Party 2/2

332 12 2
                                    

''Muchas gracias [Mockrát děkuji]'' odpověděla jsem bez rozmýšlení a když mi došlo že jsem odpověděla ve španělštině, tak jsem si rychle zakryla pusu. Všichni až na Piqueho se na mě překvapivě podívali. V tu chvíli přišel Neymar. ''Wow, es un gato, es solo mío [Páni, to je kočka, ta je jen moje]'' řekl klukům a přitom si mě prohlížel. ''No soy nadie [Nejsem nikoho]'' odpověděla jsem mu s úsměvem, ale za to Neymarův úsměv zmizel z tváře. ''Ty umíš španělsky'' zeptal se s překvapením a já jenom přikývla a u toho popíjela svůj koktejl. ''Jé, ahoj kluci'' pozdravila všechny Dixie. ''Amy, Charlie a Daisy to přehnala s alkoholem a teď zvrací..... pojď musíme za nimi'' řekne rychle. ''Já se z nich zblázním. Kluci ráda jsem pokecala, ale už musím jít'' řekla jsem. ''Ahoj'' řekli všichni sborově. Ještě než jsem stihla odejít, tak mi Neymar pošeptal do ucha: ''Já si tě potom najdu kočičko''. Na to jsem nijak nereagovala a jenom jsem se společně s Dixie vydala směr záchody.
V baru jsme byly asi ještě půl hodiny a potom jsme se všechny holky vrátily na hotel a kluci ještě zůstali. Pomohla jsem Daisy na pokoj a tam už se o ní postarala Avan a Charlie pomohla Dixie. Když jsem přišla na pokoj bylo něco okolo půlnoci a Addison už ležela v posteli. Udělala jsem rychle svojí večerní rutinu včetně sprchy a převlékla se do pyžama. Potom jsem si šla lehnout a usnula během chvilky.

Další den ráno:
Ráno mě vzbudil nepříjemný zvuk budíku. Musely jsme vstávat, abychom stihly snídani. Addison šla nejdřív do koupelny, tak jsem se rychle převlékla:

Bylo 8:30, když jsem vcházela s Addison do jídelny, kde už seděli naši kamarádi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Bylo 8:30, když jsem vcházela s Addison do jídelny, kde už seděli naši kamarádi. Já jsem si šla rovnou nabrat jídlo a dala jsem si vafle s ovocem a javorovým sirupem a k tomu kafe. Není nic lepšího než kafe po ránu. Sedla jsem si ke stolu na jediné volné místo mezi Tonym a Avan.
Zrovna jsem si vychutnávala kafe, když James řekl něco, co bych nikdy nečekala. ''Včera když jste odešli se stala úžasná věc......'' odmlčel se James, ''Líbal jsem se s Neymarem de Silva Santosem Jr.'' řekl tak strašně rychle že jsem si myslela že jsem se přeslechla. ''Co že jsi?'' zeptala jsem se, protože jsem si vážně myslela že jsem se přeslechla. ''Líbal jsem se s Neymarem'' řekl teď už poměrně pomalu. Všichni jsem na něj koukali jak na blázna. ''Tak to jsem nečekala'' řekla Dixie. ''Holky jak vám je?'' zeptala jsem se Charlie a Daisy, abych změnila téma. ''Už nikdy nebudu pít'' řekla Charlie a přitom se držela za hlavu. ''Tak to chci vidět'' řekl Chase a my všichni jsem dostali záchvat smíchu. ''Holky, nechcete jít se mnou dneska nakupovat'' zeptá se James a my všechny souhlasíme. ''A co budeme dělat my'' zeptá se Tony. ''Tak to vážně nevím, ale to už není naše věc'' řeknu a začnu se zvedat k odchodu. ''Tak dáme za hodinu sraz u recepce?'' zeptá se Avan. Já jenom přikývnu a odejdu na pokoj......

Další kapitola je tady. Je sice kratší, ale také si musím nechat něco na příště.
Co říkáte na to, že se Neymar líbal s Jamesem.
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Kde žijí příběhy. Začni objevovat