I. Kategória - Marco_Guba /1./

181 12 2
                                    

Xian Lee

A helyesírásod nem a legtökéletesebb, de nincsen olyan sok hibád, amit nem tudnál kijavítani, amire ha figyelmet fordítasz, akkor kiküszöbölhető. A szavak melyek meg voltak adva az ansible és a disztópia volt, ám csak a négyszáz-valamennyi szószámú szövegben volt az egyik, amely a szószám miatt nem volt értékelhető. Ám a másodikban egyik szó sem volt található, így a megadott szavak nullát érnek.
14/9- tartalom
8/6,5- helyesírás
4/0- megadott szavak
4/2- stílus

Katsuki

A sci-fi történet szépen kezdődik, Rengeteg helyesírási hibát, vesszőhiányt és szavak hiányos leírását találtam. A szöveg tömör történésű, gyengébb leírásokkal van elkészítve. A tartalom érdekesnek mondható, ám sajnos gyors lefolyású, amely kevésbé teszi élvezhetővé a cselekményt. A párbeszédek sűrűn összecsapottak, ám mégis valamennyire kifejtik a dolgokat. Az ansible szót pontosabban írtam volna le, ám szerepel a szövegben, a disztópia szó szintén így jelenik meg a szövegben. Stílusilag még van mit fejlődni, ha kitartó vagy mindez sikerülhet.
14/9- tartalom
8/6- helyesírás
4/2- megadott szavak
4/2- stílus

Kate

A szavak megtalálhatóak és jó leírást adtál róluk. A történet szépen ki van dolgozva, a cselekmény nem kesze-kusza, melynek hála élvezhető és izgalmas. Helyesírási hibát nem találtam, így azzal sem semmi probléma. A stílusod egyedi, ám még néha-néha bekacsint azon dolgok, melyek az ún. tömeg-dolgok.
14/11- tartalom
8/8- helyesírás
4/4- megadott szavak
4/3- stílus

Maxima

A történet érdekes és jól megírt, ám a helyesírási hibák kissé megrondítják. rengeteg olyan szót egybeírtál, melyeknek külön van értelme, valamint párszor megesett a szóismétlés, még ha nem is feltűnően. A szavak megtalálhatóak és megmagyarázottak.
14/8- tartalom
8/5- helyesírás
4/3- megadott szavak
4/3- stílus

Thentsou Jason

Találtam benne olyan komplett mondatokat, melyek nem voltak értelmezhetőek, így belerondítanak ebbe az érdekes műbe. Ajánlottnak tartom a többszöri átolvasást az olvasói szemszögből, nem csak az íróból, mert jelen esetben nem még általam se értelmezhető. Vázlatszerű felsorolást belerakni egy novellába nem olyan dolog, ami oda való. Ha ez egy iskolai jegyzet lenne egy költőről, akinél felsorolják így a költeményeit, akkor rendben van. Meg értem, hogy ez egy kivetítés, de olyankor sokkalta ajánlom, hogy inkább felsorolásszerűen foglald mondatba. A stílusod kellőképpen helytállt, ám van még hova fejlődni, de ne aggódj. Kellő figyelemmel mindent megtehetsz hamarosan.
14/7- tartalom
8/3- helyesírás
4/3- megadott szavak
4/3- stílus

Steve

Szépen megírt mű, kellőképpen izgalmas, mely megragadja az olvasót. Van benne ugyan néhány elírás, ám nehezen észrevehetőek és a mű vége fele találhatóak. Ügyelj jobban és biztosan sikerül ezeket kiküszöbölni. Az ansible egy speciális videó- és zenevágóként jelenik meg első említéskor, ám utána már egy AI-nak a neve, így nem pontosan ugyan, de mégis teljesítetted a követelményt. A disztópia csak egy beleírt szóként, magyarázat nélkül jelenik meg, mely igaz legtöbb sci-fiben nem kerül kifejtésre, ám nálunk kellett volna. Ebben az írásban nagyon jól tükröződik a saját stílusod, ami jó dolog hosszútávon.
14/11- tartalom
8/7- helyesírás
4/2- megadott szavak
4/3- stílus

Hadúr

Maga az írás megfogott, szívesen látnék ilyen könyvet, hiszen kellőképpen izgalmas, megragadó és akció dús a cselekmény. Helyesírásban én személy szerint nem találtam semmi kivetnivalót. A kritériumokat teljesítetted, hisz benne vannak a megadott szavak, viszont az egyik szót nem úgy használtad fel ahogyan kellett volna azt. Mindazonáltal a szószám bőségesen megvolt. Én szerintem a stílusod az írásban egyedi, ami az eddig látottak alapján megállná a helyét a legtöbb műfajban.
14/12- tartalom
8/- helyesírás
4/3- megadott szavak
4/4- stílus

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Where stories live. Discover now