya çalışıyordu, resmen sürüklüyordu beni,

"bırak beni ya ne yapıyorsun sen yeter artık senden bıktım"dedim dolu olan gözyaşlarımı bırakıp,deli gibi bagırıyordum.

Kapıyı açıp korumalarin gözleri eşliğinde odaya girdik.

Beni odaya girer girmez yere fırlattı.
yere savrulmam ile eteğimin yukarı çıkmasi bir olmuştu. hemen elimle cekistirdim,ve gerisin geri gitmeye başladım.

Kısa bir bakış attı ve
arkasıni dönüp dışarı  çıktı kapıyı kilitlemeyi unutmamisti tabi
derin bir nefes aldım. ne olmuştu öyle bana karismiyacakmıydi?

sırtımı duvara yasladim ve  bacaklarımın üzerine kapanıp kafamı ellerimle sardım.

şiddetli bir şekilde ağlıyordum  ondan nefret ediyordum, bu nasıl bir sevgiydi böyle nasıl bir insanlıktı.kendi kendimle icimde konuşurken gelmeyeceğini düşünüyordum ama yanılmıştim.

Kapı açıldı,ve kadir elinde normal kalınlıkta bir demir ile ve küçük bir tüp ile gelmişti.

ne yapacaktı bunlarla neden getirmişti hayır,hayır! düşündüğüm şeyi yapamazdi dimi? aklım almıyordu şu an, ne yapacağını kavrayamiyordum.

Bana doğru iri adımlarıyla gelmeye başladı."sana güzel bir sürprizim var karıcım"dedi ve tüpü açtı,demiri ateşin üstüne getirdi ve bekledi, evet! tahmin ettiğim şeyi yapacaktı,demiri ısıttı bana doğru gelmeye başladı. dilim tutulmuş bir şey soyleyemiyordum kekeleyerek zorla da olsa  "yapma ne olur"dedim "sen o it herife bakarken sana ne olacagini düşünmedin mi yoksa? ama ben sana demiştim, kimseyle göz teması bile kurmak yok,sen göz teması ile kalmayıp bir de bana laf soktun. onların yanında dilin açıldı senin, peki niye şimdi dilin tutuldu?" dedi.
dudaginin iki kenarı hafif kıvrılmış bir şekilde,

TUTSAK KADIN Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin