Football match

353 13 0
                                    

Když jsme přijeli na hotel, šli jsme si vybalit věci na pokoj a potom projít celý rezort hotelu. Když jsme se vrátili na pokoje, který jsem měla s Addison, tak byl čas oběda a my všichni měli vážně velký hlad. Já jsem si objednala salát s kuřecím masem.

Bylo asi půl třetí, když k nám na pokoj přišel James. ''Nazdárek zlatíčka, něco jsem vám přinesl'' řekl a z tašky, kterou přinesl sebou, vytáhl 5 dresů se nějakými jmény....asi fotbalistů: Pique, Alvares, Rafinha a Neymar JR. Ani jedno jméno jsem neznala, ale tak když se nekoukám na fotbal tak co čekáte. Addison šla rovnou ke dresu se jménem Messi, asi věděla kdo to je. Jelikož jsem nevěděla jaký tak jsem si prostě nějaký vzala a oblékla si ho společně s modrými jeany s vysokým pásem a bílými Fila boty. Když jsem se na sebe podívala do zrcadla, na zádech jsem měla napsáno číslo 10 se jménem Neymar, doufám že je alespoň trochu dobrý fotbalista a je hezký pomyslela jsem si. Do doby než jsme měli odjíždět jsem se připravovala.
Právě je 15:43 a sedíme ve V.I.P. části stadionu (hned u hřiště), kolem jsou samý šílení fanoušci co jenom piští a to ještě nejsou hráči na hřišti. Mezi ty šílené fanoušky patří samozřejmě i moji úžasní kamarádi. Já jsem si povídala s Dixie, která na sobě měla dres Alvarese. Byli přesně 4, když začli ti, kteří si říkají fotbalisti, běhat po hřišti. Všichni začali pištět víc než do teď a já myslela že ohluchnu.  Zápas začal a já jsem pohledem hledala fotbalistu s číslem 10, Neymara. ''Míč dostává Messi, který přihrává Neymarovi a ten se blíží k brance......... svým soupeřům se ladně vyhýbá...'' když toto řekl hlas z reproduktorů ihned jsem přemýstila svůj pohled k brance Madridu a opravdu jsem tam zahlédla někoho s číslem 10 na dresu, ale nebylo mu vidět do obličeje. Musím říct že je vážně dobrý. ''Neymar se blíží k brance a dává gól'' ozval se znova hlas z reproduktorů a fanoušci Barcelony začali ječet, pištět a mávat vlajkami, nebo šálami s logem FCB. Kamera, která celý zápas přehrávala na monitor nad hřištěm (víte co myslím) přiblížila Neymara a já měla konečně možnost vidět mu do obličeje. Myslím že moje srdce vynechalo pár úderů. Asi to bude znít divně ale vypadal jako polobůh.
Bylo po zápase a Barcelona vyhrála 5:2. James měl pravdu, když říkal že si ten zápas užijeme, nebo spíš pohledy na fotbalisty, ale nejlepší stejně bylo, když dal Neymar druhý gól a víc jak polovina kluků z FCB si sundalo dresy. Kluci z The Hype house někam zmizeli a tak jsme se s holkami vydaly k autům, ale asi jsme někde špatně odbočily. Holky se něčemu smály, ale já ani nevím čemu, protože jsem šla za nimi a psala si s babičkou. Addison asi našla východ, protože otevřela nějaké dveře a společně s holkami šla dovnitř, nebo ven, záleží kam ty dveře vedli. Najednou se všechny přestaly smát, tak jsem se rozhodla že půjdu za nimi a podívám se, co se děje. Když jsem vešla do místnosti všechny pohledy padli na mě.......

Děkuju za pomoc s touto kapitolou Páčo♡
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Where stories live. Discover now