Capitolul 8

27 3 0
                                    

Surpriză! Am revenit cu un nou episod mai devreme pentru că astăzi este 8 Martie și vreau să vă urez un sincer "La mulți ani" 😘

Perspectiva lui Anais:

De ce in lumea asta mare, eu aduc numai necazuri? Sunt si eu un copil ca toti ceilalti dar nimeni nu ma iubeste. Pentru prima data am simtit ceva, iar acum nu mai stiu ce sa cred. Stau in mijlocul tocului usii cu bratele incrucisate la piept, asteptand un telefon important. Betty se plimba prin toata casa cu sufletul prabusit si spera ca ceva rau sa nu se intample. Salvatoarea mea, Annie, e disparuta de azi dimineata iar Betty a incercat sa dea de aceasta dar nu e reusit fiindca avea telefonul inchis. Dar eu inca cred ca are legatura cu planul lui Sam. Daca Annie a batuit ceva si i-a urmarit iar acum posibil a intrat in alte belele? Sa speram ca nu.
Soneria suna asa ca ma grabesc sa deschid usa. Furioasa intra o femeie cam in jur de 45 de ani si se aseaza pe canapeaua de langa fereastra.

"Zii mai repede, Betty! Unde se afla fetita mea? Nu zi că a rapit-o ticalosul de Richard" spune femeia

"Taci, Kayla! Nu cred asa ceva. Fata dumneavoastra o sa ajunga cu bine acasa" ii intoarce Betty

Deci, aceasta este mama lui Annie asa furioasa. Ma retrag in camera, lasandu-le sa se certe in continuare.Nu voiam sa ma amestec si in aceasta treaba asa ca iau o perna in brat si ma pun sa plang

In urma cu 5 ore:

Perspectiva lui Annie:
Ma simt implinita de cand o am pe Anais. Este o fetita asa dulce si nu merita atata suferinta la anii acestia. Venind vorba de suferinta, razboiul din inima mea tot este mare. Nu stiu cum sa fac, ca sa impiedic plecarea in Londra. Urasc mereu cand imi aduc aminte de acest subiect delicat. Mergand pe drum, trec pe langa un depozit mare cu tot felul de masini, asa ca decid sa intru pentru a vedea ce marca de masina sa-mi iau. Mai zarisem si vreo 2 cumparatori dar nu ii bagasem in seama. Ajung la o masina micuta, rosie si cu un interior superb, era perfecta pentru mine dar si pretul imi intrecea toate economisirile. Mai trebuia sa astept dar cu prima ocazie o voi cumpara mult ca sigur. Acum stiu ca Renault e pentru mine.

Ies din depozit si decid sa stau toata ziua acasa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ies din depozit si decid sa stau toata ziua acasa. Ajunsa acolo, planurile mele se schimbase total cand gasisem un bilet care suna asa:

"Iubito...iarta-ma ca nu ti-am spus dar daca iti spuneam nu ma vei fi lasat deloc sa plec. Cand citesti asta e posibil sa fi se intamplat ceva cu noi sau sa ne aflam in fata ta dar vreau sa stii ca am facut totul pentru tine. Iarta-ma din nou ca nu ti-am spus ca ma duc sa-i investighez casa lui Richard. Trebuie sa iau toate dovezile despre Kayla ca tu sa ramai aici cu mine. Te iubesc, papusica mea!" cu drag iubitul tau.

Cum? E cumva 1 aprilie si nu stiu eu? Ce vrea sa insemne asta? Ma invart prin casa, nedumerita ,si ma gandesc doar ca ceva rau sa nu se fi intamplat. Atunci observ cafeaua. Era neatinsa si foarte calda, ceea ce insemna ca Sam nu plecase demult. Chem un taxi si ma indrept la vechea casa a lui Richard, sperand ca poate mai locuieste acolo. Niciodata pana in momentul de fata nu imi mai era asa frica. De ce il iubesc pe nebunul asta frumos? De ce? Mainile imi tremurau iar glasul imi era ca un purice. Drumul e unul foarte lung si plictisitor dar cu chip cu vai am ajuns la destinatie. Casa e pustie la exterior dar la interior nu cred. Ma apropii de locuinta,fara sa fac zgomot si observ ca usa e incuiata. Cum naiba au intrat astia? Sau...nu sunt aici?...Verific geamurile si bag de seama ca doar unul este deschis. Ma catar si intru in casa. Era dezordine in toata casa de parca a trecut un uragan pe aici. Urc scarile si nu vad niciun Sam ascuns pe aici. Casa era destul de mare si imi era greu sa intru din una in alta dar trebuia sa o fac. Intru in primele 5 si tot nu gasesc nimic. Mai parcurg inca altele 2 si mi-a mai ramas una. Tocmai cea din fund. Imi fac curaj si pun mana pe manerul usii. Era foarte intuneric, asa ca caut o sursa de lumina dar totul devenise negru. Ma trezesc din nou, intinsa pe o canapea. Incerc sa casc mai tare ochii, dar doresc sa-i inchid la loc, cand ii vad pe Filip si...Sam.

The Dark Side 2- Forțe irezistibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum