Capitolul 2

61 4 0
                                    


Este adevărat oare? Eram foarte bulversată de cele auzite și nu știam de ce mă simt așa rău în acest moment. Cuvintele prezentatoarei încă îmi răsună în ureche:"Julya a fost răpită cu ceva timp în urmă". Julya mi-a făcut mult rău dar nu am fost prea supărată în privința asta. Simt că face parte din mine sau poate asa am eu impresia

"Ce părere aveți? Oare ai avut dreptate Annie? ne adresă îngrijorată Betty

"Rahat. Ma gândeam că nu e ceva în regulă. Acum a mai apărut și știrea asta de kkt".

Sam se pare că era deranjat.
Îmi iau geanta din piele neagră de pe canapea si mă pregătesc să plec dar Sam intervine.

" Pleci? Nu e prea devreme". Eu doar îi răspund printr-o îmbrățișare și închid ușa.

Lacrimile ies la iveala fără să vreau. Facultatea nu este prea departe dar totuși am câteva minute de mers pe jos. Mă simt așa de rău astăzi. Trebuia să fie o zi normală la facultate dar după vestea aceasta, sigur nu va fi. Ajunsă acolo îmi dau seama că îmi voi petrece ziua singură deoarece Betty are câteva lucruri de făcut azi și nu ne va onora cu prezența ei. Aveam matematica. Rahat! Nici nu se putea mai bine. Îmi pregătesc cărțile si mă duc direct în clasă. Lângă geam era un grup de minorosițe care se uitau ca idioatele la mine. Ce? Nu au mai vazut vedete? Le ignor si mă așez în bancă. Tresar în momentul în care simt o mână atingându-mi umărul. Mă întorc și îmi văzusem iadul. Louis Wilson. Chiar acum și-a găsit să mă supere.

"Îmi accepți propunerea păpușă?".

Nu îl suportam deloc. M-am săturat de amenințările lui. Totul a început de când a venit în Nancy iar într-o seară târzie mă văzuse pe stradă. Prima dată mi se paru' un tip simpatic dar mă înșelasem amarnic. Era foarte îndrăgostit de mine iar acum s-a transformat într-un obsedat. Mi-a aflat secretul despre partea mea întunecată(de vampir) în timp ce mă urmărea iar acum mă amenință că va zice la toată lumea.
(Daca va intrebati de ce niste englezi traiesc intr-un oras din Franta va pot raspunde. Asa mi-am dorit eu sa fie filmul :*)

"Du-te naibi de aici, Luis! Nu ma enerva de dimineata" ma rastesc la el incercand sa ma ridic dar el ma trage de mana ducandu-ma afara.
Eram in spatele cladiri. Nu imi placea deloc locul ala deoarece era asa de pustiu.

"Deci? Nu vrei? Doar noi doi, impreuna? Atingandu-ti buzele tale fine si.."

Nu mai rezistam la cuvintele lui asa ca il intrerupsem:

" Nu! Termino cu gandurile tale perverse. Exista o gramada de fete in lume in care te poti indragosti si le poti face tot felul de lucruri".

Aproape ramasem fara aer in timp ce ziceam cuvintele atat de repede. Ma intorc sa plec dar Luis isi infinge ghearele in mana,lasand un firicel de sange sa iasa. Ma infurii atat de tare iar dupa 2 secunde, ochii mi se fac rosii si transformandu-ma intr-o bestie. Mi se intampla de fiecare data cand ma infurii. Eram cat pe ci sa sar pe Luis dar un prieten de-al lui vine si bate palma cu el razand.

"Am reusit, frate! A iesit o poza perfecta" spuse el uitandu-se ba la mine, ba la Luis.

Nu-mi dadusem seama la inceput dar pe urma ma ingrozi. Imi facuse o poza in timp ce ma transformasem. Nu e posibil. Acum are si dovada.

"Asa frumoaso! Deci...la ora 19:00 diseara ne vedem la restaurantul de langa parc. Te astept iar daca nu vii stii care sunt consecintele".

Bate din nou palma cu amicul lui si ma lasese acolo aproape fara vlaga.
***

Orele trecu asa greu dar spre bucuria mea era ora 14:00. Sam era afara rezemat de masina lui verde. Cand ma vazu, isi flutura mana ca un proaspat indragostit facandu-se sa fie in preajma atentiei. Era atat de ridicol dar il iubeam pentru inocenta lui.
Ma stranse usor la pieptul lui intrebandu-ma:

The Dark Side 2- Forțe irezistibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum