Capitolul 10

17 3 2
                                    

Mă simt mai naspa decât o femeie însărcinată. Ce naiba e cu mine? Mă opresc, așezându-mă pe banca și punând capul pe aceasta. Stau așa timp de 10 minute iar apoi decid să plec acasă dar înainte de asta, observ un afiș

"Clubul fraților Lawchonksy.
Va fi cea mai fatală seara".

Chiar îmi atrase atenția și îmi aduc aminte că nu am mai călcat în așa loc timp de 3 ani. Ajunsă acasă, aud numai râsete, ceea ce îmi dădu o stare mai bună

"Te rog, Sam. N-nu mă mai gâdili..S-Sam" îi puteam auzi rugămintele lui Anais de la etaj
Urc iar acolo îi văd pe acestia leșinați de atâta râs

"Da' ce avem noi aici. Te-a atăcat domnul gâdilici?" și izbucnesc în râs

"Domnișoara asta nu m-a ascultat iar acum și-a primit pedeapsa"

Mă așez lângă ei, iar aceștia își primesc porția de săruturi din partea mea. A devenit o obișnuință de la ceva vreme. Îi povestesc lui Sam ce văzusem în timp ce eram la "cumpărături" și îl implorăm să mergem și noi. Voiam să scap de tensiunea asta. Când veni vorba de tensiune îmi amintesc că am uitat s-o sun pe Julya. Nu am mai găsit-o azi dimineață în apartament, și cred că se simțea în plus. Așa că iau telefonul din geantă și apelez

Conversație telefonică:

-Bună, Julya. Te-am sunat fiindcă nu știam unde ești

-Stai liniștită. Eu sunt bine și vreau să te anunț că mi-am închiriat un apartament care e aproape de tine. Doar nu credeai că rămân cu tine,nu?

-Sincer, da. Știi..am avut nevoie de o soră, chiar dacă o aveam pe Betty. Iar că acum te-am regăsit, nu vreau să te pierd

-Fato...Mă poți vedea când dorești dar nu voiam să-ți stric intimitatea. Pentru asta te invit diseară la clubul Lawchonksy. Ce zici?

-Parcă mi-ai citit gândurile. Și eu voiam să merg diseară. Deci e mai bine așa. Diseară la ora 9, bine?

- Așa s-a făcut surioară. Pa

-Paaa

Perfect! O seara minunată mă așteaptă. Dar oare Anais cu cine va rămâne acasă? Presupun cu tata fiindcă nu am pe nimeni altcineva. Îi spun lui Betty să-și scoată fața din perne si să-și miște fundul la cumpărături pentru a-și cumpăra o ținută. Eu nu am nevoie deoarece am destule ținute pentru o banală petrecere.

Perspectiva lui Mark

Niciodată nu am fost băgat în seama, și majoritatea mă credeau un mucos oarecare. Dar eu nu sunt acel mucos, ci un om care poate distruge totul într-o clipită. Chiar dacă caracteristica asta a rămas în trecut, tot am o ură de nedescris. Dar toate ca toate, secretul că eu sunt un criminal nu îl va afla nimeni. Cei care au aflat, au murit pe loc și asta mi-a satisfăcut plăcerea de-a omorî în continuare. Pasiunea aceasta o am de când aveam cinspe' ani iar cu timpul a evoluat în rău din ce în ce mai mult dar s-a oprit până la ea. La Betty a mea.

Dar și ea are niște momente care mă enervează al naibi de mult. Gelozia și curiozitatea o strică în totalitate. Nici măcar nu știe motivul beției mele de aseară dar să rămână așa. Sunt scos din tranșă în momentul în care Filip își așează mâna pe umărul meu. Îl salut și dau din nou un pahar cu alcool peste cap.

"Mai ușor frate cu băutura. Nu vreau să te târăsc până acasă" îmi adresează mămică Filip. Ce dracu? El nu mai bea sau ce pana mea? E mai rău decât o fetiță, zici că seamănă cu prințesele alea din desene animate.

"Iar mă asemeni cu prințesele tale? Te știu prea bine,frate". De ce fratele meu trebuie să fie așa grijuliu
(Dacă va întrebați dacă ați ratat ceva, vă zic că nu! Da, Filip e fratele de sânge a lui Mark)

The Dark Side 2- Forțe irezistibileWhere stories live. Discover now