Football trening

318 12 4
                                    

Přesně po hodině jsme se sešli u recepce a vyrazili na nákup. Mimochodem jsem tam přišla jako poslední, ale to už je u mě normální. Mám to totiž po mamce, bože jako ona mi chybí.
Zrovna jsme vycházeli z Victoria Secret s rukama plných tašek, když jsme potkali Messiho a Alvarese. ''Čau kočky'' řekl Alvares a já se v duchu uchechtla, protože s náma byl i James a on je kluk. Všichni ostatní je pozdravili normálně, ale jelikož jsem chtěla být originální, tak jsem je pozdravila takhle: ''Čau blbečci''. ''Sabes que Neymar estaba besando a un chico [víš že se Neymar líbal s nějakým klukem?]'' zeptal se mě Messi. ''Sí, lo sé, porque le gustaba James [Ano vím, líbal se totiž s Jamesem]'' řekla jsem a ukázala na Jamese. ''Este es un chico [Tohle je kluk]'' zeptal se Alvares a já se smíchem přikývla. ''Kluci tohle je James, no a Jamesy ty kluky znáš, takže dobrý'' představila jsem klukům Jamese. ''Ahojky'' řekl James. ''Ahoj'' řeknou jednohlasně se smíchem kluci a já po nich hodím hodím vraždící pohled. ''No sé cómo pensamos que era una niña, pero no culpo a Neymar por besarlo cuando estaba totalmente borracho, y James parece una niña[Nechápu, jak jsme si mohli myslet že je to holka, ale nedivím se Neymarovi že se s ním líbal, když byl totálně opilí a navíc James vypadá jako holka]'' řekl Messi a všichni tři jsme dostali záchvat smíchu. Holky s Jamesem se na nás koukali nechápavě a já jsem naznačila ať to raději nechají být. ''No quieres venir a nuestro entrenamiento mañana [Nechcete se zítra stavit na náš trénink]'' řekne Messi, ale ne že by to řekl v angličtině, on to musí říct ve španělštině. Tak jsem to teda ostatním přeložila a všichni souhlasili. Ještě než jsme odešli řekl Alvares: ''Buďte zítra ve dvě na stadionu''. "Amy víš o tom že máš mega dokonalou španělštinu, možná se mi k tobě líbí víc než angličtina" řekla najednou Avan a já jsem se na ní jenom usmála.
Po nějaké době nakupování jsme se rozhodli, že půjdeme na pozdní oběd, protože bylo něco po 15 hodině. Po obědě jsem se vrátili na hotel a holky včetně Jamese začaly řešit zítřejší trénink a co si vezmou na sebe. "Hele neměli by jsem se zeptat kluků, jestli by nechtěli jít s námi" zeptala jsem se ostatních, protože mi bylo blbé že jsme s nimi nebyli dneska. "Už jsem mluvila s Tonym a on mi řekl že s nimi zítra nemáme počítat, že někam jdou nebo co" řekla Addison a já jenom přikývla.

 Večer jsem si šla lehnout poměrně pozdě a navíc jsem nemohla vůbec usnout, protože jsem přemýšlela nad zítřejším tréninkem.

Druhý den ráno:

Bylo 9:30, když mě vzbudily paprsky světla jenž pronikaly do mého pokoje skrz záclony. V pokoji jsem byla sama což znamenalo, že Addison přespala u někoho z holek. Jelikož za půl hodiny končili snídaně, tak jsem si šla rychle udělat ranní hygienu a oblékla jsem si:

 Jelikož za půl hodiny končili snídaně, tak jsem si šla rychle udělat ranní hygienu a oblékla jsem si:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na snídani už skoro nikdo nebyl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na snídani už skoro nikdo nebyl. Potom jsem si musela udělat práci, kterou mi poslali ze školy.

Tak moc jsme se soustředila, že jsem ztratila pojem o čase. Koukla jsem se na hodiny a bylo 14:10. Ani jsem se nepřevlékla, rychle vzala věci a odjela ve svém vypůjčeném Lamborghini na stadion.
Když jsem přišla na stadion kluci zrovna hráli zápas proti sobě. Najednou mi vypadl telefon z kabelky. Když jsem ho zvedla, tak jsem viděla Neymara jak leží na zemi a kouká na mě. ''que haces estupido [co děláš blbe]'' zakřičel na něj Pique a všichni se začali smát, ale Neymar se stále díval na mě jako by ignoroval celý svět okolo něj a byli jsme tam jen my dva. A já aniž bych si to uvědomovala jsem dělala to stejné. Všichni se přestali smát a koukli stejným směrem jako Neymar, takže tím mým. Přerušila jsem můj a Neymarův oční kontakt a šla si sednout na tribunu k holkám a Jamesovi. ''Tak to byl vážně trapas'' řekla Avan.

Takže mám tu další kapitolu. Dneska bude jenom jedna. Příští kapitola bude tento samý den, ale z pohledu někoho jiného, ale to si zatím nechám pro sebe.
Jinak bych moc chtěla poděkovat za pomoc mojí sestřičce annapacesova4 ♡♡
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Where stories live. Discover now