Capitolul 5

40 1 3
                                    

Capitolul 5

Era Richard!
Cand l-am vazut, o greata mare ma cuprinse. Dupa doi ani, in sfarsit l-am intalnit pe diavol iar acum se pare ca s-a alaturat cu celalalt dusman al meu, Louis. Ma dadusem din ce in ce mai in spate si m-am impiedicat de o masa dar spre norocul meu, Sam ma echilibra la loc.

"Ce te indepartezi asa, Annie?" imi spune Louis crescandu-i ranjetul cand il observa pe iubitul meu furios

"Ce cauti aici, Louis? Si mai ales cu asta". ii raspunsesem la intrebare cu o alta intrebare, fluturandu-mi mana inspre Richard

"Taci si nu mai comenta! Vino cu mine inainte sa fac un scandal aici".

Am tresarit la cuvintele diavolului,asa ca m-am indepartat de ceilalti si ne-am dus afara, in fata universitatii. Acolo i-am spus ca stiu tot adevarul din trecut.

"Pai era si timpul! Aveai suspiciuni iar mama ta ti-a spus?"

"Te rog, stai departe de mine si nu ma mai supara. Ce a fost in trecut, sa ramana in trecut si sa nu ma mai amestecati pe mine in acest subiect".

Eram prea obosita sa mai ascult prostiile lui Richard dar urmatoarea intrebare imi capta atentia.

"Dar despre contract stii, nu-i asa".

Contract? Ce naiba inca nu stiu? Asa ca aceste intrebari ii adresam si lui.

"Ca la varsta de 20 de ani, adica peste 2 luni jumatate, vei veni cu mine in Londra, unde te vei casatori cu Louis"

Eram confuza. Cum adica? Niste puncte negre imi aparu in fata si imi bloca vazul. Abia mai puteam merge inapoi in cladirea uriasa. Auzeam doar rasetele lui Louis de batjocura iar apoi batand palma cu Richard. Ma tineam de bara scarilor iar intr-un sfarsit am ajuns langa Sam. Fata acestuia era foarte speriata cand ma vazuse in starea asta.

"Iubito? Esti bine? Vrei sa mergem acasa?" imi spune luandu-ma in brate

Eu incuviintez ca da iar apoi Sam isi ia la revedere de la domnul Daniell Norris iar acestia dau mana frateste. O ameteala ma lua iar apoi totul devenise negru.

Perspectiva lui Sam:
Nu mai puteam de nervi. Au trecut in jur de 10 minute de cand Annie nu terminase mica "intalnire" cu Richard. Cand eram gata sa ies afara sa vad ce se intampla, apare Annie, alba la fata iar corpul ii tremura. Ceva nu era in regula! Ma apropii de ea iar apoi o iau in brate. I-am zis sa mergem acasa iar in drumul nostru spre iesire ne apare Daniell in fata, fiind suparat ca plecam asa de devreme.Imi iau de la revedere iar apoi dam mana intr-un stil prieteneste, iar apoi am vazut cum Annie se prabusi langa mine. Toti din cladire se asezau in jurul nostru, iar eu am luat-o in brate ducand-o pe cea mai aproape canapea de acolo. De nu stiu unde, a aparut si Betty cu un pahar cu apa in mana. Am stropit-o cu apa pe Annie, iar dupa zeci de secunde, dadu semn de trezire. Inca era ametita, asa ca am dus-o in stil mireasa pana la masina.

Perspectiva lui Annie:
Capul ma durea ingrozitor iar asta facea sa ma trezesc cu greu. Imi deschisesem ochi si puteam observa soarele diminetii. Prima data nu imi adusesem aminte de nimic de aseara dar pe urma imi doream sa nu-mi fi amintit.Ameteala era si mai intensa decat atunci dar trebuia sa ma ridic. Deci...1.....2.....3.....si m-am ridicat. Aveam o fata palida iar acum si ditamai vanataia mi se zarea. Cobor jos la parter, unde o gasesc pe Betty invatand dis de dimineata. Cand ma vazu, se ridica repede de pe canapea, asezandu-ma pe ea

" Draga mea! Dar nu trebuia sa te ridici!" mi se adresa ea. Inca ma considera o copila iar ea fiind o tanara descurcareata dar defapt era invers

"Unde este Sam?" si ma uitam in toata camera

" S-a dus la munca ca avea un examen important. Prima data voia sa ramana acasa cu tine deoarece te-a vazut in starea asta, dar l-am gonit la examen."

The Dark Side 2- Forțe irezistibileWhere stories live. Discover now