Capitolul 12

21 3 1
                                    

Rămân într-un fel șocată dar sunt și fericită. Mi s-ar îndeplini un vis de-al meu. Acela de a mă căsători. Mă uit emoționată la Sam dar el nu era prea bucuros de cele auzite.

"O să ne căsătorim?" încerc să-i spun dar mai mult iese ca o șoaptă

"Nu știu. Nu cred că sunt pregătit pentru asta. Și..e prea repede. Moartea mamei tale iar acum noi să ne căsătorim?"

"Vrei doar să scapi de responsabilități! Bine!"

Iar apoi mă îndepărtez de el,luând-o la fugă fără a mă uita în spate. Doar îmi auzeam numele strigat de câteva ori dar nu-mi mai păsa nici măcar un pic. Era seară și întunericul puse stăpânire pe oraș, iar frigul îmi invada corpul. Mă pun pe o bancă și răsuflu ușurată de la atâta mers. De ce nu vrea să se căsătorească cu mine? Oare că nu și-o dorește pe Anais sau din cauza mea?

Liniștește-te Annie. Aceste iluzi sunt doar în capul tău dar o să vezi că Sam te iubește

Și mă gândeam unde este draga mea conștiință dar de data aceasta cred că are dreptate. Mă ridic de pe banca rece, și mă îndrept spre apartament. Cum merg eu, iar senzația aceea ciudată îmi apare. De ieri simt că sunt urmărită dar nu observ pe nimeni. Îmi scot această tâmpenie din cap și mă concentrez doar la drum, doar că atunci văd diavolul care mă trage într-o zonă întunecată pentru a nu ne vedea nimeni.

"Nu țipa! Altfel îți zbor creierii din cap, mai auzit?"

Tremur din toate încheieturi și îmi dau seama că simt aceasta frica pentru primă dată în viata mea.

"Vreau să-ți intre bine în cap lucrurile pe care ți le voi spune eu acum"

Încuviințez din cap, speriată și îl las să-și continue replica.

"Poate că nu acum, nici peste 2 ani dar când o să-ți fie lumea mai dragă, voi acționa și doar atunci vei realiza cu cine te-ai pus. Cu Jonald Wilton."

Nu apuc să analizez numele de familie fiindcă mi-e foarte cunoscut, că o mână mă apucă de braț și mă trage din locul pustiu, amenințându-l pe Jonald

"Stai departe de ea! îl avertizează Richard

"Poate ceva mă împiedică și o voi atinge fără să vreau, așa cum am făcut-o cu Kayla"

Atunci casc ochii fără să vreau la cuvintele lui Jonald și mă apropii de cei doi fiindcă Richard e cât pe ce să-și infingă colții în gâtul lui.

"Haide tată acasă". Știu. A fost greu să-i spun tată pentru primă oară

"Oo...Deci bănuielile mele s-au adeverit. Asta e una dintre prețioasa ta fiică".

Îl iau pe Richard cât pot de repede, și ne îndreptăm spre apartamentul meu, în tot acest timp gândindu-mă ce legătură are Jonald cu Richard.Casa mea e departe și încă mă blestem fiindcă nu mi-am luat mașina aia. Într-un sfârșit ajungem, iar când dau să urc scările mă întorc către "tata"(nici nu știu cum să îi mai spun) și-l întreb:

"Ce relație este între voi?"

Răsuflă greu și se așează pe scări, acest lucru făcând și eu.

"Jonald și cu mine am fost cei mai buni prieteni. Faza e că eu provin dintr-o familie mai înstărită pe când el făcea parte dintr-una de păstori. Mereu erau diferențe între noi. La scoală mă descurcam mai bine, am fost admis într-o echipa de footbal pe când la liceu eram cel mai popular,iar el se simțea inferior.Ne petreceam timpul împreună dar într-o zi și-a demonstrat ura față de mine. Bineînțeles este și el un vampir și pare super tânăr, în jurul vârstei de 30 dar el are defapt dublul la ce pare. S-a căsătorit cu o fata din Germania unde au avut un fiu. Iar acel fiu...este Louis Wilton care a rămas într-un fel în grija mea pentru că nu a fost în stare. Noi mai mult ne-am îndepărtat acum 3 ani. Și știa absolut toate secretele mele. Chiar și despre tine și Julya. De Kayla nu mai zic. Doar că nu v-a cunoscut niciodată așa că nu știa cine sunteți, până acum.Fata mea, sunt foarte multe secrete în lumea asta pentru că e lumea vampirilor și totul se învârte. Cu cine te-ai întâlnit până acum face parte ori din trecut ori din viața apropiaților tai. Poate înainte credeai că lumea e mare dar e al naibi de mică. Și o să vezi că într-o zi cineva dintre vampiri o să pună stăpânire pe orașul asta. Iar despre oamenii...nu am există fără ei. Suntem două categorii de creaturi într-o singură lume. Și chiar dacă nu ai crede, partea ta întunecată tot există acolo fără coliere, doar că nu și-a făcut apariția că nu a dorit subconștientul tău. O să-ți povestesc mai multe în viitorul apropiat dar atât pentru astăzi. Să ai vise plăcute....fata mea...si să știi că iți doresc doar binele, nu și răul"

The Dark Side 2- Forțe irezistibileWhere stories live. Discover now