IV.Kör Janka28

52 5 5
                                    

Lizard
El se hiszem hogy így ért véget. Annyira jó volt olvasni, annyira jól esett, annyira magába szippantott, annyira annyira annyira minden volt! Minden jó, persze. Nagyon szépen fogalmazol és folyamatosan írsz,megszakítások nélkül, hogy egyszerre elolvastam szinte csak akkor zavartak meg mikor a helyes tanárom elkezdett beszélni hozzám, mert akkor abbahagytam. Tetszett, hogy van eleje, ügyesen felvezetted az egész történetet, és le is vezetted. Bár a vége kissé meglepett, meg feltette bennem a kérdést, hogy akkor ki a gyilkos, honnan ismerte? Also a vége kicsit hiányos, de ezt betudom a költői homálynak. (Bár ha üzenetben leírod nekem akkor csókoltatlak). A forrásokból nagyon szép, kerek, teljesen passzoló történetet alkottál. A szavakat szépen behelyezted, egyáltalán nem tűnt ki a szövegkörnyezetből, amit én nagyra értékelek.

Pontszám:29,1


Fantasyfan

Nagyon jó volt. Ezt előre leszögezem, de! De pont az izgalmas,mikor elkezdődött volna horroros rész, az előtt ért véget, amit sajnálok. Persze bele kellett férnie egy szószám keretbe, de szerintem meglehetett volna oldani. Több részt tölteléknek éreztem, amiket ki lehetett volna hagyni, ezzel helyet adva a tetőpontnak, mert kissé sivár volt. Persze az felvezető rész - mert az volt - szépen és igényesen volt megírva. (Ezért is vagyok pöppet szomorú, mert biztosra veszem olyan játékot és végkifejletet írtál volna, hogy nagyot koppant volna az állam.) A karakterek kidolgozott voltak és emberiek, a forrás remekül volt beépítve, a szavakkal ügyesen zsonglőrködtél. Ha egy könyv lenne az mondanám ez egy tökéletes prológus volt. Tudod a könyv elején egy kis részlet mondjuk, és utána a legelejétől kezdeni - esetleg Odetta szemszögéből. Jó lett volna minden, de hosszú lett bevezetés és így kimaradt a csattanó, a lényeg.

Pontszám:26,8


Fleur de Camilla
Pokol angyala! Egyszerre volt csodálatos és borzalmas, jó és rossz.
Maga az egész, hogy ez igaz történéseken alapul, borzasztó. Valóban az ember a legnagyobb szörnyeteg. Na, de a történet. Nagyon szépen írsz, igazán egyedien és mély átéléssel. Csodálatosan fejezd ki az érzelmeket, a költői képeket fantasztikusan használod, ezt most nagyon elkaptad. Magába szívott a történet, és teljesen eltiport. Nagyon ötletes volt a leheletnyi misztikum is benne, és azt hiszem ez a szál tette fel az i-re azt a bizonyos pontot. Tetszet ahogy a horror-t teljesen másként értelmezted, így kiemelkedik a többitől. A forrás, a szavak, a minden a helyén volt, egyszerűen nem tudok miben belekötni, így volt ahogy volt.

Pontszám:29,9

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Where stories live. Discover now