PŘEKVAPENÍ

525 13 0
                                    

Ráno mě vzbudily paprsky, které pronikaly přes záclony do mého pokoje. Vstala jsem a už slyšela hluk že zdola, tak to je každé ráno, ale co čekáte, když bydlíte v domě s 19 teenagery. Kouknu se na hodiny, které ukazují, že je něco málo po deváté. Jdu do koupelny, kde si dám rychlou sprchu, vyčistím si zuby a vlasy vyčešu do messy bun. Potom zajdu do šatny, kde si vyberu pohodlné oblečení.

"Dobré ráno'' pozdravím všechny co sedí v jídelně, nebo obýváku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dobré ráno'' pozdravím všechny co sedí v jídelně, nebo obýváku. ''Dobré'' ozve se mi jednohlasná odpověď. Dojdu do kuchyně a jelikož moc nesnídam vezmu si malý kousek buchty, kterou včera Dixie a Avan upekly, a k tomu mé oblíbené Frappuccino. Jdu si sednout do jídelny, kde právě snídá Addison a Tony. ''Tak co jak jsi se vyspala?" zeptá se mě Tony. ''Zkus hádat, Charlie a Chase byli skoro celou noc vzhůru a i když byli o dva pokoje dál, tak jsem je slyšela'' řekla jsem s pobavením. ''Tak to mi tě je líto'' zapojila se do našeho rozhovoru Addison, která celou dobu koukala do telefonu.
Ding, Dong.
Ozval se zvuk zvonku, zrovna v chvíli, kdy jsem dojídala tu výbornou buchtu. ''Ahojky'' uslyšela jsem ten nezaměnitelný hlas Jamese. ''Ahojky'' pozdravila jsem ho s obětím. ''Takže.....mám pro vás překvapení, ale musí tu být všichni'' řekl a u toho naznačil, aby jsme si sedli na gauč. ''Takže doufám že jste tady všichni, protože to nebudu říkat znova'' začne a my s napětím posloucháme. ''Asi víte, že za pár dní bude fotbaloví zápas Real Madrid proti FC Barcelona......'' odmlčí se a všechny nás projede pohledem. ''Tak už nám řekni co je to za překvapení'' řekne nedočkavě Ondreas [Andrés]. "Prostě jsem nám všem zařídil VIP lístky na ten zápas a všechno včetně hotelu i dopravy je zařízeno '' vychrlí ze sebe James tak rychle, že jsem mu skoro nerozuměla. Kluci z toho byli strašně nadšený protože milujou fotbal a ještě víc FC Barcelonu, ale jelikož mi holky na fotbal moc nekoukáme tak nám to bylo tak nějak jedno. ''Holky nebojte, myslím že si ten zápas užijete víc než myslíte'' řekne s mrknutím James a my se na něj nechápavě podíváme, ale on na to nic neřekne.
Asi po třech hodinách James odjel s tím že musí ještě něco zařídit a jelikož byl čas oběda a nám se nechtělo nic vařit tak jsme si objednali něco z čínské restaurace. Já jakožto milovník avokádového sushi jsem si ho objednala. Jídlo nám dovezli do hodiny, během té doby jsem si uklidila v pokoji, protože na mě jsem tam měla hrozný nepořádek. Celý den proběhl v klidu, až na to že jsem zjistila, že do Barcelony odlétáme za tři dny takže jsem si začala balit s tím že zítra dobalím zbytek. Když jsem si šla lehnout bylo něco okolo desáté, protože jsem se díky Charlie a Chasovi pořádně nevyspala minulou noc. Během chvilky jsem upadla do říše snů.....

Takže tady máte právní kapitolu. Jinak bych chtěla poděkovat svojí kámošce, která přemluvila abych začala psát tuto knížku a také mi s bude pomáhat.
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Where stories live. Discover now