Capitolul 4

45 2 0
                                    


Ziua de ieri a fost una magică pentru mine și pe zi ce trece îl iubesc tot mai mult. Îi multumesc lui Dumnezeu că Sam s-a izbit de mine chiar dacă am căzut într-o tarabă cu legume. Soarele verii îmi invada corpul încât îmi dădu puterea sa mă trezesc. Locul lui Sam este gol asa ca mă grăbesc să mă îmbrac si să cobor jos. L-am găsit. Deja lua micul dejun cu familia si prieteni nostri. Ma asez si eu alaturi de ei.

"Bună dimineața iubito" imi spune Sam in timp ce-mi ciufuleste parul

"Bună dimineața" adresandu-ma la toate persoanele de la masa iar apoi sarutandu-l pe frunte.

Era si mama acolo. Inca nu ma pot uita la ea. Am atatea intrebari in mintea mea dar nici nu stiu cu care sa incep. De ce m-a mintit? Care este tatal meu? Ce ascunde in zambetul ei fals care ni-l ofera de fiecare data? Gandurile mele sunt intrerupte de Betty

"Alo..Mai ești printre noi?" fluturandu-si mana in fata mea

"Ce s-a întâmplat?" raspund eu nedumerita.

"Mama ta te-a întrebat cum îți merge relația ta cu Sam" amintindu-mi ce imi spusese mama

"De ce m-ai mințit?" incep sa vorbesc. Nu mai rezist si chiar am nevoie sa aud versiunea ei.

Toti sunt nedumeriti si habar n-au la ce ma refeream dar ea stia. Stia dar tot se prefacea

"La ce te referi, draga mea?"

"La ce mă refer? Tu vorbești serios? Cum poti fi așa nepăsătoare și rea? Mai mintit din totdeauna. Stiai si tu tata,nu?" iar lacrimile imi invada fata.Nu-mi vine sa cred ca o mama poate fii asa fara griji .

"Ce tot zici acolo? Unde vrei sa ajungi?" Tata chiar nu stia? sau se prefacea?

"Tu nu esti tatal meu! Am fost mintita timp de douazeci de ani! Si de curiozitate..cand urma sa-mi spui? Niciodata,nu?" voiam sa fug de acolo dar trebuia sa ma infrunt cu ei. Acum era cel mai potrivit moment.

"Da. Ai fost mintita dar asculta versiunea mamei tale. A gresit dar a facut-o pentru tine!" imi spune Samuel.

Am ramas socata. Stia si Samuel iar eu eram fata idioata din aceasta poveste? Ce naiba se intampla cu viata mea?
Am crezut ca ma iubeste dar cum imi demonstreaza asta? Mintindu-ma? Sunt atatea mistere in viata mea si nu inteleg de ce viata se intoarce contra mea. Am gresit cu ceva in tot acest timp si nu mi-am dat seama?

"Deci tu stiai si mi-ai ascuns asta. Nu te mai recunosc Sam. Ieri iti declarai iubirea pentru mine iar azi...." nu-mi mai continua vorbele si fugisem departe de ei. Imi fac bagajul iar cand voiam sa ies ma intrerupse Sam. Il dadusem din fata usii zicand "Date dracu din fata mea" iar apoi am chemat un taxi. Nici nu stiam unde sa ma duc dar trebuie sa fac ceva care imi pusesem in gand mai demult. Ma opresc la prima prapastie care o vazusem. Ii zic taximetristul sa plece dar el devenise alb la fata. Ce credea el? Ca ma arunc de acolo? O fi eu zapacita dar nici sa imi pierd viata.
Ma apropii din ce in ce mai tare iar apoi cu o putere maxima le rup si le arunc. Adrenalina care o aveam in sange disparuse si ma simteam enorm de obosita. Poate ca am devenit un om cu drepturi depline iar partea mea intunecata disparuse.
Acum sunt ca toti ceilalti. In timp ce-mi ascult gandurile simt ca cineva ma trage inapoi si cadem amandoi la pamant.

"Ce cauti aici? Ce aveai de gand sa faci?" se rasteste Sam la mine. Puteam simti cum ii batea inima. Parca incepea sa o ia razna.

"Ia mana de pe mine. Am scapat! Acum poti sa te duci la alta fata ca eu nu mai sunt la fel de "speciala" cum eram inainte" ii spun eu ridicandu-ma.

"Iarta-ma Annie! Am fost un dobitoc ca nu ti-am spus"

"Te iert doar daca imi spui cine e tatal meu". Nu eram pregatita pentru asta dar aveam nevoie sa stiu adevarul.

The Dark Side 2- Forțe irezistibileNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ