28.Fiu

14 7 0
                                    


LEO

Îmi deschid încet ochii. Mă aflu într-un pat de spital. Ultimele lucruri pe care mi le amintesc sunt eu și Ryan stând în fața acelor mercenari. Deci am supraviețuit... dar ce s-a întâmplat cu Ryan?! Mă ridic din pat în grabă și îmi dau seama că nu sunt legat de nici un aparat. De ce? Fusesem împușcat... Îmi întorc privirea spre pat și împietresc.

Corpul meu se află încă acolo. Este legat de patru aparate diferite. Este palid la față și fără vlagă. Sunt cumva... mort? Încerc să îl ating dar mâna îmi trece prin el. Tresar. Imposibil! S-Sunt mor-

-Nu ești mort. Ești încă în comă. Sufletul tău doar a părăsit corpul pentru puțină vreme, răspunde o voce cunoscută. De ce îmi pare atât de familiară? Cine ești? Mă întorc și observ doi adulți ce stau în colțul camerei zâmbindu-mi. Sunt o femeie și un bărbat.

-Ce mare ai crescut, Leo, observă femeia apropiindu-se cu un pas.

-Mamă...? Tată...? Întreb eu cu vocea tremurândă. Nici nu îmi dau seama când se întâmplă dar o strâng în brațe pe mama cât de tare pot.

-Ultima dată când ne-am întâlnit, te învățam să mergi pe bicicletă iar acum conduci o mafie, ăsta e fiul meu, spune tata.

-C-Cum e posibil așa ceva? Voi sunteți...

-Asta nu însemnă că nu te-am vegheat în tot acest timp.

-Am avut nevoie de voi de atâtea ori. Am trecut prin atâtea, zic eu cu lacrimi în ochi. De ce plâng? Mi-am trăit aproape toată viața singur. Mereu m-am descurcat pe cont propriu așa că de ce mă plâng?

-Știu dragule, îmi pare rău că nu ți-am putut fi alături... Te-ai transformat într-un băiat foarte puternic, spune mama începând să plângă și ea.

-Puternic? Am început să chiulesc de la ore. Am băgat la pariuri. Am bătut oameni și am început chiar să îi omor! Sunt un fiu oribil. Nu am făcut nimic...Îmi e jenă de mine!

-Leo, lumea nu e dreaptă! Nu te mai învinovății. Ești prima persoană după atâția ani care a înțeles ce înseamnă cu adevărat un lord al războiului, zice tata apropiindu-se mândru.

-Tată... de ce ați devenit mafioți? Întreb eu îngândurat.

-Ca să schimbăm lumea băiete... dar nu am reușit. Și noi am pierdut împotriva „Umbrei Sângerii".

-Ați pierdut...?

-Mda... Sunt puternici. Așa cum le spune și numele, controlează lumea din umbră. Nu am fost pregătiți pentru așa ceva... dar voi sunteți.

-Noi? Întreb eu confuz.

-Da. Tu și prietenii tăi. Îl ai pe Ryan alături de tine. Problema e că trebuie să îl scoți din închisoare mai întâi. Pe noua ta iubită, Scarlett, și pe ceilalți... Anna, Jack și vechiul meu amic, Derek, explică bărbatul.

Ryan e în închisoare?! Știați deja de Scarlett... dar cel mai confuz sunt în legătură cu...

-Vechiul tău amic?

-Da, Derek a fost mâna mea dreaptă pe timpul când am fost un lord al războiului.

Hă? Deci de asta m-a ales drept lider? Nu asta contează acum. Ne poate fi de folos informația asta.

-Leo, ai ales să protejezi oamenii nevinovați. Fă-o cu orice preț iar în același timp, omoară-i pe toți cei care corup lumea asta, spune tata.

-Să îi omor? Nu asta spune de obicei un părinte, contrazic eu zâmbind.

-Noi nu suntem genul ăla de părinți, răspunde bărbatul empatizând cu mine.

-Mi-a fost atât de dor de voi. Am atâtea lucruri să vă povestesc, zic eu entuziasmat. Încep să spun tot ce îmi trece prin cap iar ei mă ascultă. Mă simt atât de nostalgic. Orele trec iar eu nici nu îmi dau seama.

-Eu mă voi mai trezii din comă în cele din urmă? Întreb eu curios.

-Asta depinde de tine, răspund părinții mei.

-Chiar pot să înving „Umbra Sângerie"?

-Desigur. Nu gândii limitat. Luptă pentru a obține ceea ce vrei.

-Mamă, tată... mulțumesc pentru tot, zic eu zâmbind în timp ce mă apropii de patul în care corpul meu zace inconștient.

-Și noi îți mulțumim fiindcă ne ești fiu...

Lacrimile încep să curgă din nou dar stau cu spatele la părinții mei. Respir adânc. Nu vreau ca aici să se termine tot. Nu vreau ca ei să mă părăsească din nou... Greșesc! Ei nu m-au părăsit niciodată. Au fost mereu alături de mine. Am încredere. M-am schimbat. Nu mai sunt copilul care a devenit liderul unei mafii pe nedrept. Acum sunt un adevărat lord al războiului. O să lupt până la capăt. Îi voi proteja pe cei dragi și voi schimba lumea. E timpul să înceapă războiul.

WarLordsWhere stories live. Discover now