37.Aleea Sângerie

17 8 0
                                    


RYAN

Alerg de peste două ore. Am pietre în buzunare. Shadow m-a pus să dau cinci ture în jurul aleii sângerii. În curând voi termina. În cele din urmă, mă opresc în dreptul unui magazin de arme. Respir sacadat și sunt plin de transpirație. Mă sprijin de perete iar Shadow părăsește magazinul zâmbindu-mi.

-Văd că ai terminat.

-Ar fi fost mai ușor fără pietre în buzunare, mă plâng eu. În ultimul timp îmi este mai ușor să vorbesc cu Shadow dar în același timp, de fiecare dată când îl privesc, îmi aduc aminte de Anna dându-mi încă un motiv să îl omor.

-Nici măcar nu te-am pus să alergi cu greutăți în brațe încă.

-Tu chiar vrei să mă omori? Întreb eu sarcastic.

-Tu ești cel care vrea să o facă, răspunde bărbatul râzând.

-Apropo, de ce ai acceptat să mă antrenezi dacă știi că vreau să te omor? Spun eu încercând să aflu mai multe detalii.

-Fiindcă ai acceptat cu ușurință să îmi urmezi comenzile.

-Dar nu te simți în pericol în preajma mea? Zic eu confuz.

-Of Ryan. Trebuie să înțelegi ceva. Oricât de puternic ai devenii, nu mă vei putea învinge niciodată. Ține minte asta. Ești ca un câine. Ori cât de tare ai mușca... te pot omorî din șuturi.

Tipul ăsta mă cam subestimează. Chiar acum aș putea să îmi scot una din pietrele pe care le am în buzunar și să îl lov-

-Am un cuțit în mânecă și un pistol la brâu. Chiar dacă ai încerca să mă ataci pe la spate, nu ai reușii, explică Shadow zâmbindu-mi. Bărbatul îmi zâmbește și îmi spune să îl urmez. Asta și fac.

-Am înțeles că tu ești fondatorul aleii ăsteia, zic eu distant.

-Da! Îl consider ca un loc de joacă.

Mai înaintăm pentru încă câteva sute de metrii și observ între blocuri, pe o alee îngustă, cum doi adulți amenință un băiat cu câte un cuțit.

-Privește acolo, șoptesc eu.

-Perfect! Asta și căutam. Vreau să îi bați.

-Dar cei doi inamici au cuțite, eu nu, răspund frustrat.

-Îi poți lăsa inconștienți și fără vreo armă. Apropo, ai spus cumva cei doi? Mă refeream să îi bați pe toți trei.

-Stai... Inclusiv pe băiatul agresat?

-Bineînțeles.

Înghit în sec. Îmi bag mâinile în buzunar încleștându-mi mâinile asupra unor pietre. Arunc una în capul unuia dintre inamicii cu cuțite iar în timpul în care este dezorientat, îl prind de mână și i-o întorc... până o rup. Asta merită acești viruși din societate. Celălalt bărbat încearcă să mă atace dar mă feresc și îi bag degetele în ochi. Omul strigă de durere. Dintr-un motiv sau altul, nu îmi pare rău. În acest scurt timp de când sunt învățăcelul lui Shadow, am învățat ce este adevărata cruzime și cum o folosești. O dată ce te obișnuiești cu cantitățile uriașe de sânge, nu mai faci diferență dintre cruzime și milă. În timp ce mă bat cu cei doi agresori, băiatul atacat începe să fugă. Asta și plănuiam. Vreau să plece pentru a îi spune lui Shadow că mi-a scăpat. Încă nu am curajul să îi fac rău unei persoane nevinovate. Nu știu dacă asta mă face mai slab sau mai puternic. După ce inamicii rămân inconștienți la pământ, mă întorc la Shadow.

-Cred că ultimul băiat a scăpat..., mint eu.

-Nu-i nimic, răspunde bărbatul trântindu-l pe adolescentul agresat la pământ.

-Hă?!

-L-am prins eu. Doar nu îl lăsăm așa ușor să scape. Știu deja ce ai încercat să faci, Ryan, explică Shadow în timp ce scoate un cuțit și îl înfige în spatele băiatului. Rămân împietrit. Vreau să îmi închid ochii pentru a nu vedea asta dar astfel nu voi devenii niciodată mai puternic.

-Vezi Ryan, ăsta e un motiv pentru care nu mă vei putea învinge niciodată, spune dintr-o dată Shadow.

-Ce vrei să spui?

-Ai fi vrut să îl salvezi pe puștiul ăsta, nu?

-Da...

-Atunci ce de ai stat acolo și nu ai făcut nimic? Întreabă bărbatul.

-P-Pentru că tu ești liderul. Nu îți pot sta în cale. Asta a fost înțelegerea, nu?

-Cum ar trebui să mă învingi când mă consideri liderul tău? Dacă vrei să mă omori, trebuie să ai curajul să te împotrivești oricui, inclusiv lumii întregi. Chiar începea să îmi pară rău că am ucis-o pe Anna dar nu cred că mai e cazul, spune Shadow râzând. Încep să mă îndrept spre el și îl prind furios de guler. Bărbatul a fost mai rapid decât mine și mi-a lipit țeava pistolului său de frunte.

-Mai ușor... sau vrei cumva să trag?

Îi dau drumul lui Shadow și mă întorc cu spatele. În curând vom pune planul lui Leo în aplicare și vom salva acei copii închiși în cuști. Abia aștept să îl fraierim pe monstrul ăsta.

WarLordsWhere stories live. Discover now