Travel to Barcelona

388 16 0
                                    

Uběhli tři dny a dnes odlétáme do Barcelony. Najednou do pokoje vběhl Ondreas ''Amy vstávej za chvíli musíme jet na letiště''. Je sice 19:00, ale já se celý den válím v pokoji. Rychle jsem vyskočila z postele a běžela do koupelny, kde jsem si vyčistila zuby a učesala vlasy do culíku, protože jsem věděla že poletíme přes noc. Vběhla jsem do šatníku kde jse si oblékla:

Jelikož letíme na týden tak jsem si vzala jeden větší kufr ve kterém mám oblečení, kosmetiku a různou elektroniku a menší kufr ve kterém mám boty a černou kabelku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jelikož letíme na týden tak jsem si vzala jeden větší kufr ve kterém mám oblečení, kosmetiku a různou elektroniku a menší kufr ve kterém mám boty a černou kabelku. Do černého Nike batohu jsem si dala ipad, sluchátka a hřeben.

O 2hodiny později
Právě čekáme na letišti v LA. Kluci dělají blbosti, běhají po celé hale a u toho se natáčí. No prostě blázni. ''Holky jdu do Starbucks, nechcete jít někdo taky?'' zeptala jsem se holek a jak jsem čekala, tak jsem šli všechny a přidal se k nám i James. ''Dobrý den, prosím Caramelové Frappuccino pro AMY" nadyktovala jsem svojí objednávku mile vypadající slečně, která stála u pokladny. Když už jsem měli každý svoje pití, tak jsem se vrátili k našim věcem a kluci furt dělali blbosti.
O hodinu později jsme už seděli v letadle. Jelikož cesta trvala něco málo přes 10 hodin, musela jsem se nějak zabavit a jelikož ostatní buď spali nebo se dívali na filmy, tak jsem si pustila písničky do sluchátek. Zrovna hrála písnička Black swan od BTS, když jsem pocítila únavu, zavřela jsem oči a během chvilky usnula.
''Tak co jak jí probudíme'' zaslechla jsem hlasy a mě bylo jasné, že Taylor a Tony vymýšlí jak mě vzbudit. ''Co takhle ji polít vodou, nebo zlochtat.......ne, zakřičíme ji do uší'' začal říkat své návrhy Tony. ''Zkuste se ke mě přiblížit a kopnu vás do koulí, tak že už si nikdy nezašukáte'' řekla jsem naprosto vážně aniž bych otevřela oči. Slyšela jsem jak kluci na sucho polkli a potom jsem slyšela smích. Otevřela jsem oči a uviděla ostatní jak mě, Taylora a Tonyho pozorují se smíchem. ''Za jak dlouho budeme přistávat?'' zeptala jsem se a všichni se na mě nechápavě podívali. ''Co je?'' koukla jsem na ně. ''Amy my už jsme přistáli'' řekla Charlie a všichni dostali záchvat smíchu. Po tomto incidentu jsme nastoupili do aut, které nás měli odvést k hotelu. Když jsem se posadila na sedačku v autě, tak jsem se konečně koukala na mobil, bylo 8:27 a cesta na hotel trvá něco přes hodinu a půl což znamená, že nestíháme snídaně. Ještě že jsem si na letišti v LA koupila müsly tyčinku.......

Omlouvám se, ale asi nebudu psát moc dlouhé kapitoly. Dneska bych měla vydat ještě dvě kapitoly.
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Where stories live. Discover now