II. Kategória - VNUS42NA

100 7 0
                                    

Hy-y! Engem VNUS42NA személyében találtok meg wattpadon. Most azért vagyok itt, hogy megmutassam nektek pár véleményemet az általatok beküldött történetekre.

Megjegyeznék egy annyit még, hogyha valakinek kérdése, észrevétele van a pontokkal vagy a véleménnyel kapcsolatosan, akkor csakis a privát üzenteket fogadom el, és azokra válaszolok. Szeretném, hogyha azért tiszteletben tartanánk egymás véleményét.

1. Lin

Nekem ez a történet kifejezetten nagyon tetszett. Erősen indítottál a szex jelenettel és egy kis részletnél sem hagyott alább ez az erőteljes hangulatvilág. Amellett, hogy teljesen reális Sarah és Madox kapcsolata, hihetetlenül szépen vezettél fel minden egyes cselekvést és érzelmet a történetben, elképesztő leírásokkal. Komolyan, már az elején annyira belemerültem a történetbe, hogy pár perccel később kaptam észhez, hogy nem figyeltem a megadott szavakra, és így el is hagytam egyet. Tetszett a két különféle szemszög is, alapból izgalmasabbá teszik a művet, adnak hozzá egy plusz élvezetet. Nyelvtanilag csak egy-két helyen láttam elírást, illetve szeretném megemlíteni azt, hogy ami alapból csúnya szónak számít, mint például a megb*sz és ehhez hasonlók (ezt a szót sokszor használtad), azokat a szavakat azért nem árt cenzúrázni, de lehet, hogy ez csak engem zavar.

Pontozás:

- tartalom: 14/14

- helyesírás: 8/6

- megadott szavak: 4/4

- stílus: 4/4

- összesen: 30/28

~

"Fizetek, majd Sarah nyomába eredek. Nem örülnék, ha valaki az egyik bokorból nekiugorna, szóval arra gondoltam, hazakísérem. Persze nem akarom, hogy tudjon róla, ezért kissé lemaradok tőle. Lassú tempóban követem a kecsesen lépkedő gazellát.

[...]

Sarah léptei kissé lelassulnak. Hirtelen megállok. Feje lassan felém fordul, én pedig gyorsan előkapom a telefonomat a zsebemből, majd hátat fordítok neki. Úgy teszek, mintha éppen írnék, miközben szemem sarkából az árnyékát figyelem. Nem tudom mennyi idő telik el, de a lány megfordul, és lassan, megfontoltan sétál tovább. Megkönnyebbülten fújom ki a levegőt, és figyelem, ahogy füstté válik a sötét éjszakában. Telefonomat visszateszem a zsebembe, majd megfordulok. Ám, amikor elindulnék, hirtelen megtorpanok. Sarah nincs sehol.

– Mi a franc?

Elindulok gyors léptekkel, és bekukkantok a mellettem álló épület minden kis zugába. Talán valaki befogta a száját, és elvonszolta, amíg nem figyeltem?

– Picsába... - szitkozódom, majd amikor a falhoz érek, hirtelen egy alak lép ki elém, és telibe fújja a pofámat gázsprayvel. Ezután se kép, se hang, csak az ordításom hallatszik az egyébként csendes éjszakában.

– Dögölj meg! – kiált képembe a megtorlóm, legalábbis ezt feltételezem, ugyanis összegörnyedve fekszem a földön, miközben próbálom szemeimből kidörzsölni az égető fájdalmat. Viszont ezzel csak azt érem el, hogy a nagy nyomásra, még a szemeimet is szétdurrantom.

– Madox? – Sarah hangja akár egy angyalé. Ártatlan és édes. Ő maga is egy kibaszott angyal. De ez csak a látszat. Belül egy pszichopata, aki éjszakánként a kísérőjét megvakítja a fegyverével, ezzel harcképtelenné téve őt, hogy véletlenül se legyen lehetősége az áldozatnak arra, hogy megmagyarázza neki, mi is történt valójában. Okos lány, okos! Tud vigyázni magára!"

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Where stories live. Discover now